Skånskan > Opinion

Thursday, 23 May, 02:42

Skånskan - 15 maj 19 kl. 10:30

Nya ägare till hus i BillebergaBilleberga Nu är det klart vem som köpt huset på adressen Värmövägen 2 i Billeberga av Rolf Jörgen Assar Dalhov. Nya ägare är Larry Waddhad, 29, och Manella Centio, 33. Priset blev 1 310 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i april 2019. Det 131 kvadratmeter stora huset är byggt 1925. I september förra året såldes en fastighet på samma gata, på Värmövägen 48.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Billeberga, Nu, Värmövägen, Rolf Jörgen Assar Dalhov, Larry Waddhad, Manella Centio

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya ägaretill , husi , Billeberga
Nerikes Allehanda - 16 jun 17 kl. 14:44

Lista: Dyrast fastigheterna som bytt ägare – hus på Restalundsvägen kostade mest

Här är 17 villor som bytt ägare i Örebro län de senaste veckorna – och som kostade mer än två miljoner kronor..

Nerikes Allehanda - 16 jun 17 kl. 14:44

Lista: Dyrast fastigheterna som bytt ägare – hus på Restalundsvägen kostade mest

Här är 17 villor som bytt ägare i Örebro län de senaste veckorna – och som kostade mer än två miljoner kronor..

Skånskan - 10 jan 14 kl. 12:20

Skottlossning mot husägare

Sammanlagt tre husägare i Billeberga och Stenestad utsattes för skottlossning i torsdags kväll..

Helsingborgs Dagblad - 16 jul 18 kl. 14:15

Ny ägare till 20-talshus i Billeberga – prislappen: 680 000 kronor

27-åring ny ägare av Billeberga Tre 6950..

Skånskan - 02 nov 18 kl. 12:51

154 kvadratmeter stort hus i Billeberga sålt till nya ägare

Billeberga Nu är det klart vem som köpt huset på Tulpanvägen 9 i Billeberga av Julia och Ola Hornemark. Nya ägare är Tobias och Patricia Entin, 33 och 25 år. Priset blev 1 700 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i oktober 2018.

Skånskan - 19 sep 18 kl. 12:00

Hus på 117 kvadratmeter sålt i Billeberga

Billeberga Försäljningen av huset på Orkidevägen 12 i Billeberga är nu klar. Nya ägare blir Esmat Mustafa Mahmoud, 41, och Khalid Abou-Hichme, 50, som köper fastigheten av Lars Gunnar Borgström. Husets byggår är 1984 och det har en boyta på 117 kvadratmeter.

Skånskan - 26 okt 18 kl. 11:27

Nya ägare till fastigheten på Södra Möinge 7290 i Billeberga

Billeberga Försäljningen av fastigheten på adressen Södra Möinge 7290 i Billeberga är nu klar. Nya ägare är Josefine Storm och Stefan Fredrik Pålsson, båda 35 år, från Lomma, och säljare är Avdi Sllamniku och Gabriella Nilsson. Huset har en boyta på 200 kvadratmeter.

Skånskan - 14 dec 18 kl. 14:24

160 kvadratmeter stort hus i Billeberga sålt till nya ägare

Billeberga 1 900 000 kronor fick Natiq Aliyev, 57, och Afet Aliyeva, 52, ge för huset på Ringblommevägen 8 i Billeberga. Huset byggdes 1979 och har en boyta på 160 kvadratmeter. Köpet från säljaren Lars Jörgen Zaunders blev klart i november 2018.

Skånskan - 28 dec 18 kl. 13:30

Nya ägare till fastigheten på Bandygränd 4 i Billeberga

Billeberga Linus och Hanna Borsing, 30 och 28 år, är nya ägare till huset på Bandygränd 4 i Billeberga. Det 145 kvadratmeter stora huset är byggt 2008. Säljare är Janneke och Jaap Van Der Reijden.

Skånskan - 29 dec 18 kl. 09:01

Nya ägare till hus i Billeberga

Billeberga Nu är det klart vem som köpt huset på Värmövägen 9 i Billeberga av Ulf Burestam och Anita Katarina Björling. Nya ägare är Adam Olsson, 26, och Marlene Gottfridsson, 27, från Rydebäck. Priset blev 1 400 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i november 2018.

