Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 22 May, 04:47

Dagensanalys.se - 15 maj 19 kl. 10:39

Adobe satsar e-handel etablerar nya samarbeten med Amazon och GoogleAdobe vill hjälpa e-handlare att konvertera bättre med Amazon och Google I en undersökning bland 1000 konsumenter i Storbritannien uppgav hela 43 procent av de tillfrågade att de någon gång valt att avbryta ett pågående köp på internet på grund av att processen ansågs ta för lång tid eller vara för komplicerad. Vid Europas största konferens om digital marknadsföring – Summit EMEA i London – presenterar det Adobe-ägda företaget Magento en rad nya initiativ som syftar till att hjälpa företag [. ] Inlägget Adobe satsar e-handel etablerar nya samarbeten med Amazon och Google dök först upp på Dagensanalys.se..
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Amazon, Google, Storbritannien, Europas, EMEA, London, Adobe, Magento, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Adobe, satsar, e-handel, etablerarnya , samarbetenmed , Amazonoch , Google
E24 - 04 sep 15 kl. 10:17

Facebook satsar på handel – utmanar Ebay

Facebook satsar allt mer mer på handel och tar nu på allvar upp kampen mot Ebay..

Helsingborgs Dagblad - 23 aug 11 kl. 17:02

Handeln satsar på personalen

För att ge detaljhandeln bättre status som arbetsplats satsar Svensk Handel på en certifiering för dem som står bakom disken..

Expressen - 30 aug 13 kl. 10:40

Jula satsar på handel i norska gränstrakterna

Nu ska gränshandeln i Värmland bli ännu större. Nästa vår öppnar Jula ett nytt varuhus på Charlottenbergs shoppingcenter. Redan nu finns det 18 Jula-varuhus i Norge..

Dagensanalys.se - 30 okt 18 kl. 13:36

E-handelsgurun talar ut om framtidens e-handel

Craig Paisley har jobbat på Magento under sex år de har idag 1200 företag som använder e-handelstjänsten idag det var framförallt deras initiativ med ”open source” community i Tyskland som skapade den stora tillväxten.  Skälet till att Adobe köpte Magento var att man saknade e-handelsdelen i ”Experience Marketing” för att koppla ihop deras lösningar för att skapa content samt koppla ihop analys och data med nya e-handelslösningar. Magento satsar nu på ”Native” lösningar där man endast arbetar med 1:a parts data.

Dagensanalys.se - 10 okt 18 kl. 15:53

Adobe och Magento pitchar sin integration

När Magento Commerce Cloud nu integreras i Adobe Experience Cloud är det dags att berätta om alla fördelar som integrationen innebär. Efter att Adobe tidigare i år förvärvade Magento integreras den Magentos Commerce Cloud nu i Adobes Experience Cloud. – I dag förväntar sig konsumenter att varje enskild interaktion med ett företag ska vara kontextuell, intuitiv och relevant.

Dagensanalys.se - 22 maj 18 kl. 16:48

Adobe köper Magento

Ännu en jätteaffär är i hamn. Den här gången är det Adobe Systems som köper Magento Commerce. Magento är en open source-baserad webbapplikation för e-handel som lanserades 31 mars 2008.

Dagens PS - 24 nov 17 kl. 09:46

E-handel över 1,5 miljard dollar på Thanksgiving

Shopping via nätet ökar på alla fronter, visar färsk statistik. Preliminära siffror från Adobe Systems pekar på att den amerikanska e-handeln ökade under årets Thanksgiving. Adobe mäter 80 procent av onlinetransaktionerna hos 100 av de största e-handlarna och försäljningen är upp 16,8 procent jämfört med samma dag förra året.

Dagensanalys.se - 29 jun 16 kl. 06:59

Egmonts satsning på e-handel ska nå en miljard i år

Många mediehus har sneglat på e-handel som ett tillväxtområde, men inget förlag har varit tydligare i sin satsning än Egmont Publishing som investerat i flera nordiska e-handelsbolag de senaste åren: Jollyroom (barn- och babyprodukter), Animail (djuraffär på nätet), Bagaren och Kocken (köksredskap och köksmaskiner), Fjellsport (outdoor- och friluftsprodukter) och Med24 (hälsa och hälsokost). Vi har träffat Gustav Norlenius, E-commerce Manager på Egmont Publishing, för att få veta mer om Egmonts e-handelssatsning och även vad som ligger i planerna framöver. Du jobbar som E-commerce manager, berätta lite om dig själv och vad du gör på Egmont?

Västerbottens Folkblad - 17 feb 12 kl. 00:41

Atea satsar ? det ska ge 100 nya jobb

UMEÅ It-företaget Atea etablerar just nu ett nytt datacenter i Umeå. Satsningen innebär 100 nya arbetstillfällen. UMEÅ It-företaget Atea etablerar just nu ett nytt datacenter i Umeå.

