Sydsvenskan > Inrikes

Monday, 27 May, 07:13

Sydsvenskan - 15 maj 19 kl. 10:37

Falsklarm om överfall på tingsrätten fick polisen att rycka utSäkerhetschefen om falsklarmet: "Tråkigt att en viktig resurs hos polisen tas i anspråk"..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Falsklarmom , överfall, tingsrättenfick , polisenatt , ryckaut
Nyan - 07 feb 19 kl. 20:59

Hämtades av polis till tingsrätten

Tingsrätten begärde i dag hämtning av en person som inte hade inställt sig vid tingsrättsförhandling. Polisen hämtade personen till tingsrätten. Polisen övervakade trafiken i Mariehamn under dagen, och utfärdade en anmärkning gällande belysning.

Kristianstadsbladet - 03 dec 12 kl. 09:04

Tingsrätten privatiserar delgivning


Blekinge tingsrätt tar inte polisen till hjälp utan anlitar från 1 november ett privat delgivningsföretag. Billigare och effektivare anser tingsrätten, rapporterar P4 Blekinge. - Vi frigör 200 000 kronor per år.

Kristianstadsbladet - 23 maj 14 kl. 11:10

Tingsrätten utrymd efter bombhot


Tingsrätten i Borås tog emot ett bombhot via mejl på fredagsmorgonen, skriver lokala medier. Lokalerna har utrymts, liksom trottoarer och restauranger intill.I mejlet står att en bomb kommer detonera under eftermiddagen och polisen letar igenom lokalerna för att se om det finns några farliga föremål.

BT - 23 maj 14 kl. 11:10

Tingsrätten utrymd efter bombhot

Tingsrätten i Borås tog emot ett bombhot via mejl på fredagsmorgonen, skriver lokala medier. Lokalerna har utrymts, liksom trottoarer och restauranger intill. I mejlet står att en bomb kommer detonera under eftermiddagen och polisen letar igenom lokalerna för att se om det finns några farliga föremål.

Polisen - 02 okt 12 kl. 14:54

Myndigheten bistår tingsrätten vid säkerhetsrättegång i Göteborg

Idag inleddes rättegången i Göteborgs tingsrätt mot de 19 män som åtalas för överfallet mot en mc-klubb i Kalmar. Under rättegångsperioden, som håller på fram till början av november, bistår myndigheten tingsrätten med förstärkt polisiär närvaro..

Jönköpingsnytt - 04 jun 17 kl. 15:20

Man stack från tingsrätten – polisen vill ha hjälp

En man i 20-årsåldern avvek från tingsrättsförhandling vid 14.00. Nu går polisen ut och ber om allmänhetens hjälp.

FriaTider - 10 jun 13 kl. 12:28

Same fick inte bära kniv i tingsrätten ? polisen JO-anmäls

En same i Lycksele tingsrätt fick inte bära sin kniv och en annan person kände sig kränkt när en polisman beordrade honom att ta av sig den, skriver Västerbotten-Kuriren..

SR - 30 mar 15 kl. 12:17

Kristofer Ottosson: Ta upp Deveaux-fallet i tingsrätten

Radiosportens hockeyexpert Kristofer Ottosson fördömer Rögle-spelaren André Deveauxs överfall och vill se hockey-Sveriges strängaste straff - samt att fallet tas upp i tingsrätten..

Magazin24 - 17 feb 13 kl. 13:19

Nekade till hastighetsöverträdelse ? förlorade i tingsrätten

En Kolbäckskille i 25-årsåldern nekade till att han kört så fort som polisen sa att han gjort. Han valde därför att ta ärendet till Västmanlands tingsrätt, där han förlorade. En junikväll 2012 skulle en kille skjutsa några kompisar.

BT - 09 jul 14 kl. 13:31

Ännu ingen misstänkt för bombhotet mot tingsrätten

Drygt sex veckor har gått sedan Tingsrätten i Borås bombhotades anonymt via e-post. Men ännu har polisen ingen misstänkt för brottet. – Det har tyvärr inte hänt så mycket i utredningen.

GT - 23 maj 14 kl. 10:51

Tingsrätten i Borås utsattes för bombhot

Tingsrätten i Borås bombhotades på fredagen. Hotet kom via ett mejl på fredagsmorgonen och polisen spärrade vid 13.30-tiden av hela centrala Borås.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

EU-topparna tävlar om varandras gunst

Händer sträcks ut. Ödmjukhet visas upp. Men också krav – och motkrav.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Så här röstade Vellinge i EU-valet

Här kan du kolla in hur Vellinge röstade i EU-valet – valkrets för valkrets..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Så här röstade Malmö i EU-valet

Kolla in resultatet – valkrets för valkrets..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

”Det blir inte bättre med tiden när det gäller jämställdheten inom forskarvärlden.”

Kerstin Tham, rektor vid Malmö universitet..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Tjuvar ertappades av ledig polis

Polisen i Eskilstuna larmades under natten av en ledig kollega som iakttog två män i 40-årsåldern under en pågående stöld, skriver Eskilstuna-Kuriren. – Han ser hur två personer är inne på någon byggarbetsplats och tillgriper sig gods som de sedan bär t.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Huaweibråk spås få stora följder

Att stänga ute kinesiska Huawei skulle innebära en härdsmälta för världens teknikindustri, likt finanskrisen 2008, bedömer telekomexperten Bengt Nordström. Insatserna är höga, för höga, bedömer han. – Jag tror inte vi hamnar i ett läge där Huawei försvi.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Finländsk glädje efter skrällguldet

Tusentals finländare samlades på Salutorget i centrala Helsingfors för att fira det osannolika VM-guldet i ishockey. Även i tidningsspalterna hyllas de finländska "Lejonen". Armarna sträcktes i luften och spontana glädjekramar spred sig på sportbarer i.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Sagström spurtade till en andraplats

Madelene Sagström får fortsätta vänta på sin första LPGA-tourseger, men hon kommer allt närmare en åtråvärd titel. Svenskan blev tvåa i tävlingen i Williamsburg i Virginia, USA, vilket är hennes bästa placering i LPGA hittills. När Sagström gick ut på a.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Misstänkt mordförsök i Västerås

En man i 20-årsåldern blev under natten knivhuggen i centrala Västerås, uppger polisen. – Det var strax efter midnatt som en förbipasserande som larmade oss, säger Torsten Hemlin vid polisen i region Mitt. Mannen hade skador på armar och ben när han för.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Stora slagsmål på pendeltågsstationer

Två stora slagsmål på pendeltågsstationer i Stockholms län inträffade under söndagskvällen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.