Skånskan > Nyheter

Thursday, 23 May, 19:28

Skånskan - 15 maj 19 kl. 10:53

Verktyg byte vid husinbrottSjöbo Polisen har fått in en anmälan om ett inbrott i ett fritidshus mellan Sjöbo och Lövestad.
Den danske ägaren har inte besökt huset på några veckor så inbrottet har inträffat någon gång under mars och halva april månad.
Ägaren har blivit av med flera verktyg, blann annat en skruvdragare, och en tävlingscykel till ett uppskattat värde på 17 000 kronor..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Polisen, Sjöbo, Lövestad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Verktyg, bytevid , husinbrott
Skånskan - 04 feb 19 kl. 11:21

Verktyg byte i flera inbrott

SKURUP Ett stort verktyg har försvunnit vid flera inbrott i Skurup.Under natten mellan torsdag och fredag tog sig in hos ett företag Norra Industrigatan genom att bryta upp ett fönster.
Tjuvarna försvann med ett stort antal verktyg, bland annat borrmaskiner och skruvdragare och ett laserpass.

Skånskan - 15 okt 18 kl. 13:19

Verktyg byte i containerstöld

SJÖBO Verktyg till ett ännu okänt värde försvann vid ett inbrott på en byggarbetsplats på Redskapsgatan i Sjöbo.
Verktygen förvarades i en container som var låst med två lås. Trots det lyckades någon bryta sig in under natten mellan torsdag och fredag och försvinna med bland annat en kompressor, en spikpistol och andra eldrivna verktyg.

Skånskan - 07 jan 19 kl. 11:02

Verktyg byte vid bilinbrott

LÖVESTAD Ett stort antal värdefulla verktyg blev bytet vid ett inbrott i Lövestad i helgen.
Under natten mellan lördagen och söndagen bröt sig någon in i en firmabil och försvann med tre borrmaskiner och lika många vinkelslipar och skruvdragare, en hylsnyckelsats med mera..

Barometern - 19 okt 16 kl. 12:44

Verktyg byte vid inbrott

Helsingborgs Dagblad - 30 mar 17 kl. 12:40

Däck och verktyg byte vid inbrott

Tjuvar bröt sig in i garage på Rönnebergsgatan..

Nerikes Allehanda - 19 aug 16 kl. 15:42

Dubbla husinbrott i Nora

Två husinbrott skedde natten mellan torsdagen och fredagen på Esstorpsområdet i Nora. Polisen misstänker att det rör sig om samma gärningsmän..

Kristianstadsbladet - 18 jan 18 kl. 16:10

Stort antal husinbrott senaste veckan

Drygt tio husinbrott har anmälts i Bromölla kommun den senaste veckan. I ett fall togs en tjuv på bar gärning. Han kastade då en cykel på den som avslöjat honom..

UNT - 4 timmar sedan

Dyrbara verktyg togs i inbrott

Instrument och verktyg för över 30 000 kronor försvann vid inbrottet..

Kristianstadsbladet - 20 aug 11 kl. 01:30

Firmabilar hett byte bland tjuvar

Sommaren är tjuvarnas tid. I år har antalet bilinbrott i främst firmabilar ökat dramatiskt. Samtidigt har antalet cykelstölder mer än dubblerats jämfört med förra sommaren.

Helsingborgs Dagblad - 12 jul 12 kl. 13:48

Stal verktyg för 70 000

Någon gång under natten mellan onsdag och torsdag bröt sig en okänd gärningsman in i en bil som stod parkerad i ett bostadsområde i Hyllinge. Bilen, en lätt lastbil, innehöll verktyg och personen fick med sig ett byte värt cirka 70 000 kronor. Bland annat stals spikpistoler, skruvdragare, en kompressor och flera sorters sågar som tillhörde en man i 35-årsåldern och byggföretaget han jobbar för..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

Vill införa digital justering av protokollen

Svalöv Sverigedemokraterna i Svalöv vill underlätta arbetet för både tjänstemän och politiker.
Ett av sätten kan vara att införa digital justering av mötesprotokoll efter nämnder och styrelser.Mest beroende på att under ett år måste många ta ledigt från sina ordinarie jobb.

