Skånskan > Opinion

Friday, 24 May, 10:53

Skånskan - 15 maj 19 kl. 10:34

Erkänner yxmord på maken i dokumentärHJÄRUP Den nu 49-åriga kvinnan dömdes i december 2016 mot sitt nekande till 16 års fängelse för att ha mördat sin man hemma i villan i Hjärup.
Nu erkänner kvinnan mordet i dokumentären En mördares historia som sänds i tv3 torsdag 16 maj klockan 21.I denna ska hon, enligt KvP som var först att berätta om den, säga att ”Jag tror inte att jag mår bra av att inte erkänna”. Mordet i Hjärup väckte stor uppmärksamhet under hela 2016.
Grannar och vänner trodde familjen i Hjärup levde ett bra liv.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
HJÄRUP Den, Hjärup, En, KvP, Jag, Ystad, SOS Alarm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Erkänner, yxmord, makeni , dokumentär
Sydsvenskan - 15 maj 19 kl. 18:00

Kvinna dömd för mord på sin man i Hjärup erkänner i ny dokumentär

"Nu erkänner jag att jag har dödat min man", säger den nu 49-åriga kvinnan i en tv-dokumentär..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

37-åring erkänner yxmord

Den 37-årige man som sitter anhållen misstänkt för att med en yxa ha slagit ihjäl en 81-årig man i Arvidsjaur har erkänt dådet.Attacken inträffade vid lunchtid på torsdagen. Förutom erkännandet ska 37-åringen även har gett en förklaring till vad som utlöste attacken.

Expressen - 15 maj 19 kl. 06:45

Cecilia, 49, erkänner: ”Jag mördade min man”

Cecilias liv med sin man i det idylliska villaområdet i Hjärup var till synes lyckligt. En lördag efter att de tvättat familjens bil slog hon sin make med en yxa och satte eld på honom.Cecilia dömdes mot sitt nekande för att ha mördat maken.

BT - 16 aug 13 kl. 16:29

CIA erkänner: Area 51 existerar

Den amerikanska militärbasen Area 51 - ett mecka för ufo-entusiaster och konspirationsteoretiker - existerar. Det erkänner nu CIA officiellt efter över ett halvt sekel av hyschhysch. Men nyligen offentliggjorda CIA-dokument gör nog många besvikna.

Kristianstadsbladet - 16 aug 13 kl. 16:27

CIA erkänner: Area 51 existerar


Den amerikanska militärbasen Area 51 - ett mecka för ufo-entusiaster och konspirationsteoretiker - existerar. Det erkänner nu CIA officiellt efter över ett halvt sekel av hyschhysch.Men nyligen offentliggjorda CIA-dokument gör nog många besvikna.

Posh24 - 14 sep 12 kl. 08:52

Heidi Klum: "Ja, jag erkänner, jag dejtar min livvakt!"

Heidi Klum har hållit en väldigt låg profil ända sedan ex-maken Seal påstod att hon hade haft en otrohetsaffär under deras äktenskap. Men nu talar hon ut öppenhjärtat, och erkänner att hon faktiskt har ett förhållande med familjens livvakt, Martin Kristen: "Det har precis börjat", sade hon med ett leende. "Jag har känt honom i nästan fyra år och han har varit med min familj de senaste fyra åren.

Expressen - 12 maj 14 kl. 12:30

Katie Prices bästis erkänner affären

Gravida Katie Price, 35, skiljer sig från maken Kieran Hayler efter att hans otrohet avslöjats. Nu erkänner modellens bästis att hon har haft en affär med Hayler. – Det här är något Jane ångrar djupt, uppger en talesperson för vännen i ett uttalande..

Helsingborgs Dagblad - 16 aug 13 kl. 16:33

CIA erkänner: Area 51 existerar

Den amerikanska militärbasen Area 51 ? ett mecka för ufo-entusiaster och konspirationsteoretiker ? existerar.

Helsingborgs Dagblad - 20 aug 13 kl. 10:28

CIA erkänner inblandning i Iran-kupp

I ett historiskt medgivande erkänner den amerikanska säkerhetstjänsten CIA för första gången officiellt sin inblandning i statskuppen i Iran 1953. Hemligstämplade dokument som kastar nytt ljus över kuppen och dess efterspel har nyligen gjorts tillgängliga..