Dagensanalys.se - 05 apr 19 kl. 09:00

Kantar satsar på e-handel

Kantar har gått samman med analysföretaget Profitero som hjälper företag att lyckas med sin e-handel. Syftet med partnerskapet är att hjälpa deras gemensamma kunder att mer effektivt hantera sin e-handel på flera olika plattformar. Phillip Smiley, CEO, Consulting Division på Kantar kommenterar: E-commerce is an area of growth that deserves investment, but brands can’t afford to spend without discipline and focus.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

Missade du också Google Marketing Live?

Om du, som många andra, var busy med annat när Google rev av sin årliga Marketing Live kan du nu se hela klippet här. Men du måste bänka dig i över två och en halv timme. Fram med popcorn, läsk och annat snask för nu blir det Google Marketing Live.

Dagensanalys.se - Igår: 14:34

Fyra av tio svenskar lyssnar på poddar

Nya podcasts tillkommer dagligen och allt fler svenskar lyssnar på poddar, att det är ett intressant annonsformat är mycket tydligt. Men hur många av svenskarna lyssnar egentligen på poddar, hur ofta lyssnar man och vad lyssnar man på? Det har Novus, på uppdrag av intresseorganisationen Sveriges Annonsörer, kartlagt i en ny rapport.

Dagensanalys.se - Igår: 16:00

Sverige i topp inom mobil e-handel

Criteo släpper nu Global Commerce Review, en rapport som är baserad på sök- och köpdata från tusentals återförsäljare i över 80 länder. Irland är världsledande, där 64 procent av alla köp på nätet är från mobila enheter. Sverige är dock hack i häl med 63 procent.

Dagensanalys.se - Igår: 03:25

Så här mycket tjänar Twitch-kändisarna

En känd profil på Twitch kan tjäna miljontals kronor bara genom att spela spel. Men för att bli kändis krävs det oändliga antal timmar framför datorn samtidigt som tusentals konkurrenter vill erövra din plats på tronen. Om du är en spelutvecklare, producent av gaming-tillbehör eller säljer andra prylar så kan det kosta upp till en halv miljon kronor för att få en av de stora profilera på Twitch att samarbeta med ditt varumärke.

Dagensanalys.se - Igår: 03:32

Hälften av svenskarna kan tänka sig ett köpfritt år

48 procent av svenskarna skulle kunna tänka sig att helt avstå från att handla nyproducerade saker i ett års tid. Kan du? När drygt 1.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

”Hela kundresan måste upplevas konsekvent och stämma överens med varumärket”

Emakina DBG vill skapa en ny typ av leadbyrå som kombinerar varumärkeskommunikation och teknik i samma erbjudande. Emakina DBG lanserar ett nytt e-handelserbjudande under ledning av Daniel Ahlqvist (Business Unit Director) och Jonas Stensved (E-commerce Solution Architect). Idag levereras e-handelslösningar allt som oftast av en teknikbyrå, men vi ser att kommunikation, kreativitet och teknisk utveckling behöver finnas i samma team för att möta konsumenternas ökade förväntningar.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

”TV och onlinevideo-reklamens framtid är ljudlös, eller är det precis tvärtom?”

Sitter och läser ett paper i Journal of Advertising Researchs mars-nummer och tänker på hur svårt det är att göra rätt nuförtiden i mediabranschen. I ärlighetens namn har det väl alltid varit svårt men på samma sätt som vi ökat möjligheterna att göra bra saker så har vi också ökat riskerna att göra fel. Låt mig bara först konstatera att i valet mellan online video- eller traditionell TV-reklam så är svaret i princip alltid om budgeten tillåter – välj båda.

Dagensanalys.se - I förrgår: 02:18

Så här snabbt måste din sida ladda för att ranka högre på Google

Enligt en ny studie genomförd av Searchmetrics finns det bevis på hur snabbt en sida måste laddas för att också ranka högre på Google. Sen hjälper det också om sajten är mobilanpassad. Enligt studien laddar sidor som rankar högt på Google i snitt på 1,19 sekunder.

Dagensanalys.se - I förrgår: 02:06

IKEA ökade närvaron på sociala kanaler med 495 procent – här är reklamfilmen

Enligt analysfirman 4C Insigts var det IKEA som fick störst effekt från sin reklam som visades under Game of Thrones i England. Det var när reklamfilmen visades under Game of Thrones på Sky som analysfirman kunde räkna hem en ökning på sociala kanaler om 495 procent för IKEA. Här är reklamfilmen: Inlägget IKEA ökade närvaron på sociala kanaler med 495 procent – här är reklamfilmen dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - I förrgår: 19:36

Nu är det bara fyra bolag kvar

I skrivande stund är det bara fyra bolag kvar som vill köpa Kantar från WPP. Det är investmentbolagen Bain Capital, Apollo och Platinum som har lagt varsitt bud på Kantar. Men det lurar även en fjärde i vassen som lägger bud men vem det är vill inte WPP avslöja.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.