Kristianstadsbladet > Nyheter

Sunday, 26 May, 11:12

Kristianstadsbladet - 15 maj 19 kl. 10:38

Premiär på Teatern flyttas fram ett årNästa fredag, 24 maj, skulle skådespelaren David Rix ha urpremiär på sin första egna produktion, ”Across the universe”. Så blir det inte, allt skjuts fram till 2020. ”Ett svårt beslut, men det bästa för föreställningen”, säger David Rix..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Teatern, David Rix

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Premiär, Teatern, flyttasfram ett , år
Nya Wermlands Tidningen - 04 apr 18 kl. 13:05

Premiärmatcher kan flyttas

Med en och en halv vecka kvar till seriepremiären är Örnäsvallen och Rösvallen långt ifrån speldugliga. Premiären riskerna därför att flyttas till Mossängens konstgräs..

YLE - 16 aug 13 kl. 09:15

Få premiärer på Svenska Teatern

Om några veckor kör höstens föreställningar i gång på Svenska Teatern. Efter ett tufft år med ekonomisk förlust bjuder teatern på få premiärer. Den största satsningen är familjepjäsen Djungelboken.

YLE - 15 aug 13 kl. 17:23

Få nypremiärer på Svenska Teatern

Om ett par veckor kör höstens föreställningar i gång på Svenska Teatern. Efter ett tufft år med ekonomisk förlust bjuder teatern på få nypremiärer. Den största satsningen är familjepjäsen Djungelboken.

HBL - 28 maj 13 kl. 05:21

Guldet blev till sand ? nu sparar Svenska Teatern

? Det känns trist att vi på grund av stora produktioner nu kan tvingas göra vår kärnverksamhet med mindre pengar, säger skådespelaren Kristofer Möller.När Kristina från Duvemåla fyllde salongerna gick Svenska Teatern samtidigt kraftigt back.

ÖstersundsPosten - 13 maj 15 kl. 10:21

Förställningar ställs in på Gamla Teatern

På lördag skulle det ha varit premiär för konsertförställningen "Älskade pappor" på Gamla Teatern i Östersund. Skådespelerskan Maria Lundqvist tillsammans med sin pappa Bert Lundqvist och musikerna Elise Einarsdotter, Olle Steinholtz och Kristoffer Hellström skulle ha inlett sin turné i Östersund för att sedan åka vidare till Göteborg och Höganäs men nu är förställningen i Östersund inställd och flyttas fram till hösten..

ÖstersundsPosten - 13 maj 15 kl. 10:21

Föreställningar ställs in på Gamla Teatern

På lördag skulle det ha varit premiär för konsertföreställningen "Älskade pappor" på Gamla Teatern i Östersund. Skådespelerskan Maria Lundqvist tillsammans med sin pappa Bert Lundqvist och musikerna Elise Einarsdotter, Olle Steinholtz och Kristoffer Hellström skulle ha inlett sin turné i Östersund för att sedan åka vidare till Göteborg och Höganäs men nu är föreställningen i Östersund inställd och flyttas fram till hösten..

Skånskan - 08 jan 19 kl. 11:00

Spindeln i teaternätet

KOLL. Spindeln i nätet; det är ofta så som inspicienten på en teater beskrivs. Det är en person med hög stresströskel; det är hen som har det överblicken över vad som händer på och bredvid scenen.

Magazin24 - 02 jan 13 kl. 21:18

Snart dags för premiär

På lördag är det premiär för Hammarteaterns revy Återbruk. Magazin24 besökte en av de sista repetitionerna. Repetitionerna pågick för fullt när Magazin24 besökte Hammarteatern under onsdagskvällen.

YLE - 26 jun 15 kl. 06:00

Svenska Teatern gör vinst

Den röda ridån på Svenska Teatern i Helsingfors har gått ner för sommaren men bakom kulisserna är man nöjd. Svenska Teatern uppvisar nämligen en vinst på 430 000 euro för 2014. Sten Palmgren, styrelseordförande för teaterns garantiförening, säger att vinstresultatet beror på teatern nu igen har normal verksamhet efter några år av ombyggnader och att musikalen Mamma Mia dragit mycket publik.

Skånskan - 19 jan 16 kl. 14:24

Ada Berger lämnar Unga Teatern

Kultur och Nöje Malmö Stadsteater förlorar ännu en chef. Unga Teaterns konstnärlige ledare Ada Berger blir konstnärlig ledare på Unga Dramaten i Stockholm från och med hösten 2016.
– Det var ett jätte, jättesvårt beslut, säger Ada Berger, när tidningen når henne på tåget på väg tillbaka till Malmö efter pressträffen på Dramaten där hennes nya tjänst offentliggjordes.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 10 minuter sedan

Man hittad skottskadad i Göteborg

Kristianstadsbladet - 10 minuter sedan

Polis avlossade vådaskott på polisstation

Kristianstadsbladet - 5 minuter sedan

Fischer: "Det låter värre än det är"

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

"Ibizagate" inte den första av FPÖ:s skandaler

Fyra gånger har högerpopulistiska FPÖ suttit i österrikiska regeringar. Fyra gånger har det slutat i krasch, konflikter och splittringar. Men inget slår den senaste skandalen.

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Maxat med Osman ”Ozzy” Maxamed

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Klassikermöte väntar i Stanley Cup-finalen

Natten mot tisdag är det dags. Efter att ha spelat runt 100 matcher var ska St Louis och Boston göra upp om ishockeyn mest åtråvärda trofé – Stanley Cup. Här är en genomgång av lagens väg till finalen, historiken, duellerna och svenskarna..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Stefan Löfven: "Demokrati eller extremism"

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Professorernas bästa tips till osäkra väljare

Vallokalerna har öppnat och nu gäller det att bestämma sig. Är du osäker på parti eller kandidat i EU-valet? Misströsta icke – statsvetarprofessorerna Marie Demker och Tommy Möller ger sina bästa tips för att kunna fatta ett välgrundat beslut..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Humanister i motvind på universiteten

Antalet studenter som läser humaniora har minskat drastiskt de senaste åren – siffran är i dag den lägsta på minst 15 år..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

"Det faller de humanistiska ämnena på"

Allt färre studenter läser humanistiska ämnen på landets universitet. Problematiskt enligt vissa – logiskt enligt andra..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.