Kristianstadsbladet > Nyheter

Sunday, 26 May, 21:27

Kristianstadsbladet - 15 maj 19 kl. 11:56

Åberg: ”Ett hot mot kommunens verksamhet”Kommunhuset i Broby spärrades på onsdagsförmiddagen av. Anledningen var att en person hällt brandfarlig vätska på sig och hotade att tända eld. Så här sa kommunalrådet Patric Åberg om situationen: .
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Broby, Patric Åberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ÅbergEtt , hotmot , kommunens, verksamhet
UNT - 22 mar 11 kl. 22:04

Nu kan kommunens verksamhet utmanas

Driften av kommunens verksamheter får utmanas av företag, det beslutade kommunfullmäktige i går. Oppositionen röstade mot förslaget att införa utmanarrätten..

BT - 22 sep 15 kl. 15:20

Mindre pengar till kommunens verksamhet

Svenljungas skatteintäkter ser ut att minska med sex miljoner kronor nästa år. Det här innebär att ramarna för kommunens verksamheter minskas med en halv procent..

Skånskan - 27 okt 18 kl. 05:00

Hot tvingade anställda i kommunen att flytta

ESLÖV Några medarbetare inom Eslövs kommun fick för en tid sedan ta emot anonyma hot efter att de i tjänsten samtalat med stökiga ungdomar och deras föräldrar. Hoten bedömdes som så allvarliga att medarbetarna tillfälligt togs ur tjänst och fick flytta till annan ort – även deras barn togs ur skolan.– Det fick stor inverkan för dessa medarbetare, skriver avdelningschef Jörgen Larsson i en tjänsteskrivelse till politikerna i den nämnd som hanterar frågorna.

Uppsalanyheter.se - 02 jun 17 kl. 02:48

Nu kan du se vad kommunens budget går till

Uppsala kommun har tagit fram en ny digital lösning för att förklara kommunens budgetprocess och månad för månad visa hur pengarna används och om kommunen når sina mål. Syftet är att öka kommuninvånarnas insyn och förbättra den lokala demokratin.Uppsala kommun har tagit fram en ny digital lösning för att förklara kommunens budgetprocess och månad för månad visa hur pengarna används och om kommunen når sina mål.

Alliansfritt Sverige - 31 jan 14 kl. 10:19

Järfällamoderaterna kör kommunens ekonomi i botten – och vidare

Det går inget vidare för Järfälla kommun. Sedan alliansen tog över 2006 har skulderna bara ökat. Tidigare i veckan uppmärksammade kommunens revisorer.

Kristianstadsbladet - 19 mar 14 kl. 09:42

Ros och ris åt kommunens politiker och tjänstemän

Foto: Tommy Svensson

Vid WWF:s och kommunens rådslag om hållbar utveckling fick Kristianstads kommun och dess ledande politiker beröm för sitt arbete för miljön och för att minska vår klimatpåverkan. Våra kommunpolitiker har varit framsynta och ställt upp för att avveckla de fossila bränslena inom kommunens verksamhet och de har stött Vattenrikeprojektet på ett bra sätt. Flera tjänstemän lyfte under konferensen fram kommunens klimatsmarta tankar om att bebygga redan utnyttjad mark i centrum och hålla ihop handeln i centrum för att minska transporterna samt bygga ut kollektivtrafiken.

Vimmerby Tidning - 29 nov 12 kl. 06:06

Kommunens revisorer ger skarp kritik

Det ska finnas en röd tråd från beslut till handling. Det finns brister i styr- och ledningssystemet i kommunens verksamhet.
För att komma till rätta med problemen rekommenderar kommunens revisorer ett antal åtgärder..

Nya Wermlands Tidningen - 27 aug 13 kl. 21:15

Kommunens ledningsgrupp hade planeringsmöte på Loka brunn

En miljon kronor sattes av 2012 för att det ska tas fram ett övergripande dokument för hur kommunens verksamhet ska styras. Som ett led i det arbetet bokades de nio cheferna i kommunens ledningsgrupp in på Loka brunn för en genomgång av ett utbildningspaket för arbetsledare..

Nya Wermlands Tidningen - 19 maj 12 kl. 07:30

Tillsammans för hela kommunens utveckling

Mötesplats. Kontaktcenter som tillskapas i bibliotekshuset ska i framtiden vara den gemensamma dörren där alla medborgare får svar på frågor som rör hela kommunens verksamhet, skriver Per-Inge Lidén med flera..

SmålandsPosten - 21 jan 15 kl. 06:25

Hon chefar över maten i kommunens skolor

Hon har bara hunnit jobba ett par veckor, Sofia Herbertsson, som är ny kostchef för grundskolorna i Alvesta kommun. Men tjänsten i sig är inget nytt för henne.?
– Jag har jobbat som kostchef i Älmhult de senaste fem åren, säger hon.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Saudierna hävdar ny drönarattack från Jemen

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

TT-FLASH: L på 4,4 procent

Liberalerna, som i opinionsmätningar legat nära fyraprocentsspärren, får 4,4 procent, enligt SVT:s vallokalsundersökning..

Kristianstadsbladet - 5 minuter sedan

Dagboksskrivaren Klas Beyer tog hem "Robinson"

Efter att ha segrat i en hinderbana som krävde såväl snabbhet som balans och fingerfärdighet blev det klart att Klas Beyer är årets vinnare av "Robinson"..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

TT-FLASH: SD tredje störst

SD blir tredje största parti med 16,9 procent. S får 25,1 procent enligt SVT:s valu och blir största parti. M får 17,6 och C 10,3..

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Allegri avslutade med förlust i Juventus

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

EU-Valet: Hoppfullt för L i vallokalsundersökning

Liberalerna får 4,4 procent i SVT:s vallokalsundersökning som presenterades när vallokalerna stängde klockan 21. I opinionen har partiet dallrat kring 4-procentsspärren — och risken finns att det förlorar sina två mandat..

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

S blir största parti och L klarar sig kvar

Socialdemokraterna blir största parti i EU-valet med 25,1 procent, enligt SVT:s vallokalsundersökning (Valu). Därefter kommer Moderaterna som ökar till 17,6 procent, strax före Sverigedemokraterna som får 16,9 procent. Liberalerna, som riskerat att åka ut, ser ut att klara sig och får 4,4 procent..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

EU-kritiska partier backar i Danmark

Danska Socialdemokratiet ser ut att bli största danska parti i EU-parlamentet, med 4 av de 13 ledamöterna. De EU-kritiska partierna däremot åker på pisk..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

M siktar på fyra mandat i EU-valet

Moderaterna har gjort brottsbekämpning och kärnkraft till två av sina huvudfrågor inför EU-valet och siktar på fyra mandat i stället för dagens tre i EU-parlamentet. Fast det ser ut att bli svårt, om man får tro opinionsmätningarna..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Man död i fyrhjulingsolycka i Norrbotten

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.