Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 23 May, 22:50

Dagens Media - 15 maj 19 kl. 12:18

Fullsatt på Rörligt – så här såg det utHela 230 personer gästade igår Dagens Medias konferens Rörligt. Här är bilder från dagen..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Rörligt, Dagens Medias

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fullsatt, Rörligt, här , sågdet ut
Skånskan - 01 apr 16 kl. 18:40

”AC” ser fram emot ett fullsatt Stadion

Malmö Han har hört historierna om hur hemmapubliken lyft fram ”di blåe” mot stordåd.
Nu ser Anders Christiansen fram emot att själv få spela inför ett fullsatt Stadion.
– Härligt att ha dem i ryggen, säger MFF-mittfältaren inför den allsvenska premiären.

NSD - 27 okt 13 kl. 10:34

Hypnotiskt och ärligt

Ett fullsatt Bistro Norrland fick ta del av en unik spelning. Så här tyckte Duo nöjes utsände..

Nerikes Allehanda - 27 jan 14 kl. 21:56

Nesser: "Vackert, sorgligt och obönhörligt"

Äntligen. Nu har världspremiären för "och Piccadilly Circus ligger inte i Kumla" skett. På måndagskvällen visades filmen för en fullsatt salong under Göteborgs filmfestival..

UT - 04 dec 16 kl. 17:22

Härligt och fullsatt I juletid

Det är fullt på scenen när Marcos Ubeda sätter första tonen i konserten I juletid. När Christer Sjögren drar igång sitt Vikingamedley gungas det på stolarna..

Uppsalanyheter.se - 11 aug 18 kl. 00:25

Recension: Tomas Andersson Wij fyllde Öregrunds kyrka

Recension: På fredagskvällen spelade Tomas Andersson Wij för en nästan mer än fullsatt Öregrunds kyrka. Han är en berättare utav rang, vilket förutom i hans starka texter också märks i mellansnacken. På fredagskvällen spelade Tomas Andersson Wij för en nästan mer än fullsatt Öregrunds kyrka.

YLE - 24 mar 15 kl. 18:02

Ungdomsval engagerade i Ekenäs

Parallellt med riksdagsvalet ordnas Ungdomsvalet 2015. Det är fråga om ett skuggval som högstadieskolor, gymnasier och yrkesskolor kan delta i. Sammanlagt deltar 550 skolor i årets ungdomsval.

YLE - 10 apr 15 kl. 15:22

Helsingforsderbyn kryddar till det – ”Vi behöver spektakel”

En av Fotbollsligasäsongens mest väntade matcher spelas 23 april då HIFK drabbar samman med HJK. Bägge lagen är överens om att ett tvättäkta Helsingforsderby är mer än bara en match bland de andra. – Jag har många gånger inbillat mig hur det kommer att kännas att gå ut på plan inför vad jag hoppas kommer att vara en fullsatt stadion.

Uppsalanyheter.se - 06 mar 16 kl. 01:23

Recension: "Ett gig to remember" med Ane Brun

Recension: Norskan Ane Brun har nu bott i Sverige i 16 år. Hon flyttade faktiskt först till Uppsala där hon bodde ett år innan hon sedan flyttade till Stockholm. I kväll spelade hon för ett mer eller mindre fullsatt UKK.

Uppsalanyheter.se - 03 apr 16 kl. 03:05

Recension: Blues Detour - tre mästare knyter ihop säcken.

Recension: Ale Möller, Eric Bibb och Knut Reiersrud ger publiken i en fullsatt sal B på UKK en riktig musikupplevelse och knyter ihop säcken innehållande folkmusik från Sverige, Norge, Mali, Grekland och USA i en kryddstark bluesgryta. Ale Möller, Eric Bibb och Knut Reiersrud ger publiken i en fullsatt sal B på UKK en riktig musikupplevelse och knyter ihop säcken innehållande folkmusik från Sverige, Norge, Mali, Grekland och USA i en kryddstark bluesgryta.   Det hela startade som ett tillfälligt live-projekt 2010.

HBL - 15 maj 14 kl. 20:15

"Se upp Robbie Williams, nu sjunger vi"

Här klingar sången så härligt att megastjärnan Robbie Williams kan fundera på att engagera kören från Minerva för hela världsturnén. Premiär för gemensamt gig är 18 maj. Då sjunger Tölöeleverna med Williams i Helsingfors.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 6 timmar sedan

De dömer i Inhouse 2019

Här är juryn som ska bedöma inhouseavdelningarnas kampanjbidrag..

Dagens Media - 9 timmar sedan

UPPDATERAD: McDonalds öppnar upp för beställningar via Google Home

UPPDATERAD. Googles röstassistent rullades ut förra sommaren – nu ska snabbmatskedjan bli först med att erbjuda beställningar via tjänsten..

Dagens Media - 8 timmar sedan

Därför investerar Schibsted i svenska Podme

Schibsted Growth investerar i svensk poddplattform. ”Jag tror att det finns potential för flera spelare”, säger Pontus Ogebjer, investment manager på Schibsted Growth, om konkurrensen..

Dagens Media - 9 timmar sedan

McDonalds öppnar upp för beställningar via Google Home

Googles röstassistent rullades ut förra sommaren – nu ska snabbmatskedjan bli först med att erbjuda beställningar via tjänsten..

Dagens Media - 9 timmar sedan

Här TV4:s VM-trailer

”Vi ville skapa en trailer som sticker ut från traditionella sporttrailers”, säger Erik Westberg, sportchef på TV4 och C More..

Dagens Media - 10 timmar sedan

Telia sponsrar Uppsala-LAN

I ett tre år långt avtal går Telia in som partner för gamingeventet Birdie. ”Idag är fredagsmyset för en barnfamilj inte bara ”Idol” utan det kan också vara att man gamear tillsammans”, säger Vahdat Zehtab, ansvarig för konsumentaffären på Telia..

Dagens Media - 12 timmar sedan

Tobii inför nytt eyetracking-mått

Techföretaget Tobii vill genom ett nytt verktyg ändra sättet som vi mäter annonser på. ”Att mäta in screen visar inte ens halva sanningen”, säger Emelie Löfdahl, produkt- och affärsutvecklingschef på Tobii..

Dagens Media - 13 timmar sedan

”Vem bär ansvaret för brand safety?”

Jakten på räckvidd i målgrupper som överger linjär-tv har inneburit att annonsörer i vissa fall gjort avkall på brand safety. Ett avkall som inte har varit nödvändigt, skriver Alexander Lydecker, CCO på Bonnier News..

Dagens Media - 14 timmar sedan

Nike släpper nya sneakers – bara i Fortnite

Nike släpper nya varianter av sin populära modell Air Force 1 i det populära onlinespelet Fortnite..

Dagens Media - 14 timmar sedan

Så kommer AI påverka oss i framtiden

Här är del 2 av AI-poddens liveinspelning från Vetenskapsfestivalen i Göteborg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.