Sydsvenskan > Kultur

Sunday, 26 May, 18:03

Sydsvenskan - 15 maj 19 kl. 12:13

Knutby och Assange – högt tryck på domstolPressen är stor på Uppsala tingsrätt, som förutom många tunga ärenden också får ta sig an uppmärksammade mål som Knutbyfallet och häktningen av Wikileaksgrundaren Julian Assange. – Nä, nu får det räcka. Så var min spontana tanke när jag nu hörde om Knut.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Assange, Uppsala, Knutbyfallet, Wikileaksgrundaren Julian Assange, Knut

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Knutbyoch , Assange, högt, tryck, domstol
Helsingborgs Dagblad - 15 maj 19 kl. 12:13

Knutby och Assange – högt tryck på domstol

Pressen är stor på Uppsala tingsrätt, som förutom många tunga ärenden också får ta sig an uppmärksammade mål som Knutbyfallet och häktningen av Wikileaksgrundaren Julian Assange. – Nä, nu får det räcka. Så var min spontana tanke när jag nu hörde om Knut.

UNT - 15 maj 19 kl. 12:13

Knutby och Assange – högt tryck på domstol

Pressen är stor på Uppsala tingsrätt, som förutom många tunga ärenden också får ta sig an uppmärksammade mål som Knutbyfallet och häktningen av Wikileaksgrundaren Julian Assange..

GöteborgsPosten - 15 maj 19 kl. 12:14

Knutby och Assange – högt tryck på domstol

Pressen är stor på Uppsala tingsrätt, som förutom många tunga ärenden också får ta sig an uppmärksammade mål som Knutbyfallet och häktningen av Wikileaksgrundaren Julian Assange..

Blekinge Läns tidning - 15 maj 19 kl. 12:13

Knutby och Assange – högt tryck på domstol

Sydöstran - 15 maj 19 kl. 12:13

Knutby och Assange – högt tryck på domstol

SmålandsPosten - 15 maj 19 kl. 12:13

Knutby och Assange – högt tryck på domstol

Kristianstadsbladet - 15 maj 19 kl. 12:13

Knutby och Assange – högt tryck på domstol

Barometern - 15 maj 19 kl. 12:13

Knutby och Assange – högt tryck på domstol

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Vintervädret är tillbaka i delar av landet

Vintern har gjort comeback, åtminstone i Dalafjällen där det snöar. Och i veckan väntas också mer snö i Härjedals- och Jämtlandsfjällen. Även resten av landet har det ovanligt kallt.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Vallokal utrymd i Uddevalla

En vallokal i Uddevalla har utrymts efter det att ett okänt föremål hittats i lokalen, skriver Bohusläningen. – Vi överväger om röstandet ska flyttas till annan lokal. Vi kommer att informera när vi har något att berätta.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Fischer: ”Det låter värre än det är”

Det låter inget vidare. Men Sveriges mittback Nilla Fischer försäkrar att hon är i princip frisk. – Det låter värre än det är, säger Nilla Fischer.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Björn attackerade orienterare

En man som orienterade råkade under lördagskvällen hamna mellan en björnhona och hennes unge i Ovanåkers kommun i Hälsingland, enligt polisen. Björnhonan rev mannen, som fick vård på sjukhus men han skadades inte allvarligt. Länsstyrelsen informeras om.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Ljuset från Sverige

Valdeltagandet viktigast att hålla ögonen på under kvällens svenska valvaka..

Sydsvenskan - 20 timmar sedan

Juncker: EU-valet präglat av apati

EU-valet har under en lång tid präglats av en hel del väljarapati, där många struntar i att rösta eftersom de inte tror att det gör skillnad. Det menar EU-kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker, som på Dagens Nyheters debattsida uppmanar EU-medbor.

Sydsvenskan - 23 timmar sedan

Professorernas bästa tips till osäkra väljare

Osäker på parti eller kandidat i EU-valet? Misströsta icke — statsvetarprofessorerna Marie Demker och Tommy Möller ger sina bästa tips för att kunna fatta ett välgrundat beslut. Det kan vara klurigt att sätta ned foten inför söndagens val till EU-parlam.

Sydsvenskan - Igår: 17:36

Tyska judar varnas för att bära kippa

Brott med antisemitiska motiv ökade med 20 procent i Tyskland förra året, enligt siffror från inrikesdepartementet. Ökningen oroar Felix Klein, regeringens särskilda kommissionär mot antisemitism, så till den grad att han nu varnar landets judar för att.

Sydsvenskan - Igår: 16:32

Många brottsmisstänkta i Indiens nya parlament

Närmare 43 procent av de nyinvalda ledamöterna i Indiens parlament har brottsanklagelser hängande över sig. De grövsta misstankarna rör mord, terrorism och våldtäkt. Organisationen Association for Democratic Reforms (ADR) granskar regelbundet de indiska.

Sydsvenskan - Igår: 15:02

Volkswagen laddar för samtal med Northvolt

Tyska Volkswagens planer på att bygga en fabrik tillsammans med svenska batteritillverkaren Northvolt börjar ta form, rapporterar tyska medier. "Vi kommer att fördjupa våra samtal under de närmaste veckorna och ta fram en mera detaljerad plan", uppger V.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.