Skånskan > Nyheter

Tuesday, 21 May, 21:27

Skånskan - 15 maj 19 kl. 11:18

Polis slog till mot prostitution på massagesalongMalmö Polisen slog på onsdagen till mot en massagesalong i centrala Malmö, och grep en 31-årig kvinna misstänkt för grovt koppleri.Polisen fick tidigare i år in en anmälan om att det sålts sex på den aktuella massagesalongen. Sedan dess har en utredning genomförts.
På onsdagsförmiddagen slog polisen till mot salongen. En 31-årig kvinna greps i samband med tillslaget, och anhölls senare på dagen misstänkt för grovt koppleri.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Polisen, Malmö, Nils Norling, Malmöpolisen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polis, slogtill mot , prostitution, massagesalong
Nyhetsverket - 15 mar 11 kl. 09:01

Dansk polis slog till mot gängkriminalitet

Dansk polis slog tidigt på måndagen till mot 43 adresser i Köpenhamn och norra Själland i ett försök att komma åt gängkriminalitet. Aktionen skedde efter två dödsskjutningar i Köpenhamn på tre dagar. Båda offren var 19-åriga män.

DN - 12 jun 11 kl. 22:06

Polis slog till mot valsegerfirare i Turkiet

Turkisk polis slog till mot uppemot 10.000 invånare i Diyarbakir som firade valsegern för ett block av oberoende politiker som fått parlamentsplatser, sade Evin Cetin och Anders Lagos i telefon till TT..

Nyhetskanalen - 13 jun 11 kl. 06:10

Turkiet: Polis slog till mot valsegerfirare

Turkisk polis slog till mot uppemot 10 000 invånare i Diyarbakir som firade valsegern för ett block av oberoende politiker som fått parlamentsplatser, sade Evin Cetin och Anders Lago i telefon till TT..

Västerbottens Folkblad - 26 jul 14 kl. 22:56

Polis slog till mot ungdomsfest

Polis slog på lördagskvällen till mot en ungdomsfest i Lycksele. Flera underåriga spelade hög musik och var berusade. Polisen har nu informerat vårdnadshavarna och upplöst festen.

DI - 11 sep 14 kl. 13:06

Beväpnad polis slog till mot kontoret

Ekobrottsmyndighetens räd mot Fingerprint Cards framstår som allt mer koordinerad. Medan beväpnad polis slog till mot kontoret i Göteborg frihetsberövades vd Johan Carlström och en före detta styrelseledamot i över ett dygn i Stockholm..

Sydsvenskan - 16 dec 18 kl. 05:09

Polis slog journalister i Managua

Nicaraguansk polis slog minst sju journalister med batonger, bland dem en av landets mest kända redaktörer. En grupp journalister hade på lördagen samlats utanför polisens högkvarter i huvudstaden Managua. Redaktören Carlos Fernando Chamorros frågade po.

Helsingborgs Dagblad - 16 dec 18 kl. 05:09

Polis slog journalister i Managua

Nicaraguansk polis slog minst sju journalister med batonger, bland dem en av landets mest kända redaktörer. En grupp journalister hade på lördagen samlats utanför polisens högkvarter i huvudstaden Managua. Redaktören Carlos Fernando Chamorros frågade po.

UNT - 16 dec 18 kl. 05:09

Polis slog journalister i Managua

Nicaraguansk polis slog minst sju journalister med batonger, bland dem en av landets mest kända redaktörer..

Helsingborgs Dagblad - 03 jul 11 kl. 19:35

Vitrysk polis slog hårt mot protest

Beväpnade med tårgas slog vitrysk polis hårt mot demonstranter som hade samlats i huvudstaden Minsk på söndagen, landets nationaldag, för att protestera mot president Aleksandr Lukasjenkos auktoritära styre. Aktivister misshandlades med slag och sparkar och minst ett dussintal personer greps, enligt en AFP-korrespondent på plats..

