Expressen > Nyheter

Friday, 24 May, 19:02

Expressen - 15 maj 19 kl. 12:43

Bil har voltat – en person till sjukhusEn personbil har varit inblandad i en singelolycka i Tanums kommun.Enligt SOS Alarm ska bilen ha voltat.– En personbil har voltat och två personer har befunnit sig i den, säger Helen Wickberg, teamledare på SOS Alarm.En av personerna har förts till sjukhus med oklara skador..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Tanums, SOS Alarm, Helen Wickberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bilhar , voltaten person till , sjukhus
Expressen - 22 aug 18 kl. 03:54

Fyra personer till sjukhus efter bil voltat på E22

Fyra personer har fått föras till sjukhus sedan en bil voltat på E22 i Norrköping under natten mot onsdag, skriver Norrköpings tidningar. Skadeläget är oklart.– Bilen är ganska illa tilltyglad, säger Daniel Agerhult, inre befäl vid räddningstjänsten till tidningen.

Expressen - 12 mar 19 kl. 09:25

Person till sjukhus efter att bil voltat

En man i 30-årsåldern har förts till sjukhus efter att hans bil voltat på länsväg 761 utanför Sävsjö i Småland.När räddningsmanskapet kom fram låg fordonet på taket.  .

Helsingborgs Dagblad - 07 sep 12 kl. 14:22

Bil voltat på väg 104

Enligt ett larm till SOS har en bil voltat på väg 104 mellan Saxtorp och Kävlinge.Larmet kom in till SOS alarm klockan 14.04.

NSD - 10 jan 16 kl. 14:23

Just nu: Bil voltat ner i diket

Räddningstjänsten rycker ut efter att en bil voltat ner i diket..

NSD - 10 jan 16 kl. 14:23

Bil voltat ner i diket

Räddningstjänsten rycker ut efter att en bil voltat ner i diket..

Expressen - 06 apr 18 kl. 19:42

Bil voltat – person skadad

En person har skadats efter att en bil voltat i Perstorp kommun. Vägen är helt avstängd.– Jag har ingen uppgift om skadestatus, säger Rickard Lundqvist, informatör vid polisens ledningscentral..

Expressen - 19 feb 16 kl. 07:47

Bil voltat på väg 738 – en har förts till sjukhus

En bil har voltat av vägen i närheten av Sturkö. Föraren är förd med ambulans till sjukhus..

GöteborgsPosten - 14 sep 17 kl. 21:03

Bil voltat i Västsverige – en till sjukhus

En bil har voltat av vägen i Munkedal. När räddningstjänsten kom till platsen stod personen utanför bilen, men fick föras till sjukhus med oklara skador..

Expressen - 03 jan 18 kl. 11:25

Bil voltat – en förd till sjukhus

En bil ska under förmiddagen ha voltat.Enligt polisen har en person förts med ambulans till sjukhus. .

GöteborgsPosten - 03 apr 18 kl. 09:34

Bil voltat i Kungsbacka – en till sjukhus

En bil har voltat på Göteborgsvägen i Kungsbacka. En person har förts till sjukhus med oklart skadeläge. Trafiken på vägen var avstängd i båda riktningarna men är nu öppen igen..

Expressen - 04 jan 16 kl. 16:10

E6 avstängd efter att bil voltat – till sjukhus

E6 är nu avstängd efter att en personbil kört in i mitträcket och voltat i höjd med Landskrona. – En person är förd till sjukhus efter olyckan, säger Jimmy Modin på informatör vid polisens ledningscentral..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Peter Lundgrens lärdom: ”Aldrig mer lita på en vän”

Nu ger Sverigedemokraternas EU-parlamentariker Peter Lundgren, 56, sin syn på hur han upplevt avslöjandet om att han tagit en kvinnlig partikamrat på brösten. – Där är självklart att det här är ett spel där avsikten är att karaktärsmörda mig som person, säger han i Expressens Bara Politik. .

Expressen - 15 minuter sedan

”Som kvinna känner jag mig tryggare i Ungern”

BUDAPEST. Svenskar som flyttar utomlands för ett billigare liv i varmare klimat är vi vana vid. Men Natalie och Martin är två svenskar som hade andra skäl för att söka sig bort från Sverige.

Expressen - 15 minuter sedan

Tidigare OG-ledaren vill återvända till Sverige

Denho Acar, tidigare ledare för det kriminella nätverket Original Gangsters, flydde till Turkiet för att undvika åtal i Sverige.I fjol friades han från alla misstankar efter att rättegången mot honom avslutats i en turkisk domstol. – Jag har ansökt om att få tillbaka mitt svenska uppehållstillstånd så det är det jag väntar på, berättade Denho Acar kort därefter.

Expressen - 15 minuter sedan

Hundratals protesterade – för att rädda klimatet

Över 107 länder deltog under fredagen i den globala skolstrejken för klimatet.I Göteborg trotsade ett hundratal personer det lynniga vädret för att delta i en manifestation på Gustav Adolfs torg.– Vi har tappat tilltron till att politikerna kommer att lösa klimatfrågan.

Expressen - 45 minuter sedan

Flera skadade efter explosion i Lyon

Minst sex personer har skadats efter en explosion på en gågata i franska Lyon, skriver Le Soir..

Expressen - 45 minuter sedan

Polisen söker vittne efter knivattacken

Tidigt på morgonen den 14 maj blev en äldre dam i 60-årsåldern knivskuren i Helsingborg.Nu söker polisen efter den kvinna som var framme och hjälpte den svårt skadade kvinnan. ”Den här kvinnan är givetvis inte misstänkt för något men kan ha mycket viktiga upplysningar i ärendet,” skriver polisen på Facebook.

Expressen - 45 minuter sedan

Stor slutdebatt med kandidaterna till EU-valet

Migration, klimat, social trygghet och kriminalitet är ämnena på agendan när partiernas toppkandidater inför EU-valet möts i SVT:s slutdebatt i kväll klockan 20.00.Expressen rapporterar live hela kvällen..

Expressen - 1 timme sedan

Trump skickar ytterligare soldater till Mellanöstern

Donald Trump har meddelat kongressen att han skickar ytterligare 1 500 soldater till Mellanöstern, skriver AP.Beskedet kommer efter att spänningarna mellan USA och Iran ökat de senaste veckorna. .

Expressen - 1 timme sedan

Hund räddades ur brinnande bil

Hundägaren gick in till Ica Maxi för att handla. Kvar i bilen blev dennes hund.Då började bilen brinna.

Expressen - 1 timme sedan

Avhopparen Julia, 23, om sexriterna i Knutby

Knutbypastorn smekte, kysste och hade sex med en 17-årig flicka för att ge Åsa Waldau frid, enligt misstankarna.Avhopparen Julia, 23, och flera andra kvinnor vittnar om hur pastorn ska ha lurat till sig sex i Guds namn.Den nu vuxna 17-åringen berättar om extrem rädsla – men också stolthet över att ge Kristi brud lugn.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.