DN > Nyheter

Saturday, 25 May, 03:04

DN - 15 maj 19 kl. 11:45

S: M-ledningen tar inte vaktfrågan på allvarOppositionsregionråd Jens Sjöström (S) vill lyfta diskussionen om förutsättningarna för regionens ordningsvakter. Bland annat vill han ha en förlängd utbildning – men tycker att M-ledningen undviker frågan.  – Det här är en yrkesgrupp som är väldigt betydelsefull i vårt samhälle i dag, säger Jens Sjöström. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Jens Sjöström

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: S M-ledningen, tarinte , vaktfrågan, allvar
Nya Wermlands Tidningen - 19 sep 18 kl. 06:00

Vi tar frågan på största allvar

Jag förstår din besvikelse över att din anhörig inte kan få en anpassad bostad och att det tar lång tid att få en bostadsanpassning tillstånd. Vi politiker tar frågan om boende för äldre på största allvar..

BT - 22 sep 15 kl. 16:29

Bokmässan: "Vi tar frågan på största allvar"

Under tisdagen kritiserade flera kulturpersonligheter bokmässan för att inte ta ställning mot Ungerns hantering av flyktingar. – Vi tar frågan på största allvar, försäkrar programansvarige David Levin..

Skånskan - 06 okt 15 kl. 11:12

Teater som tar barnen på allvar

Recension SCEN
Vattenmamman
Teater Sagohuset
Av: Isa Schöier
Regi: Stalle Ahrreman
Scenografi och kostym: Marta Cicionesi
Kostymmästare: Anika Cano
Komposition: Kirsti Öibakken Pedersen
Ljus: Mikael Wellershaus
Medverkande: Ola Citron, Nanna Nore, Kirsti Öibakken PedersenEn mamma med oändlig törst, en dotter som till slut säger ifrån. De vuxna i salongen sitter allvarliga, kanske rädda för vad denna inledande presentation av temat ska bära med sig. Barnen skrattar åt mamman som dricker ur toaletten om glasen inte räcker till men tittar lite oroligt kring sig, medvetna om mörkret som lurar.

BT - 17 maj 11 kl. 14:41

Vi tar skolan på allvar

Vilka resurser vi har att satsa på skolan styrs av politiska beslut. Det vore märkligt om inte detta finge påpekas utan att man beskylls för att ?blanda in?

SR - 20 apr 11 kl. 06:17

Få oppositionella tar beslutet på allvar

I Syrien avskaffades i går det 48 år gamla undantagstillståndet. Men få inom oppositionen tar beslutet på allvar - eftersom makten i Syrien börjar och slutar med presidenten och eftersom man samtidigt införde en ny lag om att alla demonstrationer måste godkännas av inrikesministeriet..

Nya Wermlands Tidningen - 25 maj 11 kl. 22:42

Karlstad BK tar DM på allvar

Skattkärr slet och jobbade för att klara sig undan ett tvåsiffrigt nederlag. Karlstad BK var ute efter att vinna en rejäl seger och känna att man fått svettas ut ordentligt. Hur det gick?

Helsingborgs Dagblad - 02 jul 11 kl. 00:41

Kd säger att de tar kulturen på allvar!

Kristdemokraterna tar kulturen på allvar, hette det i en insändare på HD:s "Min mening" i veckan (26/6), undertecknad av bland andra förre kulturnämndsordföranden Anders Lundström. Texten innehåller inte en enda konkret sakfråga, bara stora ord. "Helsingborg ska vara en öppen, tolerant och engagerad stad", heter det..

DN - 19 nov 16 kl. 10:53

Zuckerberg tar problemet på allvar

Falska nyheter har fått stor spridning i sociala medier och många har anklagat Facebook för att ha påverkat presidentvalet i USA. Mark Zuckerberg har förnekat det, men meddelar nu att bolaget tar problemet på allvar..

Nya Wermlands Tidningen - 23 feb 18 kl. 12:56

"Vi tar oron på allvar"

Svanskogsbor har uttryckt oro för förslaget om att bygga förskolan vid Svanskogs skola intill Storgatan, bland annat vill man att kommunen mäter hur mycket buller och avgaser det blir på platsen.– Vi tar oron på allvar, säger Ulrika Simonsson (M), ordförande i barn- och utbildningsnämnden..

SVT - 31 maj 17 kl. 14:49

Kina tar ledningen i klimatfrågan

Med ett USA som tar avstånd från globalt klimatsamarbete, så blickar många österut istället. I Kina slås rekord efter rekord i förnybar energi, och allt fler ser nu landet som en verklig ledare i klimatfrågan..

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

Historiskt när kvinnor tar plats i Vatikanens departement

För första gången hittills har påve Franciskus utsett fyra kvinnor till positioner inom ett av Vatikanens departement. .

DN - 3 timmar sedan

Indonesiska valresultatet överklagat

Förloraren i Indonesiens presidentval den 17 april, Prabowo Subianto, vägrar att erkänna sig besegrad och har nu överklagat valresultatet..

DN - 7 timmar sedan

”Kan jag kritisera mina vänners föräldraskap?”

Oro för vännernas barnuppfostran – psykologen Martin Forster ger råd..

DN - 6 timmar sedan

Alingsås en seger från SM-guld

Den tredje SM-finalen i handboll mellan Alingsås och Sävehof blev en ny, tuff rysare. Alingsås kopplade grepp om finalserien genom att vinna med 25–22, efter att ha vänt ett 18–20-underläge under matchens tio sista minuter..

DN - 8 timmar sedan

Flera skadade i explosion i Frankrike

En explosion har inträffat på en gågata i Lyon i Frankrike, rapporterar nyhetsbyrån AFP..

DN - 9 timmar sedan

”Kvinnor vid makten är ovanliga djur”

Katrine Marçal: Theresa May har aldrig sett på makt på samma sätt som David Cameron..

DN - 9 timmar sedan

Vräkningshotad fyrabarnsmamma får bo kvar

Fyrabarnsmamman Justine Nansubuga får bo kvar i sin lägenhet i Sundbyberg. Kommunen har dragit tillbaka hotet om vräkning och förlängt hennes kontrakt. .

DN - 10 timmar sedan

Brand i skola i Indien – minst 17 döda

Minst 17 personer, varav 15 barn, har omkommit i en brand i ett flervåningshus i staden Surat i västra Indien, rapporterar Times of India. Minst 18 personer har förts till sjukhus. En dansskola och en modehögskola ligger i byggnaden..

DN - 12 timmar sedan

”Låg nivå på debatterna under valrörelsen"

Den aggressiva retoriken forsar genom samhället..

DN - 12 timmar sedan

Hilary Mantel avslutar Cromwelltrilogin

Den engelska författaren Hilary Mantels två böcker om Thomas Cromwell får en tredje, avslutande del som släpps den 5 mars nästa år..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.