DN > Inrikes

Friday, 24 May, 15:25

DN - 15 maj 19 kl. 12:20

Israels webbsändning av Eurovision hackades – visade explosionerWebbsändningen av Eurovision i Israel hackades och i stället för tävlingen visades i en kort sekvens animerade bilder av explosioner. Det rapporterar Reuters..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Eurovision, Israel, Reuters

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Israels, webbsändningav , Eurovision, hackades, visade, explosioner
Skånskan - 15 nov 18 kl. 15:00

Enighet om fortsatt webbsändning

Höör Kommunfullmäktige ser ut att fortsätta sändas på webben – i alla fall är politikerna i kommunstyrelsen positiva.Det var under hösten 2015 som kommunfullmäktiges sammanträden började sändas direkt på Höörs kommuns hemsida. Det är Öppna Kanalen Växjö som är utförare – men den 31 december i år går avtalet ut och därför ska politikerna nu bestämma huruvida sammanträdena ska fortsätta sändas eller inte.

YLE - 17 jun 13 kl. 13:18

HS: Honka beskyller HJK för illegal webbsändning

FC Honka beskyller lokalkonkurrenten HJK för att ha producerat utan lov en webbsändning från söndagens fotbollsligamatch Honka-HJK, skriver Helsingin Sanomat. Ledningen för Honka anser att det handlar om ett brott mot upphovsrätten och man kommer nu att kräva ersättning av HJK.
- Honka äger rättigheterna till sina hemmamatcher och HJK sände utan lov matchen i direktsändning på sina webbsidor, säger FC Honkas Jouko Pakarinen till Helsingin Sanomat.

YLE - 17 jun 13 kl. 14:05

Honka beskyller HJK för illegal webbsändning

FC Honka beskyller lokalkonkurrenten HJK för att ha producerat utan lov en webbsändning från söndagens fotbollsligamatch Honka-HJK, skriver Helsingin Sanomat. Ledningen för Honka anser att det handlar om ett brott mot upphovsrätten och man kommer nu att kräva ersättning av HJK.
- Honka äger rättigheterna till sina hemmamatcher och HJK sände utan lov matchen i direktsändning på sina webbsidor, säger FC Honkas Jouko Pakarinen till Helsingin Sanomat.

Kristianstadsbladet - 14 mar 13 kl. 10:06

Problem med webbsändning

Inte nog med att IFK Kristianstad stod för säsongens svagaste insats i går mot Aranäs ? Sportsgrounds webbsändning genom kristianstadsbladet.se var till en början utan ljud för vissa tittare.

SR - 07 okt 14 kl. 19:49

Webbsändning Husqvarna-Värnamo utgår

På grund av tekniska problem på Vapenvallen utgår kvällens webbsändning från mathchen mellan Husqvarna och Värnamo..

Skånskan - 28 okt 14 kl. 22:04

Derbyfest med storpublik och webbsändning

Skånederby, storpublik, Rosa bandet-kampanj och test av egen webbsändning. Det är bäddat för fest i Eslövshallen..

SR - 27 jan 16 kl. 18:54

Försenad webbsändning av Luleå-Örebro

Kvällens webbsändning av Luleå-Örebro kommer bli något försenad på grund av tekniska problem..

SR - 15 maj 19 kl. 12:06

Eurovisions webbsändning hackad – bilder på explosioner visades

Den israeliska webbsändningen av Eurovision Song Contests första semifinal i Tel Aviv hackades. I sändningen visades animerade bilder av explosioner. Det rapporterar Reuters..

SmålandsPosten - 03 nov 18 kl. 17:25

Politik: Efter förslaget – ingen webbsändning av möten

Det blir varken webbsända kommunfullmäktigemöten eller medborgarpanel i nuläget. Men att webbsända kan bli aktuellt längre fram, menar flera politiker..

SR - 12 aug 15 kl. 19:25

Ingen webbsändning från Mallbacken-Örebro

På grund av tekniska problem utgår webbsändningen i Damallsvenskan mellan Mallbacken och Örebro..

SVT - 14 jan 15 kl. 14:34

Stjärnglans på Idrottsgalans webbsändning

Den 19 januari ska Sveriges främsta idrottare och ledare hyllas på Idrottsgalan i Globen. SVT sänder galan - men har också en webbexklusiv sändning där tittarna får bekanta sig med stjärnorna under mer avslappnade former. Här är årets gäster..

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Svenska romaner minns Europa

På söndag är det EU-val. Hur syns Europa i den svenska romanen? Eric Luth har undersökt fyra svenska författarskap, som alla skriver förbi nationalstatens gränser..

DN - 15 minuter sedan

Kenyansk domstol kan riva upp lag mot homosexualitet

Hbtq-aktivister i Kenya väntar med spänning på att landets högsta domstol ska sätta ned foten i frågan om homosexualitet ska vara lagligt eller ej. Den gällande lagstiftningen är från 1930-talet och kan ge 14 års fängelse för ”handlingar mot naturen”. .

DN - 45 minuter sedan

Bryssel befarar Boris Johnson

BRYSSEL. Diplomater och politiker i 27 av EU:s medlemsstater håller andan. Brexitplågan berör även dem.

DN - 1 timme sedan

XXL-chefen fick gå efter inlägg om Greta Thunberg

XXL:s Sverigechef Per Sigvardsson lämnar sin post efter flera ”opassande” inlägg på Facebook.  Bolagets granskning visar inga tecken på att Sigvardssons konto blivit kapat, skriver bolaget i ett pressmeddelande..

DN - 1 timme sedan

Man frias från misstankar för våldtäktsförsök

Några timmar efter att en minderårig flicka utsatts för ett våldtäktsförsök i västra Stockholm i måndags greps en man. Dagen därpå anhölls han. Nu har anhållandet hävts och mannen frias från misstankar i ärendet, uppger Mitt i.

DN - 2 timmar sedan

Mikael Ymer klar för Franska öppna

Mikael Ymer är klar för Franska öppna i tennis. Den 20-årige svensken vann en svängig kvalfinal över schweizaren Henri Laaksonen med 2–1 i set, 6–1, 2–6, 6–2..

DN - 4 timmar sedan

Konsertrecension: Starkt humanistiskt patos i nytt verk av Daniel Börtz med text av Kjell Espmark

Daniel Börtz tillhör en fyrtiotalistgeneration som inte räds de stora anspråken. I hans nya verk ”Sinfonia 13” finns ett starkt humanistiskt patos. Men ibland är det som om både verket och framförandet lägger krokben för sig själv, skriver DN:s kritiker Johanna Paulsson..

DN - 4 timmar sedan

Konsertrecension: Lycklig kväll när favoritböcker blev musik på Gunnebo Kammarmusikfestival

Ett tiotal tonsättare har satt musik till sina favoritböcker under fyra dagars festivalprogram på Gunnebo slott. Och omvänt, författare översätter den musik de tycker bäst om till text. Det starkaste under öppningskvällen var, enligt DN:s Martin Nyström, kompositören Sven-David Sandströms lekfulla och ömsinta serenad över Edith Södergrans ”Drick värmen ur min hand”..

DN - 5 timmar sedan

Nytt liv för dödsdömd tusenårig ek

Den har överlevt två världskrig, digerdöden och Dackefejden. Och nu spirar gröna blad på nytt. Sveriges äldsta ek har ännu inte gått ner för räkning men nog nått sin pension..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.