Skånskan - 1 timme sedan

Tomt i Tjörnarp såld till 49-åring

Tjörnarp Gigit Lise-Lotte Lyckekär, 49 år, från Ljungbyhed, har tagit över fastigheten på adressen Ella 105 i Tjörnarp från Borgeby Lokal AB. Ägarskiftet blev klart i mars 2019 och köpesumman blev 20 000 kronor. Tomten är 1 899 kvadratmeter stor.

Skånskan - 2 timmar sedan

Planer på stor arena utomhus går vidare

MALMÖ I närmare tio år framåt är förhoppningen att kunna använda den utomhusarena som planeras i Nyhamnen nära Malmö C.
Genom att rikta scenen ut från stan hoppas man att störningarna ska bli minimala. Eventuellt skulle Big slap kunna flytta hit och nu går ärendet vidare till kommunfullmäktige.

Skånskan - 2 timmar sedan

Två personbilar krockade i rusningstrafiken

På torsdagseftermiddagen krockade två personbilar i korsningen mellan Södergatan och Fabriksgatan.Olyckan inträffade vid halv femtiden på eftermiddagen. Ingen människa ska ha blivit skadad men båda bilarna fick karosskador.

Skånskan - 2 timmar sedan

Lekplats blir dyrare

MALMÖ Mary Anderssons lekplats vid Arildsplan blir 1,5 miljon kronor dyrare och kommer att kosta omkring sju miljoner kronor. Här ska barnen kunna leka sig igenom Sorgenfris historia i Hollywoodhus med kök och sovloft och mycket annat.Tekniska nämnden beslutade på torsdagen att ge klartecken för ytterligare 1,5 miljon kronor till satsningen.

Skånskan - 2 timmar sedan

Hotade döda mamman – frias

Kävlinge En 34-årig man frias från tre fall av olaga hot mot mamman. Rätten var dock inte enig om domen.34-åringen har haft en psykisk problematik sedan han var barn och som vuxen har han även missbruksproblematik.

Skånskan - 2 timmar sedan

Konstnärliga elever visar sina alster

lund Eleverna på den förberedande Lunds konst- och designskola har utställning i helgen.
De flesta av dem går i första årskursen eftersom många sedan slutar, när de kommer in på sina drömutbildningar.– En väldigt hög procent av eleverna lyckas.

Skånskan - 2 timmar sedan

”Äldre i behov av mer info”

lund Hjälp finns när man behöver hjälp och stöd i vardagen.
Det var temat för torsdagens arrangemang på träffpunkt Arkivgatan, där olika nyckelpersoner samlats för att informera de äldre om hur man tar sig fram i den djungel som dagens samhälle kan vara.– Det här har jag tänkt att göra i tre år.

Skånskan - 2 timmar sedan

Konstverk passar inte på stationen

MALMÖ Ett ljudslinga där en kvinna i en kvart berättar om sin flykt och förföljelse i ett annat land tycker inte tekniska nämnden ska placeras på Rosengårds station. Om det inte går att hitta en annan plats till konstverket föreslår tekniska nämnden att Malmö ska tacka nej till att ta emot den här gåvan.– Jag har ingenting emot konstverket men jag har mycket emot placeringen, betonar tekniska nämndens ordförande Andréas Schönström (S).

Skånskan - 2 timmar sedan

Smugglade kanariefåglar – skyllde på gps’en

Skåne Det blev något fel på gps’en, därför kom mannen tillbaka över bron med 47 kanariefåglar i lasten, bara en timme efter att han fick vända vid Lernacken då han inte hade tillstånd att föra in fåglarna.
Nu misstänks mannen för smuggling.
Det var den 29 januari 2018 som mannen första gången kom till Lernacken, inte bara med sin fru och tre barn i bilen, utan med 47 kanariefåglar i en bur.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.