DI > Ekonomi

Thursday, 23 May, 18:49

DI - 15 maj 19 kl. 11:15

Siffertrixandet hjälper inte – Fingerprint är en besvikelseFör första gången på mer än två år visar Fingerprint Cards tillväxt – och marknaden jublar. Men bruttomarginalen är en besvikelse och biometribolaget fortsätter att blöda..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Fingerprint Cards

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Siffertrixandet, hjälperinte , Fingerprintär en , besvikelse
BT - 03 feb 13 kl. 00:50

Politisk kallfront över Norden

Bistert opinionsklimat gör att de nordiska ländernas regeringar fryser mer än vanligt. BT:s ledarredaktion gjorde en kort utflykt till dagspolitikens Danmark, Island, Norge, Finland och Sverige. Danmark.

Alliansfritt Sverige - 12 jun 13 kl. 09:16

Ny dag ? nytt siffertrixande av Kent Persson

Det går inte så bra för Moderaterna i opinionen och då kommer siffertrixandet som ett brev på posten. Denna gång är det Kent Persson som tidstypiskt gör det på Instagram: För det första är det gränsande till dumhet att tala om att 200 000 fler jobbar då det är fler än 200 000 i arbetskraften idag än det var 2006. Befolkningen i arbetsför ålder har nämligen ökat med 375 000 under samma period.

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Byggpartners nye ordföranden köper aktier

Byggpartners nytillträdda styrelseordförande Tore Hallersbo har den 23 maj köpt 27.000 aktier i bolaget för totalt 999.000 kronor.

DI - 15 minuter sedan

Det här händer om Theresa May tar farväl

Mitt under brexitstök och pågående EU-val väntas Storbritanniens hårt ansatta premiärminister Theresa May ge besked om sin framtid som ledare för Konservativa partiet. Men vad sker egentligen om May säger att hon avgår?.

DI - 15 minuter sedan

Trump ger amerikanska bönder miljardstöd för handelskonflikten med Kina

Amerikanska bönder kommer att få statliga subventioner på totalt 14,5 miljarder dollar som kompensation för handelskonflikten med Kina. Det rapporterar nyhetsbyrån Reuters..

DI - 15 minuter sedan

Styrelseledamot har sålt aktier för 1,4 miljoner i Sarsys-Asft

Tord Cederlund har sålt 1,4 miljoner aktier i Sarsys-Asft, där han är styrelseledamot. Försäljningen ägde rum den 20 maj till kursen 6:00 kronor, enligt Finansinspektionens insynsregister..

DI - 15 minuter sedan

Q1 2019 - JSM Financial Group AB (publ)

Koncernens utlåningsvolymer fortsätter att minska. Det beror på att den finska verksamheten håller på att avvecklas. Volymerna i den svenska verksamheten har ökat med 5,6% under perioden.

DI - 30 minuter sedan

Musks mejl avslöjar: Sätter leveransrekord

Elbilstillverkaren Tesla kommer leverera rekordmånga bilar under årets andra kvartal. Det framgår av ett mejl som vd:n och grundaren Elon Musk skickat till Teslas anställda och som nyhetsbyrån Reuters verifierat..

DI - 45 minuter sedan

Okänd rapport larmade om penningtvätt redan 2017

Den norska advokaten bakom fjolårets larmrapport om Swedbank skrev redan 2017 en hittills okänd rapport om bankens penningtvättsrisker. Enligt Swedbank var rapporten en del i ”Project Clear” som syftade till att avsluta kundrelationer..

DI - 45 minuter sedan

Daimler och Deutsche Bank förlorare på svaga Europabörser

Europabörserna utvecklades tydligt nedåt på torsdagen då de flesta sektorer påverkades av den allt mer infekterade handelskonflikten mellan USA och Kina. Samlingsindexet Stoxx 600 sjönk 1,4 procent..

DI - 1 timme sedan

Resurs Bank har emitterat obligationer för 600 miljoner

Resurs Bank har emitterat företagsobligationer för 600 miljoner kronor med en löptid på tre år. .

DI - 45 minuter sedan

Oljeservicebolag stod emot oljepress på Oslobörsen

De nordiska börserna pressades rejält på torsdagen efter att det allt mer osäkra läget mellan USA och Kina lett till nedgångar i hela Europa. Samlingsindexet Vinx 30 sjönk 1,9 procent till nivån 899..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.