Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 23 May, 03:42

Helsingborgs Dagblad - 15 maj 19 kl. 11:23

Rattfull frikändes – var sjukEn Klippanbo körde i diket och visade sig ha hög promillehalt i blodet. Men olyckan kan också ha haft medicinska orsaker. Därför frikänns han av Lunds tingsrätt..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Klippanbo, Lunds

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rattfull, frikändesvar , sjuk
YLE - 26 jul 13 kl. 13:57

Misstänkt för guldsmedsrån i Malm frikändes

Den femte av de rånare som åtalats för guldsmedsrånet i Malm i januari 2011 har frikänts av Helsingfors tingsrätt. Rånet skedde i januari 2011 och var det största guldsmedsrånet någonsin i Finland.
Rånbytet, som är värt omkring tre miljoner euro, har fortfarande inte hittats.

SmålandsPosten - 04 sep 14 kl. 06:59

20-åring frikändes ? inget olaga hot

En 20-åring från Tingsryds kommun frikändes av Växjö tingsrätt från anklagelser om olaga hot. Tingsrätten konstaterade att åklagaren hade lagt ned åtalet eftersom hon ansåg att brott inte längre kan styrkas. Kvinnan som enligt tidigare åtal skulle ha hotats av 20-åringen hade dragit tillbaka sitt vittnesmål.

Dalarnas tidningar - 08 sep 13 kl. 13:31

Frikändes trots att han själv erkänt

En 39-årig var åtalad för drograttfylleri, men frikändes av tingsrätten. Detta trots att han själv har erkänt..

Expressen - 05 feb 14 kl. 14:58

Frikändes för mord - misstänkt för grovt rån

Han frikändes för inblandning i mordet på guldhandlaren Leif Klatzkow, 73. Nu åtalas samme man misstänkt för ett grovt rån mot en värdetransport i Stockholmsförorten Bromma. Bytet: 1,2 miljoner kronor..

Västerbottens Folkblad - 09 jun 14 kl. 15:10

Frikändes från sexbrott mot äldre släkting – ny rättegång i dag

En sjukgymnast i länet frikändes efter att ha åtalats för sexbrott mot sin 81-åriga faster. I dag hölls förhandlingar i hovrätten. Både åklagaren och den ingifta fastern har överklagat den friande domen för sexuellt ofredande.

Västerbottens Folkblad - 09 jun 14 kl. 15:10

[PLUS] Frikändes från sexbrott mot äldre släkting – ny rättegång i dag

En sjukgymnast i länet frikändes efter att ha åtalats för sexbrott mot sin 81-åriga faster..

Västerbottens Folkblad - 05 aug 16 kl. 21:59

[PLUS] Därför frikändes 71-åringen från barnvåldtäkt

Den 71-åriga man som åtalades för våldtäkt av barn tidigare i år frikändes av Umeå tingsrätt. Det....

Kristianstadsbladet - 19 jul 17 kl. 09:30

Använde annans leg - men frikändes

Det gick inte att bevisa att den unga kvinnan försökt utge sig för att vara någon annan så hon frikändes..

Länstidningen i Jämtland - 11 jan 18 kl. 17:06

Tingsrätten frikändes för strypmordet i Ställdalen – nu dömer Göta hovrätt kvinnan för mord

Den 35-årige mannen dömdes i tingsrätten till livstids fängelse för mordet på en 43-årig man i Ställdalen i mars förra året. En 30-årig kvinna, med rötterna i Jämtlands län, frikändes. Nu ändrar Göta hovrätt domen och dömer även den 30-åriga kvinnan för mordet till 16 års fängelse..

Sydöstran - 18 apr 16 kl. 16:59

Samtliga fyra frikändes i skolbråksdom

Nu har domarna efter ett brutalt skolgårdsbråk i maj förra året kommit. Samtliga fyra misstänkta, för bland annat grov misshandel då olika tillhyggen användes, frikänns av en oenig tingsrätt..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Panasonic stoppar Huawei-affärer

Japanska teknikjätten Panasonic stoppar allt samarbete med Huawei och dess dotterbolag, till följd av att USA svartlistat den kinesiska teknikgiganten. För Panasonics fall rör det sig bland annat om att sluta leverera elektronikdelar. Tidigare har telek.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Länder varnade för rysk hackning

Storbritannien har informerat 16 Nato-länder om illvilliga ryska cyberaktiviteter de senaste 18 månaderna, enligt ett tal som utrikesminister Jeremy Hunt ska hålla i dag vid en Natokonferens. Han anklagar Ryssland för att rikta in sig på regeringarnas d.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Dubbla bakslag för Trump i New York

USA:s president Donald Trump åker på bakslag i sin hemstat New York. En domstol har beslutat att banker kan tvingas lämna ut information om presidenten och hans familjs ekonomiska förehavanden till kongressen, ett beslut som väntas överklagas. På annat.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Fängelse för våldtäkt på dottern

En man i Småland döms till fängelse i 3,5 år för våldtäkt mot sin dotter, som vid tillfället var sex-sju år gammal, uppger SR P4 Jönköping. Mannen ska även betala skadestånd på 180 000 kronor till sin dotter. Flickan berättade om händelsen för en klassk.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

007 med rätt att halka – Craig opereras

Även en superagent kan snubbla. Och det hände nyligen Daniel Craig vid inspelningen av nästa Bond-film. Han måste operera fotleden, och kommer att vara ur aktion i två veckor till, meddelas via James Bonds officiella Twitterkonto.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Brasilien öppnar för flygbolag

Brasiliens kongress har godkänt att utländska flygbolag får driva inrikestrafik i landet, efter många års diskussioner. Nu krävs bara en underskrift från president Jair Bolsonaro för att lagstiftningen ska träda i kraft, vilket kan sätta fart på konkurr.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Kanada satsar på kustbevakningen

Kanada kommer att satsa 15,7 miljarder kanadensiska dollar, motsvarande drygt 112 miljarder svenska kronor, på nya kustbevakningsfartyg. 18 nya fartyg ska beställas, varav 2 isbrytare. – Kanada har världens längsta kustlinje och kanadensare vet att det.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Sista delen i ”Wolf hall”-trilogin färdig

Hilary Mantels avslutande del i trilogin om den brittiske 1500-talsstatsmannen Thomas Cromwell kommer att ges ut nästa år, rapporterar BBC. Den första boken, "Wolf hall", publicerades 2009 och uppföljaren "För in de döda" 2012. Båda romanerna har vunnit.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Algeriet och Argentina fria från malaria

Algeriet, där malaria en gång upptäcktes, är numera fritt från parasitsjukdomen, meddelar Världshälsoorganisationen WHO. Det är det tredje afrikanska land som, sedan 1955, lyckats utrota en av världens dödligaste sjukdomar. "Algeriet har visat övriga Af.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Cigarettjuv jagades med polishelikopter

En tonårspojke stal en större mängd cigaretter i en livsmedelsbutik i Åkarp, men blev påkommen av ett vittne som larmade polisen. När ynglingen lämnade butiken följde vittnet efter men tappade honom ur sikte, och flera polispatruller tog upp jakten. Hun.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.