Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 21 May, 20:33

Helsingborgs Dagblad - 15 maj 19 kl. 10:27

Skråmos barn har kommit hemIS-rekryteraren Michael Skråmos barn har kommit hem till Göteborg. De sju barnen kom till Landvetter på onsdagsmorgonen med flyg från Tyskland, tillsammans med sin morfar, uppger flera medier. Michael Skråmo bodde i Göteborg med sin familj innan de åkte.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Michael Skråmos, Göteborg, Landvetter, Tyskland, Skråmo

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skråmos, barnhar , kommit, hem
Sydsvenskan - 15 maj 19 kl. 10:27

Skråmos barn har kommit hem

IS-rekryteraren Michael Skråmos barn har kommit hem till Göteborg. De sju barnen kom till Landvetter på onsdagsmorgonen med flyg från Tyskland, tillsammans med sin morfar, uppger flera medier. Michael Skråmo bodde i Göteborg med sin familj innan de åkte.

UNT - 15 maj 19 kl. 10:27

Skråmos barn har kommit hem

IS-rekryteraren Michael Skråmos barn har kommit hem till Göteborg..

UNT - 15 maj 19 kl. 10:44

Skråmos barn har kommit till Göteborg

IS-rekryteraren Michael Skråmos barn har kommit till Göteborg..

SVT - 11 apr 19 kl. 16:38

Chile erbjuder Sverige stöd för att få hem Skråmos barn

Chiles ambassadör i Sverige, Hernán Bacuñan, berättar för SVT Nyheter att Chile erbjuder stöd för att snabbt få hem den döde IS-terroristen Michael Skråmos barn till Sverige..

SVT - 07 maj 19 kl. 16:03

Michael Skråmos barn har förts till Irak

IS-terroristen Michael Skråmos barn har förts ut från Syrien till Irak. Det bekräftar Shiyar Ali, Sverigerepresentant för det kurdiska självstyret för norra Syrien till SVT Nyheter. Barnens morfar, Patricio Galvez, har länge kämpat för att få hem barnen till Sverige, efter att Skråmo och hans fru dött i striderna..

GT - 10 apr 19 kl. 19:31

Ta hem Michael Skråmos barn

Barn är inte ansvariga för sina föräldrars handlingar. IS-terroristen Michael Skråmos barn måste föras tillbaka till tryggheten i Sverige..

Expressen - 17 apr 19 kl. 18:19

Chiles krav på Sverige: Ta hem Skråmos barn

Chiles parlament har beslutat att landet inte ska ta emot IS-terroristen Michael Skråmos barn.I stället kräver man att Sverige ska ta hand om de sju barnen, skriver Aftonbladet.Uppgiften bekräftas av det svenska utrikesdepartementet..

SR - 19 apr 19 kl. 16:30

Morfar till Skråmos barn: Jag började gråta

IS-rekryteraren Mikael Skråmos barn är nu ett steg närmare att få komma hem till Sverige. Det uppger barnens morfar, Patricio Galvez för Ekot..

Sydsvenskan - 07 maj 19 kl. 16:25

Skråmos barn på väg till Sverige

IS-rekryteraren Michael Skråmos barn har lämnat lägret al-Hol i Syrien, som kontrolleras av kurdiska myndigheter. – De har förts till Irak och åker därifrån vidare hem till Sverige, säger Shiyar Ali, Sverigerepresentant för det kurdiska självstyret i no.

Helsingborgs Dagblad - 07 maj 19 kl. 16:25

Skråmos barn på väg till Sverige

IS-rekryteraren Michael Skråmos barn har lämnat lägret al-Hol i Syrien, som kontrolleras av kurdiska myndigheter. – De har förts till Irak och åker därifrån vidare hem till Sverige, säger Shiyar Ali, Sverigerepresentant för det kurdiska självstyret i no.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 3 minuter sedan

Kanadadelegation i Kina för samtal om fångar

Kanada har sänt en delegation till Kina för att sätta press på landet att släppa två kanadensiska fångar, meddelar Kanadas premiärminister Justin Trudeau. De två männen, en diplomat och en affärsman, greps i Peking den 10 december, anklagade för spioner.

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

FN-sändebud vill stoppa vapen till Libyen

Om inte vapentillförseln till Libyen stoppas riskerar den nuvarande konflikten i landet att vara "bara början av ett långt och blodigt krig", varnar FN:s sändebud Ghassan Salame inför FN:s säkerhetsråd. Han säger att "många länder" förser krigsherren Kh.

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Adelstam målskytt för ÄFF

Veteranen nickade in hörna..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Oavgjort i seriefinalen

Både Västervik och Indianerna var obesegrade inför den tidiga seriefinalen i elitserien i speedway. Det faktumet stod sig även efter att samtliga 15 heat körts. Mötet slutade 45–45 sedan hemmalaget Västervik hämtat in sex underlägen i matchen.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Dagermansällskapet lägger ner – priset kvar

Stig Dagermansällskapet – som bland annat delar ut Stig Dagermanpriset – avvecklas, skriver Gefle Dagblad. Annledningen är att medlemmarna börjar bli till åren, samt att man tycker sig ha uppnått syftet i vilket sällskapet bildades för 32 år sedan: att.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Nya ägare till kedjehus i Viken – 4 400 000 kronor blev priset

4 400 000 kronor fick de nya ägarna ge för huset på Hyllebärsvägen..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Vindheim klar för Sparta Prag

Andreas Vindheim lämnar Malmö FF och fotbollsallsvenskan under sommaruppehållet och ansluter till Sparta Prag i den tjeckiska ligan. Malmö FF bekräftar på sin webbplats att övergången är klar. Högerbacken Vindheim kom till Malmö FF från Brann 2015 och h.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Man skjuten i Jönköping

En man i 40-årsåldern har hittats skjuten i södra delarna av Jönköping. Mannen har förts till sjukhus i ambulans. – Han har blivit beskjuten.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Hon slogs för de äldre in i det sista – nu har Brita Pyk, 103, gått bort

Helsingborgaren röt till mot försämringarna på vårdboendet Valltorp..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Ordkrig kan leda till väpnad konflikt

Ordkriget mellan Iran och USA fortsätter att trappas upp trots att båda länderna har gått ut med att de inte vill ha krig. – I och med att spänningen ökar så ökar även risken för misstag. Någon kanske kommer att starta ett krig fastän de inte vill det,.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.