VA > Ekonomi

Wednesday, 22 May, 01:30

VA - 15 maj 19 kl. 12:50

Tunga investmentbanken varnar: IPO-marknaden kan vara nära härdsmältaIPO-marknaden går på högvarv. Frågan är hur länge det håller. Uber fick se 655 miljoner dollar i börsvärde gå upp i rök första handelsdagen. Kanske är det bara en försmak? .
Läs mer på VA
Läs mer om:
IPO

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tunga, investmentbanken, varnar, IPO-marknadenkan vara , nära, härdsmälta
DI - 03 jul 18 kl. 14:20

Stark amerikansk IPO-marknad under första halvåret

IPO-marknaden i USA har varit stark under det första halvåret. 120 företag har totalt sett dragit in 35,2 miljarder dollar hittills i år, vilket är den högsta volymen sedan 2014. Det rapporterar Wall Street Journal med hänvisning till data från analysföretaget Dealogic.

DI - 23 jan 17 kl. 14:44

Mystisk kursrusning: Nu varnar ledningen marknaden

Måndagens, och årets, storvinnare på Köpenhamnsbörsen är det forna fastighetsbolaget Victoria Properties, vars kurs fördubblats på en dag och som har rusat över 560 procent hittills under 2016..

PrivataAffärer - 21 mar 19 kl. 13:00

Levi Strauss inleder amerikansk IPO-fest

Levi Strauss är prissatt till 17 dollar per aktie, vilket är högre än förväntat. Det gör värderingen till 6,6 miljarder dollar. Tillskottet blir därmed 623 miljoner dollar i kassan för bolaget.

Dagens PS - 11 okt 17 kl. 08:24

Analytiker varnar för svensk ”domedagsmaskin”

Minsta feljustering kan få katastrofala följder, spår två analytiker. ”Det är den största risken.” Ekonomierna är starka och världens börser går i det hela stora hela bra.

DI - 05 okt 18 kl. 23:00

IPO-klimathotet: Riskkapitalisternas bekännelser

Både IPO- och M&A-marknaden lider av en sättning för närvarande, och investerarna är allt mer försiktiga med vad de köper från riskkapitalbolagen. Det vittnar de tyngre svenska riskkapitalisterna om för Di efter tisdagens genomgång av marknadsläget - samtidigt som de försvarar sina värsta klavertramp. .

YLE - 17 okt 16 kl. 04:36

Fortsatt tunga år kan vänta pälsfarmare

Det är tuffa tider för pälsfarmare. Överutbud och billiga oljepriser har satt Finlands pälsfarmare i en svår ekonomisk situation. Men aktörer inom branschen ser en ljusning.

Sydsvenskan - 15 nov 11 kl. 06:30

Marknaden oroas inför spanska valet Fallande kurser igår

Efter att ha röjt undan regeringarna i Grekland och Italien tar nu marknaden sikte på Spanien, där straffräntorna stiger snabbt inför söndagens val. Samtidigt trappar ECB oväntat ned på stödköpen av obligationer från krishärdarna.
Alastair Newton, ekonom på den japanska investmentbanken Nomura, spekulerar över om Euro­peiska centralbanken (ECB) med sin nye italienske chef Mario Draghi har börjat leka katt-och-råtta med marknaden.

HBL - 31 jul 14 kl. 04:00

Industrin varnar: Snart syns krisen på verkstadsgolvet

Tillväxten inom den finländska ­teknologiindustrin har stannat ­under våren och det verkar inte bli fart på den på ett tag, varnar branschorganisationen.Sanktionerna mot Ryssland slår hårt mot den finländska teknologiindustrin. Särskilt utsatta är företag inom metallförädling och elektronik.

Cornucopia - 13 mar 17 kl. 14:30

High-Tech bolaget CloudRepublic genomför IPO

Detta inlägg publiceras i samarbete med CloudRepublic.
CloudRepublic hjälper företag att realisera sin digitala potential. CloudRepublic har utvecklat en plattform och en algoritm som samlar in en stor mängd parametrar från olika externa källor och som ger ett mått på ett företags digitala mognad.

Sydsvenskan - 10 apr 19 kl. 06:00

Finansjätte varnar för snål svensk regering

Tillväxtprognoserna har på senare tid sänkts på löpande band, både för svensk ekonomi och för omvärlden. På marknaden tvivlar tunga aktörer, som den amerikanska kapitalförvaltaren Pimco, på om Sveriges regering har vad som krävs om det slutar i recessio.

Fler nyheter från VA

VA - 17 maj 19 kl. 12:51

Amazon slår ett slag för den digitala mathandeln - investerar 575 miljoner dollar

Amazon leder en finansieringsrunda på 575 miljoner dollar för  den europeiska matleveransjätten Deliveroo.     .

VA - Igår: 13:45

Nu får Sabuni en motståndare

Erik Ullenhag kandiderar till posten som partiledare för Liberalerna.  .

VA - Igår: 14:28

Kina kan strypa tillgången på sällsynta jordartsmetaller - dråpslag för världens IT- och miljöteknikföretag

Kinas president Xi Jinping avlade under måndagen ett besök hos JL MAG Rare-Earth, ett bolag vars verksamhet kan vara en ledtråd till Kinas motdrag i handelskriget med USA. Den kinesiske presidenten Xi Jinpings val att besöka ett bolag med verksamhet inom jordartsmetaller, en händelse som av South....

VA - Igår: 15:01

Glöm allt du har lärt dig om rekrytering – här är nio nya metoder

Sociala medier gör att företag aldrig har rekryterat så många, spenderat så mycket pengar och lyckats så dåligt som nu. Fokusera på intern rekrytering och ställ standardiserade mätbara frågor, rekommenderar experten. .

VA - Igår: 15:48

Går allt sämre för Tesla – aktien är på lägsta nivån sedan december 2016

”Stora osäkerheter om Teslas tillväxtmöjligheter” .

VA - Igår: 16:25

Det får du för en miljon: Ett rum i Stockholm eller fem i Säffle

I Säffle kan en miljon räcka till en stor våning på 354 kvadratmeter. För motsvarande peng i Stockholm får du en liten etta på 15 kvadratmeter. .

VA - Igår: 16:49

Svajigt och hypernervöst på Wall Street

Går bra bara för oljan.  .

VA - Igår: 17:03

Ingvar Kamprads död skapar turbulens - 7500 anställda ska bort

Ett tuff framtid för Ikeas organisation. Men vem bär ansvaret?  .

VA - 17 timmar sedan

Svenska storbolaget tar in 5 nya miljarder för sin satsning på självkörande bilar

Bilsäkerhetsföretaget Veoneer behöver mer pengar. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.