Skånskan > Nyheter

Wednesday, 22 May, 00:57

Skånskan - 15 maj 19 kl. 13:00

Huset på Kalvstigen 4 i Höör sålt igen – andra gången på kort tidHöör Therese Persson, 28, och Andreas Johansson, 29, är nya ägare till fastigheten på Kalvstigen 4 i Höör. Försäljningen blev klar i maj 2019 och priset på huset landade på 2 550 000 kronor. Den tidigare ägaren köpte huset så sent som oktober 2018 för 2 820 000 kronor. Huset har en boyta på 188 kvadratmeter. I höstas såldes ett annat hus på samma gata, på Kalvstigen 9.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Kalvstigen, Höör, Therese Persson, Andreas Johansson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Huset, Kalvstigen4 i , Höör, sålt, igenandra , gången på kort tid
YLE - 04 dec 14 kl. 04:36

Vasa stad tar över Mira-huset

Vasa stad ska ta över verksamheten vid Mira-huset. Något som Kultursällskapet Mira starkt motsätter sig. Men Vasa stads kulturchef Sanna Bondas böjer sig inte.

YLE - 12 sep 17 kl. 11:58

Prakticum vill köpa Pomo-huset i Borgå

Prakticum vill köpa Pomo-huset i Borgå som bevis på att de tar utbildningen i Östnyland på allvar. Styrelsen för Svenska Framtidsskolan i Helsingforsregionen som upprätthåller yrkesinstitutet Prakticum har kommit fram till att de är intresserade av att köpa Pomo-huset. Samarbete med Amisto lockar Prakticum har redan i dagens läge en del verksamhet i huset.

YA - 14 nov 13 kl. 10:18

Högsta priset för minsta huset

Foto: Mark Hanlon
Huset på ynka 17 kvadratmeter är ett av Ystads absolut minsta och saknar alla bekvämligheter. Här finns inte ens toalett. Ändå såldes gatuhuset för 1,2 miljoner kronor, ett rekordhögt pris per kvadratmeter.

HBL - 23 apr 14 kl. 05:00

Huset revs på grund av mögel

Att elden kan sluka ett hem är de flesta medvetna om. Men även vatten på fel ställe kan totalförstöra ett hus. Det har Jennie Bredenberg och hennes familj fått erfara.

BT - 23 jul 14 kl. 15:08

Huset som inte ville bli sönderslaget

Min gamle skolkamrat Tage Danielssons ”Sagan om flygeln som inte ville bli sönderslagen” kan möjligen översättas till ”Huset som inte ville bli sönderslaget”.
Det var en gång ett ovanligt bra hus som Byggnadsföreningen Folkets hus i Borås byggde till allas glädje och förnöjelse. Åren gick och mycken glädje och gamman växte fram i dess inre, som även gladde Folket.

Skånskan - 04 aug 18 kl. 05:00

Huset dränktes – tvingas bo på camping

LÖBERÖD I åratal har Löberödsparet Backenheim förgäves försökt få kommunen att göra något åt de återkommande översvämningsproblemen runt Ölyckeskolan, som drabbar deras hem. Men ingenting har hänt och vid senaste skyfallet slutade det riktigt illa.
Paret och deras tre barn tvingades evakuera och har nu bott i en husvagn i snart två månader.

SmålandsPosten - 21 aug 13 kl. 07:18

Nu får brandskadade huset i Torne rivas rivas

Det gamla huset i centrala Torne får nu rivas efter ett beslut av nämnden för myndighetsutövning.
? Skadorna på huset är alldeles för stora.

Kristianstadsbladet - 07 maj 14 kl. 06:00

Väktaren räddade huset

Foto: Annica Jönsson
Branden började mitt i natten och hade kunnat förstöra hela huset. Men tack vare en förbipasserandes rådiga ingripande står det fortfarande kvar.
Strax efter klockan fyra på natten mellan måndag och tisdag kom larmet om en brand i en villa i Broby.

BT - 15 jul 14 kl. 07:45

Boråsparet som fått huset stylat ? av Ernst

De trodde att någon skojade med dem när TV4 ringde och frågade om man kunde få renovera huset åt dem i programmet ”Sommar med Ernst”. – Det är fortfarande lite overkligt, säger Boråsparet Erica och Philip MacInnes, vars stora nyinköpta grosshandlarvilla i Närke blivit Ernst Kirchsteigers sommarprojekt. Han gör mobiler av gamla tapeter, sågar till rundstavar och trädgårdsbänkar, får kakelfogar att bli strålande vita och gnider den gamla köksspisen blänkande svart med spissvärta.