Kristianstadsbladet - 20 aug 13 kl. 10:26

CIA erkänner inblandning i Iran-kupp


I ett historiskt medgivande erkänner den amerikanska säkerhetstjänsten CIA för första gången officiellt sin inblandning i statskuppen i Iran 1953.Hemligstämplade dokument som kastar nytt ljus över kuppen och dess efterspel har nyligen gjorts tillgängliga. Dokumenten finns hos det oberoende forskningsinstitutet National Security Archive, och offentliggjordes i samband med 60-årsdagen för kuppen då den dåvarande premiärministern Mohammad Mossadeq störtades..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Fler barn i svenska häkten

Antalet minderåriga som häktats ökar kraftigt i Sverige, skriver Sveriges Radio. Under årets första tre månader har det vissa veckor varit över 35 minderåriga inlåsta i landets häkten, enligt siffror från Kriminalvården. – Våren har varit ansträngd.

Skånskan - 1 timme sedan

Ägarbyte för mindre hus i Ludvigsborg

Ludvigsborg Fastigheten på Granvägen 9 i Ludvigsborg har fått nya ägare. Ingrid Josefine Björklund, Oskar Nordh och Sofi Nordh, har fått fastigheten som gåva av Sven Yngve Birger Jönsson och Karin Ulla-Britt Lindell-Jönsson. Överföringen blev klar i mars 2019.

Skånskan - 2 timmar sedan

Moderaterna hade krismöte

Sjöbo/Blentarp Beslutet om Blentarps-gården har Efter onsdagens fullmäktigemöte kallades medlemmar till ett krismöte med partigruppen.Beslutet att Blentarpsgården inte ska stängas i höst har skapat en konflikt mellan partierna, men också internt inom vissa.
Politiker från M, S, KD och SD valde på vård- och omsorgsnämndens arbetsutskotts möte att föreslå en tillfällig stängning av Blentarpsgården för att spara pengar.

Skånskan - 14 timmar sedan

Sätter punkt för många års engagemang

SLUTAR. Den 28 maj sätter Gunnar Bengtsson punkt för en lång bana som kommunpolitiker, en bana som startade 1980.
– Jag har nästan inte läst en enda bok – bara handlingar och protokoll.

Skånskan - 16 timmar sedan

Klart för park i Brunnshög

Lund Om drygt två år kan Lund ha fått en helt ny park, stor som 21 fotbollsplaner.På torsdagen klubbade politikerna i kommunfullmäktige igångsättningstillståndet för Kunskapsparken i Brunnshög.
Det var en relativt enhällig församling som godkände förslaget.

Skånskan - 16 timmar sedan

Klagshamns udde blir naturreservat

Klagshamn Här finns 150 rödlistade arter, och en miljö som anses unik.
Framöver kommer Klagshamns udde också att få ett extra skydd. Politikerna i kommunfullmäktige har beslutat att omvandla det 134 hektar stora området till naturreservat.

Skånskan - 16 timmar sedan

Klartecken för utbyggnad av stadionområdet

Malmö Det tog åtta år. Men på torsdagen klubbade kommunfullmäktige planerna på att utveckla stadionområdet.
Under en tioårsperiod ska skola, multihall, friidrottsarena, simarena och en rad andra faciliteter byggas i tre etapper.

Skånskan - 17 timmar sedan

Etzia – en erfaren debutant

2008 förändrade en resa till Jamaica Erica "Etzia" Hayletts framtidsplaner. Istället för nöjesadvokat blev hon reggaeartist. Nu, äntligen, är debutalbumet på gång och snart spelar hon på Inkonst..

Skånskan - 19 timmar sedan

Tyst stad utan detaljhandel

E-handeln ökar snabbare än som gissats i prognoser, på bekostnad av detaljhandeln. Enligt en ny analys av Nordea har börsvärdet på globala e-handlare gått upp med 250 procent sedan 2011, medan värdet på traditionella handelsbolag har gått ned 50 procent. Enligt analysen har nordiska detaljhandlare tappat 17 procent av sitt börsvärde bara på ett och ett halvt år, vilket är en oroande utveckling för handelns möjlighet att överleva i fysisk form.

Skånskan - 19 timmar sedan

Ja till att sälja KKB-lägenheter

Kävlinge Kommunstyrelsen har gett klartecken till att sälja ut mellan 350 och 400 av KKB:s lägenheter. Pengarna ska gå till nyproduktion av lägenheter och till att finansiera det nya badhuset.Kävlinges bostadsbolag KKB bygger genomsnitt 45 lägenheter per år.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.