DI > Ekonomi

Saturday, 25 May, 03:22

DI - 15 maj 19 kl. 10:25

Precise Biometrics ordförande köper aktier efter rapportenTorgny Hellström, styrelseordförande för Precise Biometrics har på onsdagen, genom sitt bolag, köpt 100.000 aktier i Precise Biometrics..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Biometrics, Hellström, Precise Biometrics

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Precise, Biometrics, ordförande, köper, aktierefter , rapporten
DI - 30 nov 17 kl. 11:26

Balcos ordförande köper

Lennart Kalén, ordförande i Balco, har via bolaget Fruholmen Invest, där han också är ordförande, köpt 12.987 aktier i balkongbolaget den 30 november för 63:78 kronor per aktie. Det innebär ett köp om totalt drygt 0,8 miljoner kronor..

DI - 24 feb 18 kl. 11:44

Ordförande köper aktier i Balco

Lennart Kalén har den 23 februari köpt 10.000 stycken aktier i balkongtillverkaren Balco Group där han är ordförande. Aktierna köptes till kursen 64,44 kronor per aktie, till ett totalt pris av 644.

DI - 25 apr 18 kl. 14:20

Ortomas ordförande köper aktier

Gunnar Németh, som är ordförande för Ortoma vars aktie handlas på Aktietorget, har på måndagen och tisdagen köpt sammanlagt 20.500 aktier i bolaget till kurser mellan 28:28-29:30 kronor per aktie. Den samlade köpeskillingen uppgår till nästan 0,6 miljoner kronor.

DI - 14 sep 18 kl. 09:15

Oncopeptides ordförande köper ytterligare aktier

Oncopeptides ordförande Per Wold-Olsen har köpt 8.000 aktier i bioteknikbolaget för en total summa om knappt 1,6 miljoner kronor. Det framgår av Finansinspektionens insynsrapportering..

DI - 24 nov 18 kl. 11:57

Wise Groups ordförande köper aktier igen

Erik Mitteregger har den 23 november köpt 12 982 stycken aktier i Wise Group där han är ordförande och storägare. Aktierna köptes till kursen 47,23 kronor per aktie, till ett totalt pris av 613 140 kronor. .

DI - 20 maj 15 kl. 17:58

Ny ordförande köper i Sandvik

Sandviks nye ordförande Johan Molin har köpt 170.000 B-aktier i bolaget. Det framgår av Finansinspektionens insynslista..

DI - 27 okt 17 kl. 11:32

Ordförande köper aktier i Pricer

Pricers ordförande Bernt Ingman har köpt 30.000 aktier i bolaget för 8:82 kronor styck i en transaktion daterad 27 oktober..

DI - 17 nov 17 kl. 18:09

ABB:s ordförande storköper

Styrelsens ordförande Peter Voser har köpt aktier i ABB för motsvarande 4,9 miljoner kronor. Jacob Wallenberg har köpt för 0,7 miljoner. Fyra andra i styrelsen har köpt för mindre belopp.

DI - 03 nov 18 kl. 08:08

Ordförande köper aktier i Stora Enso

Jorma Eloranta har köpt 1 000 aktier i skogsbolaget Stora Enso där han sitter som ordförande. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 08 nov 18 kl. 09:40

Quartiers Properties – Ordförande köper aktier

Quartiers Properties ordförande Jörgen Cederholm har via delägt bolag förvärvat 152 344 aktier i Quartiers. .

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

En riktigt såsig sparrisfrossa

Visbys bästa restaurang ligger inte i Visby. Den unika gårdskrogen bjuder på sparrisfrossa mitt i spenaten – men det går så långsamt att tålamodet tryter..

DI - 5 timmar sedan

Gubbarna dominerar: PG Gyllenhammar är den typiske chefen

PG Gyllenhammar är den svenska sinnesbilden av en chef, visar en ny undersökning. Samtidigt är bara en person på topp tio kvinna – tidigare Swedbank-bossen Birgitte Bonnesen. ”Bilden av en chef måste bli mycket bredare”, säger Ledarnas förbundsordförande Andreas Miller..

DI - 5 timmar sedan

Amerikanska soldater till Mellanöstern

USA skickar 1.500 soldater till Mellanöstern, meddelar president Donald Trump. Styrkorna syftar till att skydda amerikanska intressen efter påstådda hot från iranskt håll..

DI - 5 timmar sedan

Medieprofiler släpper bok om nyttan med rörelse

Sedan tio år tillbaka samlas ett namnkunnigt mediegäng på Slussen i Stockholm för att gå en promenad tillsammans varje måndagsmorgon.  Nu har de samlat sina erfarenheter i boken ”Promenera mera”. ”Vi hoppas kunna inspirera fler att göra samma sak”, säger Jan Mosander, en av bokens medförfattare..

DI - 5 timmar sedan

Mindre återhämtning på Wall Street – samtliga index på minus för veckan

Wall Street bjuder på en mindre återhämtning på fredagen med S&P 500 upp 0,2 procent kort innan stängning..

DI - 5 timmar sedan

Boris Johnson öppnar för avtalslös brexit

Den tidigare utrikesministern Boris Johnson är beredd att leda Storbritannien ut ur EU utan ett avtal om han blir premiärminister. Det uppgav han under ett tal i Schweiz på fredagen enligt flera internationella medier..

DI - 5 timmar sedan

Toppkandidater grälade om klimatpolitik – ”Bah Kuhnke står och killgissar”

Toppkandidaterna i EU-valet var i SVT:s slutdebatt oense om hur de globala klimatmålen ska nås. Kärnkraft, EU-koldioxidskatt och unionens klimatmål splittrar..

DI - 6 timmar sedan

E-hälsobolag tecknar avtal med universitetssjukhus

E-hälsovårdsbolaget Kontigo Care har tecknat ett avtal med "ett av de tre största" universitetssjukhusen i Sverige. Avtalet innebär att produkten Previct kommer introduceras för digital beroendevård. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 6 timmar sedan

Ekovin med bekämpningsmedel stoppas

Systembolaget säljstoppar vinerna Terra Organic och Terra Organic Reserve..

DI - 6 timmar sedan

Vad håller vi på med egentligen?

”The best minds of my generation are thinking about how to make people click ads”. Facebooks dåvarande analyschef Jeffrey Hammerbacher satte i en intervju 2011 fingret på den smärtande punkten för den exploderande techsektorn. Vad håller vi på med egentligen?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.