BT - 05 jul 12 kl. 13:17

Polis slog son - ingen anmälan

Pojken ringde till polisen och berättade att hans pappa slog honom. Men det ledde aldrig till någon anmälan. Nu anmäler i sin tur polismyndigheten i Jönköpings län de två poliser som agerade på larmet och som åkte hem till pojken och hans pappa, som också var polis.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Kulturkalaset hölls i sambatakt

Hörby Det bjöds på karnevalsstämning och ett fyrverkeri av kultur när det ordnades Kulturkalas i Hörby på tisdagen.
I år hölls festligheterna för 16:e året, och det var full fart på scenerna med över 50 medverkande band och artister.Solsken eller ej.

Skånskan - 15 minuter sedan

Bildspecial från Kulturkalaset

Hörby Se många fler bilder från årets kulturkalas i Hörby..

Skånskan - 45 minuter sedan

Personbil krockade med moped

Trelleborg Vid tjugo över åtta-tiden inträffade en trafikolycka i korsningen mellan Blåeldsvägen och Gåsörtsvägen i Beddingestrand.Larmet kom in till SOS 20:23. Enligt det rör det sig om en personbil som krockat med en moped.

Skånskan - 1 timme sedan

Inspiration och hantverk

KÄNSLA Hur mycket är inspiration och hur mycket är hantverk för en tonsättare? Ia Erlandsson har undersökt saken – åtminstone hur hon själv jobbar – och blev faktiskt lite förvånad över resultatet.Namn: Ia Erlandsson
Ålder: 27 år
Yrke: Studerar komposition och piano på Musikhögskolan i Malmö.

Skånskan - 1 timme sedan

Lämnar MFF för Sparta Prag

Fotboll Andreas Vindheim lämnar Malmö FF för tjeckiska AC Sparta Prag i samband med sommaruppehållet.
– Det har varit fyra fantastiska år, säger den 23-årige norrmannen.Andreas Vindheim kom till Malmö FF från norska Brann 2015.

Skånskan - 1 timme sedan

Svedala öppnar egen grundsärskola 2020

SVEDALA Nu är det klubbat, Svedala kommun satsar på en grundsärskola i egen regi och det i lokaler på både Kyrkskolan och Aggarpsskolan.– Visserligen är pengar viktigt men vi vill ändå poängtera att humanvärdet för de enskilda eleverna är det viktigaste. Nu blir det enklare att ta sig till skolan även för barn som bor i Bara och Klågerup.

Skånskan - 1 timme sedan

Slimmingeborna överklagar beslut

Slimminge Förvaltningsrätten har fått Slimmingebornas överklagan av beslutet i skolutskottet.
Samtidigt fokuserar nu byborna på att arbeta för att locka fler människor till byn.En jurist har på uppdrag av Slimmingebor – för Slimmingebys räkning – överklagat beslutet som togs i skolutskottet att lägga ned Slimmingeby skola.

Skånskan - 2 timmar sedan

S lovar ny simhall och mer pengar till skolan

Lund Under Anders Almgrens 13 år som S-kommunalråd har kontrasterna mellan socialdemokratisk och borgerlig politik aldrig varit större, menar han.
Medan den styrande Lundakvintetten planerar besparingar vill Socialdemokraterna storsatsa på skolan och folkhälsan, bygga ett inomhusbad i Dalby och temalekplatser i alla stadsdelar och byar i kommunen.– Det är en rätt typiskt S-budget.

Skånskan - 3 timmar sedan

Miljöpartiet vill att försäljningen utreds

KÄVLINGE Miljöpartiet har bestämt sig för att tillsammans med Socialdemokraterna kräva en återremiss av Alliansens förslag om utförsäljning av cirka 15 procent av KKB:s totala fastighetsbestånd.– Förslaget har reducerats till ett ideologiskt jippo och är dåligt underbyggt. Vi kräver en analys av de långsiktiga konsekvenserna av en avsättning, säger Lars Lundström, partiföreträdare för Miljöpartiet de gröna i Kävlinge.

Skånskan - 3 timmar sedan

Ny ägare till 60-talshus i Svalöv

Svalöv Anna-Karin Persson, 52 år, har tagit över fastigheten på Ängabäcksvägen 46 i Svalöv från Anna Bengtsson. Ägarskiftet i form av en gåva blev klart i maj 2019. Huset är 78 kvadratmeter stort och byggdes 1964.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.