Kristianstadsbladet - 02 maj 11 kl. 21:01

Huset redo ta emot ensamma flyktingar

Foto: Lasse Ottosson
Efter investeringar och ombyggnader är huset klart. Nu väntar det bara på de ensamkommande flyktingungdomarna.
Den vita mexitegelvillan i Bromöllas centrum har omsorgsfullt byggts om för att passa ändamålet.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

Svensk kollaps mot Ryssland

Upp som en sol och ner som en pannkaka. Sveriges ishockeylandslag Tre Kronor föll i VM-gruppavslutningen på tisdagskvällen mot Ryssland med hela 4-7 (1-0, 0-6, 3-1) efter en total kollaps i mittenperioden.Nu blir det till att ladda om mot Finland i kvartsfinal på torsdag.

Skånskan - 3 timmar sedan

Kulturkalaset hölls i sambatakt

Hörby Det bjöds på karnevalsstämning och ett fyrverkeri av kultur när det ordnades Kulturkalas i Hörby på tisdagen.
I år hölls festligheterna för 16:e året, och det var full fart på scenerna med över 50 medverkande band och artister.Solsken eller ej.

Skånskan - 3 timmar sedan

Bildspecial från Kulturkalaset

Hörby Se många fler bilder från årets kulturkalas i Hörby..

Skånskan - 4 timmar sedan

Personbil krockade med moped

Trelleborg Vid tjugo över åtta-tiden inträffade en trafikolycka i korsningen mellan Blåeldsvägen och Gåsörtsvägen i Beddingestrand.Larmet kom in till SOS 20:23. Enligt det rör det sig om en personbil som krockat med en moped.

Skånskan - 4 timmar sedan

Inspiration och hantverk

KÄNSLA Hur mycket är inspiration och hur mycket är hantverk för en tonsättare? Ia Erlandsson har undersökt saken – åtminstone hur hon själv jobbar – och blev faktiskt lite förvånad över resultatet.Namn: Ia Erlandsson
Ålder: 27 år
Yrke: Studerar komposition och piano på Musikhögskolan i Malmö.

Skånskan - 4 timmar sedan

Lämnar MFF för Sparta Prag

Fotboll Andreas Vindheim lämnar Malmö FF för tjeckiska AC Sparta Prag i samband med sommaruppehållet.
– Det har varit fyra fantastiska år, säger den 23-årige norrmannen.Andreas Vindheim kom till Malmö FF från norska Brann 2015.

Skånskan - 4 timmar sedan

Svedala öppnar egen grundsärskola 2020

SVEDALA Nu är det klubbat, Svedala kommun satsar på en grundsärskola i egen regi och det i lokaler på både Kyrkskolan och Aggarpsskolan.– Visserligen är pengar viktigt men vi vill ändå poängtera att humanvärdet för de enskilda eleverna är det viktigaste. Nu blir det enklare att ta sig till skolan även för barn som bor i Bara och Klågerup.

Skånskan - 4 timmar sedan

Slimmingeborna överklagar beslut

Slimminge Förvaltningsrätten har fått Slimmingebornas överklagan av beslutet i skolutskottet.
Samtidigt fokuserar nu byborna på att arbeta för att locka fler människor till byn.En jurist har på uppdrag av Slimmingebor – för Slimmingebys räkning – överklagat beslutet som togs i skolutskottet att lägga ned Slimmingeby skola.

Skånskan - 5 timmar sedan

S lovar ny simhall och mer pengar till skolan

Lund Under Anders Almgrens 13 år som S-kommunalråd har kontrasterna mellan socialdemokratisk och borgerlig politik aldrig varit större, menar han.
Medan den styrande Lundakvintetten planerar besparingar vill Socialdemokraterna storsatsa på skolan och folkhälsan, bygga ett inomhusbad i Dalby och temalekplatser i alla stadsdelar och byar i kommunen.– Det är en rätt typiskt S-budget.

Skånskan - 6 timmar sedan

Miljöpartiet vill att försäljningen utreds

KÄVLINGE Miljöpartiet har bestämt sig för att tillsammans med Socialdemokraterna kräva en återremiss av Alliansens förslag om utförsäljning av cirka 15 procent av KKB:s totala fastighetsbestånd.– Förslaget har reducerats till ett ideologiskt jippo och är dåligt underbyggt. Vi kräver en analys av de långsiktiga konsekvenserna av en avsättning, säger Lars Lundström, partiföreträdare för Miljöpartiet de gröna i Kävlinge.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.