Expressen > Nyheter

Wednesday, 22 May, 01:44

Expressen - 15 maj 19 kl. 11:37

Så fixar du sommarjobb – tipsen i sista stundHar du inte hunnit fixa sommarjobb än – eller fick du inget av jobben du sökte?Lugn, det finns fortfarande lediga sommarjobb att få.Så här skaffar du sommarjobb snabbt..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Lugn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , fixardu , sommarjobb, tipseni sista , stund
SVT - 17 jul 13 kl. 19:17

En av tio kommuner fixar sommarjobb till alla

Långt ifrån alla kommuner erbjuder sommarjobb till de ungdomar som söker. Det visar en undersökning från organisationen Mentor..

NT - 16 mar 17 kl. 20:30

Snabba frågor och svar fixar sommarjobb

Runt 400 ungdomar kom till Flygeln på torsdagen för att via speeddating söka sommarjobb på Hyresbostäder i Norrköping..

Alingsås tidning - 21 apr 17 kl. 05:30

Inga fler kommunala sommarjobb

Räkna inte med några fler kommunala sommarjobb i år. Det är beskedet från kommunalråd Daniel Filipsson (M). Kommunen har i år råd med 85 kommunala sommarjobb och bakgrunden är att varken Alliansen eller De rödgröna skjutit till några extra pengar till ändamålet.

ÖstersundsPosten - 18 jul 14 kl. 11:45

Uno, 81 fixar sommarjobb

Det sitter tre unga killar i Uno Sundins kök och äter lunch. De är Unos barnbarn tillika sommarjobbare..

YLE - 28 jan 17 kl. 07:00

"Låt ungdomarna själva söka sommarjobb!"

- Det är viktigt att ungdomar som söker sommarjobb själva tar den första kontakten till potentiella arbetsgivare, säger Nina Waxlax som koordinerar Vasa stads sommarjobb på Navigatorn i Österbotten. Waxlax menar att det t.o.

YLE - 07 dec 16 kl. 19:48

Du har 30 sekunder. Fixar du jobbet?

Dålig hårdag? Inga problem - här finns frissa. Make kan också lösa sig.

Helsingborgs Dagblad - 03 mar 12 kl. 04:00

Så får du sommarjobb hos kommunen

I morgon, söndag, öppnar kommunen för ansökningar om sommarjobb. HD listar kraven på en sommarjobbare samt ger tipsen som gör att du maximerar dina chanser att få arbete..

DN - 17 maj 13 kl. 10:42

Så fixar du sommarjobb utomlands

Är du äventyrlig och vill komma bort från Sverige i sommar? I så fall kan du söka sommarjobb utomlands. Men se till att vara noga förberedd innan du ger dig iväg..

SmålandsPosten - 15 jun 13 kl. 08:26

60 unga erbjuds sommarjobb

Den ekonomiska föreningen GoTech fixar under en vecka sommarjobb för 60 ungdomar. Eleverna får antingen jobba praktiskt, genom att lära sig programmera maskiner och tillverka produkter, eller tekniskt. Den som vill jobba med teknik får möjlighet att agera konsult åt något av de 14 företag som driver GoTech och hjälpa till med problemlösning.

Kristianstadsbladet - 08 jul 13 kl. 08:30

Glassen fixar sommaren

Foto: Annica Jönsson
Väg 118 har fått ett nytillskott. När sommarjobbet inte blev av började Marcus Nilsson fundera på andra alternativ. En egen glasskiosk blev lösningen.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

USA: Syriska regimen kan ha använt kemvapen igen

Det amerikanska utrikesdepartementet ser tecken på att den syriska regimen återigen har använt kemiska vapen i det krigshärjade landet.– Vi upprepar vår varning att om Assad-regimen använder kemvapen, kommer USA och våra allierade att svara snabbt och passande, säger talespersonen Morgan Ortagus..

Expressen - 45 minuter sedan

Kristina Winberg sparkades via mejl: ”Förtvivlad”

Sverigedemokraternas petade EU-kandidat Kristina Winberg är besviken på sitt parti. I samband med Expressens avslöjande om att SD-toppen Peter Lundgren ska ha tafsat på en partikollega, uteslöts hon ur partiet. Via ett protokollunderlag på mejl.

Expressen - 1 timme sedan

Preem kan bli Sveriges största utsläppare

Preem kan bli landets största utsläppare av klimatpåverkande gaser – om företaget får tillåtelse att bygga ut sitt raffinaderi i Lysekil. Det skriver SVT i en stor granskning. En utbyggnad kan leda till en fördubbling av raffinaderiets utsläpp av både svavel- och koldioxid.

Expressen - 1 timme sedan

Hanif Balis hån mot Carl Bildt – på Twitter

Frågan om gränskontroller och brottsbekämpning har lett till ett internt gruff mellan Moderaternas två mest namnkunniga twittrare.Det är riksdagsledamoten Hanif Bali som gör sig lustig över en tweet från tidigare utrikesministern Carl Bildt..

Expressen - 1 timme sedan

Elever i Nyköping gjorde Hitlerhälsning

Tre gymnasietjejer i Nyköpings kommun får strafföreläggande för hets mot folkgrupp efter att ha gjort Hitlerhälsning och skrikit ”Sieg heil” på en julfest.Det skriver Södermanlands Nyheter.– Här på skolan har det varit en ögonöppnare, säger skolans rektor till tidningen..

Expressen - 2 timmar sedan

FN varnar delstater i USA för skärpta abortlagar

Flera delstater i USA har röstat igenom skärpta abortlagar. FN riktar nu kritik mot besluten.– Vi kräver att USA och andra länder ser till att kvinnor har tillgång till säkra aborter, säger FN:s Ravina Shamdasani till Reuters..

Expressen - 2 timmar sedan

Högskolans samarbete med Kina väcker frågor

Kungliga Musikhögskolan har tagit hjälp av affärsmannen Kevin Liu i sina försök att få till ett samarbete i Kina och Hongkong. Nu ifrågasätts de kontakterna, skriver Dagens Nyheter..

Expressen - 3 timmar sedan

De kommer in i parlamentet – om det vore EU-val i dag

Sverigedemokraternas nya fjärdenamn Johan Nissinen kommer in i parlamentet – medan Liberalernas Karin Karlsbro blir utan mandat.Det visar en sammanvägning av de senaste opinionsmätningarna inför EU-valet från Göteborgs universitet.Men en tredjedel i mätningarna är fortfarande osäkra – och personkryss kan möblera om i listan..

Expressen - 3 timmar sedan

Brand i närheten av polishus

Det brinner i närheten av polisstationen i Flemingsberg, söder om Stockholm.– Det ska brinna på något ställe utanför polishuset, men vad som har orsakat branden vet jag inte, säger Per Fahlström, presstalesperson på polisen i Stockholm. Räddningstjänsten är på plats.

Expressen - 4 timmar sedan

”Är en konstig tanke – att vi ska gynna ätande”

När Storbritannien väntas gå ur EU lämnas ett stort hål i EU:s budget.Då vill Liberalerna sänka subventionerna för Europas lantbrukare.– Något vi borde gjort för länge sen, säger Allan Widman (L)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.