GT > Nyheter

Wednesday, 22 May, 23:41

GT - 15 maj 19 kl. 10:30

Kraftig brand i villa – helt övertändDet brinner i en villa utanför Ulricehamns kommun.Villan är helt övertänd och räddningstjänsten kommer därför låta villan brinna ner.– Det finns ingen chans att rädda den, säger Tommy Liback, räddningschef i beredskap på räddningstjänsten i Södra Älvsborg..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Ulricehamns, Tommy Liback, Södra Älvsborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kraftig, brandi , villa, helt, övertänd
DalaDemokraten - 04 jul 13 kl. 17:29

Kraftig brand ? villa ?i Nås totalförstördes

NÅS En villa i Nås totalförstördes natten mellan onsdag till torsdag. 01.20 natten till torsdag började en villa i Sveden, Nås att ....

GT - 12 sep 14 kl. 21:15

Kraftig brand i villa: "Är helt övertänd"

En kraftig brand utbröt i en villa i Mellerud strax före klockan 20.30 på fredagskvällen. Vid 21-tiden var det fortfarande oklart om det fanns personer kvar i huset.

BT - 08 feb 13 kl. 20:21

Villa förstördes av kraftig brand

En kraftig brand utbröt i en villa i Spjutås i Marks kommun under fredagskvällen. En man fördes till sjukhus för rökskador. Av villan återstår nu bara en glödande hög.

Västerbottens Folkblad - 11 nov 18 kl. 07:38

Villa totalförstörd efter kraftig brand

En enplansvilla i Ammarnäs har totalförstörts efter en kraftig brand under natten till söndag. – När räddningstjänsten kom fram var villan helt övertänd och gick inte att rädda, berättar Jonas Hahlin, räddningschef i beredskap i Sorsele. Klockan 04.

Västerbottens Folkblad - 19 feb 11 kl. 23:43

Kraftig brand i villa i Ava

NORDMALING En kraftig brand bröt ut i en villa i Ava, utanför Nordmaling, på lördagskvällen.NORDMALING En kraftig brand bröt ut i en villa i Ava, utanför Nordmaling, på lördagskvällen. Enligt uppgift är det en tvåplansvilla som fattat eld.

Helsingborgs Dagblad - 01 jan 15 kl. 15:00

Äldre par saknas efter kraftig brand

Ett äldre par saknas efter en kraftig brand i en villa på Gotland under natten mot torsdagen. Villan var helt övertänd när räddningstjänsten kom dit. Brandplatsen har spärrats av i väntan på teknisk undersökning..

BT - 01 jan 15 kl. 14:58

Äldre par saknas efter kraftig brand

Ett äldre par saknas efter en kraftig brand i en villa på Gotland under natten mot torsdagen. Villan var helt övertänd när räddningstjänsten kom dit.Brandplatsen har spärrats av i väntan på teknisk undersökning..

Sydsvenskan - 06 feb 18 kl. 06:46

Kraftig brand rasar i Boråsvilla

En kraftig brand rasar i en villa i Borås, skriver GT. En person har lyckats ta sig ut ur huset. – Huset var helt övertänt när vi kom fram.

Helsingborgs Dagblad - 06 feb 18 kl. 06:46

Kraftig brand rasar i Boråsvilla

En kraftig brand rasar i en villa i Borås, skriver GT. En person har lyckats ta sig ut ur huset. – Huset var helt övertänt när vi kom fram.

Barometern - 06 feb 18 kl. 08:52

Kraftig brand rasar i Boråsvilla

En kraftig brand rasar i en villa i Borås. En person har lyckats ta sig ut ur huset och har förts till sjukhus med oklara skador. - Huset var helt övertänt när vi kom fram, säger Niklas Ignell, inre befäl vid Södra Älvsborgs räddningstjänstförbund till GT.

BT - 06 feb 18 kl. 08:52

Kraftig brand rasar i Boråsvilla

En kraftig brand rasar i en villa i Borås. En person har lyckats ta sig ut ur huset och har förts till sjukhus med oklara skador. - Huset var helt övertänt när vi kom fram, säger Niklas Ignell, inre befäl vid Södra Älvsborgs räddningstjänstförbund till GT.

Fler nyheter från GT

GT - 4 timmar sedan

Partillebos leverantörer  byggde ut chefens villa

När Partillebos inköpschef Rickard Stadler byggde ut den egna villan föll lotten på en av det kommunala bolagets storleverantörer, Erlandsson Bygg AB.När bygget var klart satt han personligen med och valde ut samma leverantör för ytterligare ett mångårigt kontrakt med Partillebo. – Det är helt klart att det är ett olämpligt beteende, säger Folke Johansson, professor i statsvetenskap vid Göteborgs universitet.

GT - 4 timmar sedan

Brand i villa - troligt blixtnedslag

Det brinner i en villa i Tibro kommun.– Det är kraftig rökutveckling från taket. Troligen handlar det om ett blixtnedslag, säger Peter Brandels, inre befäl vid räddningstjänsten i Östra Skaraborg..

GT - 5 timmar sedan

Kvinna voltade av vägen – förd till sjukhus med ambulanshelikopter

En kvinna i en personbil har voltat av vägen utanför Kil.Kvinnan har förts till sjukhus med ambulanshelikopter.– Det var kraftiga skador på bilen, säger Björn Johansson, räddningschef i beredskap i Karlstad..

GT - 6 timmar sedan

Här är Frölundas motståndare i CHL

Lottningen i CHL-gruppspelet är klart.Regerande mästarna Frölunda kommer att ställas mot Graz 99ers, Mountfield och Cardiff Devils..

GT - 8 timmar sedan

Vänsterextrema Jonas Linde hade vapengömma – döms

Han kopplas till vänsterextrema grupper och var i flera år deltidssoldat inom Försvarsmakten.Nu döms Jonas Linde, 32, för en vapengömma utanför Jönköping – där han förvarade delar till totalt sex kraftfulla automatvapen.Mannen döms för synnerligen grovt vapenbrott till fem års fängelse..

GT - 9 timmar sedan

Berg lämnar – kopplas ihop med IFK Göteborg

Marcus Berg, 32, lämnar Al-Ain.Snart är landslagsanfallaren därmed klubblös.Då tar ryktena om en hemkomst till IFK Göteborg ny fart..

GT - 11 timmar sedan

Därför är det viktigt att göteborgare röstar

Det finns inga särskilda EU-frågor, utan många av samma samhällsfrågor som städer måste hantera står även högt även på den europeiska agendan, skriver Katarina Areskoug Mascarenhas och Catrine Norrgård..

GT - 17 timmar sedan

Göteborg måste sluta skrapa på trisslotter

Göteborg behöver transparenta, långsiktigt hållbara ekonomiska spelregler..

GT - 18 timmar sedan

Nödläge för den biologiska mångfalden

Naturen förser oss människor med ekosystemtjänster som mat, frisk luft, rent vatten och råvaror men också med hälsa och välmående. Det är hög tid att prioritera skyddet av vår biologiska mångfald, skriver Karin Pleijel (MP) på den biologiska mångfaldens dag..

GT - Igår: 22:41

Nytt kryss för Gais efter två ribbträffar

1–0 redan i den tionde minuten.Men sen blev det inga mer Gais-mål – trots bland annat två träffar i virket.– Vi skapar mycket, men inte tillräckligt, säger Rasmus Rosenqvist till C More efter 1–1 mot Västerås..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.