SmålandsPosten > Nyheter

Thursday, 23 May, 19:30

SmålandsPosten - 15 maj 19 kl. 11:18

Magnusson: Kan Anvegård visa VM-form mot rivalerna?Kvällens damallsvenska match mellan Växjö DFF och Kopparbergs/Göteborg FC (avspark kl 19.00) spelas lite i skuggan av morgondagens presentation av VM-truppen. Smålandspostens Dan Magnusson pekar på tre viktiga Växjö DFF-punkter på Myran i kväll..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Anvegård, VM, Växjö DFF, KopparbergsGöteborg FC, Dan Magnusson, Myran

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: MagnussonKan , Anvegård, visa, VM-formmot , rivalerna
Skånskan - 21 apr 18 kl. 08:45

Sven-Ingvars har startat något nytt

Malmö Nog fick byns enda blondin sitt kärleksbrev, Fröken Fräken kom fortfarande från Fryken och de två mörka ögonen förändrade någons liv på på en minut. Mycket var sig likt - men ändå så annorlunda under hyllningskonserten “Länge leve Sven-Ingvars”.Ett år har gått sedan Sven-Erik Magnusson dog, frontfiguren som blev synonym med Sven-Ingvars och den stora låtskatt som bandet under sina 60 år tillsammans har producerat.

Kristianstadsbladet - 13 jan 14 kl. 09:11

Med snäll humor på turné

Foto: Tommy Svensson
För fjärde året i rad tar Lars Magnusson med sig ett dragplåster och lite ”Najs Gajs” på turné. I år äntrar de Kristianstad för första gången med sin snälla humor. ”Jag är lite allergisk mot användandet av snusk för att få skratt”, säger Magnusson.

YLE - 07 feb 16 kl. 09:23

Livet utanför samhället
Livet utanför samhället Bortglömda byggnader, förfallna tält i mörka skogshörn och övergivna båtar tjänar år efter år som tillfälliga hem åt hundratals östeuropeiska romer som befinner sig i Finland. Text: Jeanette Björkqvist Bilder: Karl Vilhjálmsson Det knastrar i de slitna tygstyckena, som är täckta av mögelfläckar efter månader utomhus i ett fuktigt höst- och vinterväder där ingenting någonsin hinner torka. Trots att de två tälten slagits upp i skydd av Centralparkens trädbestånd, så hittar den bitande vintervinden sin väg fram ända in under torra klädlager.

Sydsvenskan - 22 jan 11 kl. 01:30

Nytt bolag satsar tio miljoner

Arkiv: Åsa Wallin, Linus Meyer, Peter Frennesson
Malmö Redhawks får en hemvävd finansiering.
? Vi är en grupp befintliga aktieägare som har bildat MR Hockeyinvest och köper 30 procent av aktierna i Malmö Redhawks Holding AB genom en riktad nyemission, säger Tommy Qvarfort, styrelseledamot i Malmö Redhawks Ishockey AB.

Magazin24 - 13 nov 14 kl. 20:52

Dominguez hemma och brottas för Arboga AK

Edwin Dominguez är hemma i Sverige igen och brottas för Arboga AK i helgen. Nu till helgen är det tags för Fyrstadsfinalen för Arboga AK och då kommer Edwin Dominguez tillbaka till Sverige för att brottas med sin hemmaklubb. – Jag är annars i Tyskland och brottas men nu är jag tillbaka i Sverige för att hjälpa Arboga i Fyrstadsfinalen i Malmö, säger Edwin.

Sydsvenskan - 10 mar 16 kl. 14:05

Från och med nu måste allt klaffa för FC Rosengård

FC Rosengård har sannerligen inte getts någon enkel resa i förberedelserna på vägen till Champions League-kvartsfinalen. Och nu börjar de avgörande veckorna, då inget mer får gå snett. En efter en droppar nu landslagsspelarna "hem" efter utflykter runt om i världen.

Skånskan - 15 nov 18 kl. 08:00

Samarbete M och SD väcker reaktioner

STAFFANSTORP Nu kommer reaktionerna på Staffanstorpsmoderaternas besked om samarbete med Sverigedemokraterna.Integrationsplikt för nyanlända, lokalt tiggeriförbud, avskaffa anvisningslagen, nej till ”kulturella särkrav” som skilda badtider och ritualslaktat kött.
Det är några punkter i Moderaternas och Sverigedemokraternas gemensamma handlingsprogram för Staffanstorp som nu väcker reaktioner både inom och utom landet.

Skånskan - 14 maj 19 kl. 11:04

Färdplan för en klimatneutral byggsektor

Som första stad i landet har Malmö tagit fram en lokal färdplan för en klimatneutral bygg- och anläggningssektor – LFM30. Färdplanen presenteras på stadsbyggnadskonferensen Urban Innovation i Malmö den 15 maj och visar att Malmö går steget längre för klimatet.
Kommunfullmäktige har genom miljöprogrammet och översiktsplanen angett stadens övergripande mål: att Malmö ska vara Sveriges klimatsmartaste stad 2030.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Alfredsson får Liljevalchs konststipendium

SmålandsPosten - 10 minuter sedan

Förbjudna freoner spårade till Kina

De stora utsläpp av freoner i atmosfären som forskare upptäckte förra året har spårats till Kina. Men vilka som använder de förbjudna kemikalierna eller var de har tillverkats vet inte forskarna..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Kanada vidare efter mål med 0,4 sekunder kvar

Med 0,4 sekunder kvar av tredje perioden kvitterade Kanada i kvartsfinalen mot Schweiz. Sedan avgjorde Mark Stone i förlängning. Nu väntar VM-semifinal i Bratislava på lördag..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Tomma läktare i Montenegros nästa match

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Flyghundar byter mat mot sex

Hannar bland egyptiska flyghundar byter mat mot sex, i en till synes intrikat ordning som gynnar båda parter. Honorna blir mätta, medan hannarna ökar sina möjligheter att få föra just sina gener vidare till nästa generation..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Ryssland till semifinal – besegrade USA

Ryssland fortsätter att ånga på i ishockey-VM. Efter att ha gått obesegrat genom hela gruppspelet besegrades USA med 4–3 i kvartsfinalen..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Tung start för Kinhult i Danmark

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Banksy sålde tavlor på gatan i Venedig

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Det här händer om Theresa May tar farväl

Mitt under brexitstök och pågående EU-val väntas Storbritanniens hårt ansatta premiärminister Theresa May ge besked om sin framtid som ledare för Konservativa partiet. Men vad sker egentligen om May säger att hon avgår?.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Sef och polisen möttes: "Ett maratonarbete"Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.