Skånskan - 08 jan 19 kl. 12:22

Gården på postadress Värmövägen 45 i Billeberga har bytt ägare

Billeberga Kerstin Lisbeth Borgström, Rolf Persson och Lennart Persson ärver lantbruksfastigheten på adressen Värmövägen 45 i Billeberga från John Harry Löfgren. På gården finns ett hus med en boyta på 116 kvadratmeter och 7 hektar åkermark. Dessutom står en ekonomibyggnad på 139 kvadratmeter på fastigheten.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Ryss­land har gått från ett kallt krig till ett an­nat

Ryss­land är ett eu­ro­pe­iskt land fram­hålls ofta. Men en­ligt den ti­digare am­bas­sa­dören i Moskva Tomas Ber­tel­man, som samlat en del av sina rap­porter och ar­ti­klar från Moskva i en bok, Från ett kallt krig till ett an­nat (Med­ströms bok­för­lag); gäller det inte po­li­tiskt. Den ryska tra­di­tionen leder ryska po­li­ti­ker till mot­sätt­ningar med Väst, för­kla­rade han vid ett re­lea­se­se­mi­na­ri­um.

Skånskan - 7 timmar sedan

Tre nollor kan raderas bort

FOTBOLL Marieholms IS får klara sig utan två starka spelare, Jesper Olsson och Max Williamsson, när de på fredagskvällen gästas av obesegrade division 5 västra-serieledaren BK Borstahusen.
– Vi har chansen att sudda bort tre olika nollar och ska göra ett gott försök att lyckas, hälsar Anders Nordström, tränaren i Marieholm inför matchen hemma på Åvallen.Skytteligatoppen i division 5 västra:
13 mål: Nicklas Nielsen, Svalöv.

Skånskan - 8 timmar sedan

Nya ägare till mindre hus i Höör

Höör Försäljningen av fastigheten på adressen Norrekärrsvägen 8 i Höör är nu klar. Nya ägare är Kim Jansson, 36, och Martin Carl Jonas Fredrik Bergström, 40, från Malmö, och säljare är Michael Rademske. Huset har en boyta på 62 kvadratmeter.

Skånskan - 9 timmar sedan

Inställd stängning firades med fest

Blentarp Flaggan är hissad och på uteplatsen serveras rabarberpaj med vaniljsås, kaffe – och alkoholfritt bubbel.
På Blentarpsgården har personalen ställt till med fest för att fira den inställda stängningen.
– Det är en stor dag, säger Rolf Steen som bor på boendet med sin fru Sulvi.

Skånskan - 9 timmar sedan

Dagsböter för män som tvättade pengar

Malmö Fyra män som upplät sina bankkonton till transaktioner av stulna pengar döms nu i Malmö tingsrätt.
Men Malmöborna får endast villkorlig dom och dagsböter, trots att de hanterade flera miljoner kronor.Domen är en del av en stor penningtvättshärva med kopplingar till Nigeria, där utländska företag lurats av miljontals kronor med hjälp av kapade e-postkonton.

Skånskan - 9 timmar sedan

Kvintettens budget klubbades i kommunstyrelsen

LUND Det blev en ganska lugn budgetdebatt i kommunstyrelsen på onsdagen. Kvintettens budget fick också majoritet när förslaget las fram.– Vi har en tradition av att spara den heta debatten och voteringar till kommunfullmäktigemötet i juni, säger Fredrik Ljunghill (M) som för dagen ersatte Liberalen Philip Sandberg som ordförande.

Skånskan - 11 timmar sedan

HTS-rättegång startar måndag

HÄSSLEHOLM Rättegången mot den 21-åring som misstänks för sprängningen på Hässleholms tekniska skola inleds på måndag.
Plats på åhörarläktaren tilldelas i turordning till dem som kommer till förhandlingen.Det hör inte till vanligheterna att Hässleholms tingsrätt skickar ut pressmeddelanden inför rättegångar.

Skånskan - 11 timmar sedan

Man som angrep brandman fälls av tingsrätten

Lund En man som angrep en brandman under en insats i Lund döms till dagsböter av Lunds tingsrätt.
- Det är en stor lättnad, och en viktig signal. Såhär beter man sig inte mot räddningstjänstens personal, säger Linda Kazmierczak, förbundsdirektör på Räddningstjänsten Syd.

Skånskan - 13 timmar sedan

Cykeltjuv blev gripen

LUND En 24-årig cykeltjuv greps av polis på Sankt Hans gränd på tisdagen vid halv fem på eftermiddagen. Polisen hade stannat honom för en kontroll och upptäckte då att den elcykel han hade med sig var anmäld stulen. 24-åringen är misstänkt för antingen stöld eller häleri..

Skånskan - 13 timmar sedan

Inbrott när boende sov

LUND Någon gång under natten mellan lördag och söndag tog sig en tjuv in i en villa på Stadsbudsgatan. De boende upptäckte när de steg upp på morgonen att två altandörrar stod öppna, liksom källardörren samt en grind i trädgården. En Ipad är borta..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.