DN > Utrikes

Sunday, 26 May, 23:47

DN - 15 maj 19 kl. 10:41

Därför är fontänen på Sergels torg torrlagdSäsongen för stadens fontäner är i full gång. Men på Sergels torg är det desto torrare. När rengörningssystemet skulle spolas rent gick filtren sönder och någon sprutt i fontänen lär det inte bli på flera veckor. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Sergels

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Därför är fontänen, Sergels, torg, torrlagd
Expressen - 01 jul 15 kl. 09:39

Fontänen trasig – efter det vilda firandet i natt

EM-guldet firades vilt på Sergels torg natten till onsdagen. Firandet gick så pass vilt till att fontänen gick sönder. – Det är någonting som är fel där, säger Nils Nielsen, fontänansvarig i Stockholms stad..

Corren - 24 aug 16 kl. 13:30

Äntligen: Fontänen sprutar igen!

I ett halvår har fontänen i Trädgårdsföreningen varit torrlagd, men nu sprutar den som den ska igen..

DN - 03 nov 15 kl. 21:08

Vattnet i Trevi-fontänen sprutar igen


Ordningen är återställd på ett av Roms vackraste torg. Från och med onsdagen sprutar återigen vattnet i Trevi-fontänen..

Nerikes Allehanda - 26 jan 17 kl. 12:15

Fontänen på torget ska få förklarande skylt

Många kan ställa sig frågande inför fontänen på Hällefors torg i form av en kokill. Efter ett medborgarförslag är det högst troligt att en förklarande skylt kommer att sättas upp..

GT - 24 aug 15 kl. 21:47

Linns oväntade kräftsmäll i fontänen

När Linn Anjou, 30, gick förbi fontänen Torgbrunnen fick hon sig en riktig kräftsmäll. I fontänen på Stora torget i Borås såg hon fem livs levande kräftor kräla runt vattnet. – Jag trodde inte mina ögon, det var ju bara så knäppt, säger Linna Anjou..

DalaDemokraten - 12 aug 17 kl. 08:00

Grön färg och skum i fontänen - både tradition och problem

Även fontänen vid Fontäntorget dras in i yran kring Classic Car. Sedan några år är det någon som häller i en grön färg som ger upphov till både frågor och instagrambilder. Ett större problem för kommunen är det skummedel som också hälls i några gånger varje sommar..

Dalarnas tidningar - 12 aug 17 kl. 08:00

Grön färg och skum i fontänen - både tradition och problem

Även fontänen vid Fontäntorget dras in i yran kring Classic Car. Sedan några år är det någon som häller i en grön färg som ger upphov till både frågor och instagrambilder. Ett större problem för kommunen är det skummedel som också hälls i några gånger varje sommar..

Kristianstadsbladet - 13 jul 13 kl. 10:48

Var det en varg som drack ur fontänen?

På lördagsförmiddagen hörde en man av sig till Kristianstadsbladet och var övertygad om att det var en varg han sett dricka ur fontänen i rondellen vid brandstationen i Kristianstad.
? Jag kan nästan svära på att det var en varg.

DalaDemokraten - 10 aug 13 kl. 05:50

Stopp i fontänen på torget

Leksand Fontänen på torget i Noret har fört en tynande tillvaro en stor del av den gångna veckan. Plastskräp har blockerat ....

Corren - 15 aug 13 kl. 15:40

Fontänen i Biskopsparken trasig - igen

Vattnet sprutade inte ur alla hålen på fontänen vid Konsert och kongress. Slangarna som ledde fram vattnet hade veckat sig och kommunen får nu byta ut dem till sådana som inte kan vecka sig..

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Väljare har fått mass-sms från flera partier

Flera partier skickade ut mass-sms till väljare under lördagen och söndagen, bland annat Socialdemokraterna och Vänsterpartiet. Tilltaget kan enligt en expert som Aftonbladet pratat med bryta mot GDPR-lagen. ”Vi vill ju såklart att så många som möjligt går och röstar”, skriver Socialdemokraternas valledare John Zanchi i en kommentar till DN..

DN - 1 timme sedan

Stora slagsmål på pendeltågsstationer

Två stora slagsmål på pendeltågsstationer i Stockholms län inträffade under söndagskvällen. Polisen tror inte att bråken hänger ihop..

DN - 1 timme sedan

Dansk folkeparti struntade i klimatfrågan - straffas hårt av väljarna

Dansk folkeparti går kraftigt bakåt i de första vallokalsundersökningarna. Hur överraskande är det? DN:s Hanna Grosshög svarar på tre frågor..

DN - 1 timme sedan

Kan bli det högsta valdeltagandet på 20 år

Valdeltagandet i EU-valet är nära 51 procent, enligt en preliminär beräkning från Europaparlamentet. Det kan betyda att medlemsländerna går mot det högsta valdeltagandet på 20 år. .

DN - 2 timmar sedan

Högerpopulisternas ökning mindre än väntat

Nej, högerpopulisterna kommer inte att ta över makten i Europa, trots spektakulära segrar för Marine Le Pen i Frankrike och Brexitpartiet i Storbritannien. Förlusterna för de stora konservativa och socialdemokratiska partigrupperna täcks i stället i stort sett av framgångar för gröna och liberala partier..

DN - 2 timmar sedan

SVT:s Valu: SD ökar i EU-valet

Sverigedemokraterna är det parti som ökar mest i årets EU-val, enligt SVT:s vallokalsundersökning. Liberalerna ser ut att halveras och ligger nära fyraprocentspärren..

DN - 3 timmar sedan

Vallokalsundersökningen – så pålitlig är den

Klockan 21 på söndagen presenteras en prognos från valdagens stora vallokalsundersökning, Valu. ”Vi brukar ha en felvisning per parti på under en procentenhet”, säger statsvetarprofessorn Sören Holmberg. Valun ger också mängder av information om varför folk valt som de gjort..

DN - 3 timmar sedan

Inga tecken på fusk i samband med EU-valet

Trots några påståenden på sociala medier ser valmyndigheten i nuläget inga tecken på systematiskt valfusk i det svenska EU-valet. Valmyndigheten har mottagit ett 40-tal rapporter om avvikande händelser under hela röstprocessen. .

DN - 3 timmar sedan

Man skottskadad i Rinkeby

En man har hittats skottskadad i Rinkeby i nordvästra Stockholm. Det var förbipasserande som slog larm efter att ha sett mannen sitta skadad på en bänk i centrum..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.