DN > Nyheter

Wednesday, 22 May, 05:41

DN - 15 maj 19 kl. 10:12

Så heter Ulf Lundells nya album”Tranorna kommer”. Det är titeln på Ulf Lundells nya album, som släpps den 17 maj. Skivan består av sju av de heminspelade låtar han släppte på skiva förra året, men som nu alltså ges ut i nyinspelade studioversioner..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Ulf Lundells

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , heter, Ulf, Lundellsnya , album
Barometern - 15 maj 19 kl. 13:44

Så heter Ulf Lundells nya album

Tranorna kommer. Det är titeln på Ulf Lundells nya album, som släpps den 17 maj. .

Sydsvenskan - 05 apr 16 kl. 04:00

Ulf Lundells ”Jack” fyller 40

Det var Dagens Nyheters huvudkritiker Lars-Olof Franzén som satte tonen. Hans recension publicerades på utgivningsdagen, den 5 april 1976, för exakt fyrtio år sedan. Den var redigerad över fem spalter på DN:s kultursida.

Sydsvenskan - 22 okt 14 kl. 04:00

Stort intresse för Ulf Lundells konst

På lördag är det vernissage för Ulf Lundells konstutställning i Lomma.
– Jag är säker på att det kommer mycket folk. Det har redan varit stort intresse, säger Lomma konstförenings ordförande Jöran Lindkvist.

Expressen - 23 nov 18 kl. 12:00

Ulf Lundells sågning av Jan Emanuel: "Sin egen idiot"

Den tidigare Robinsonvinnaren och socialdemokratiske riksdagspolitikern Jan Emanuel Johansson påstod att Ulf Lundells låt "79 procent" handlar om honom. Nu slår rocksångaren tillbaka.  – Han är sin egen idiot, skriver Ulf Lundell i ett brev till Dagens Nyheter.

Expressen - 12 jan 11 kl. 12:31

Ulf Lundells besked oroar hans vänner

Ulf Lundells besked oroar både hans vänner och publik. Hela vårturnén med 23 spelningar ställs in - på grund av sjukdom. - Jag är chockad, säger gitarristen och mångårige kollegan Janne Bark..

Expressen - 12 apr 15 kl. 20:34

Ulf Lundells konst sågas: "Det är skit"

Artisten Ulf Lundells konstutställning i Simrishamn har fått enorm uppmärksamhet. Men alla är inte entusiastiska. Konstkritikern och mångårige KvP-medarbetaren Carl-Johan Charpentier, 66, sågar den totalt.

Expressen - 06 jun 15 kl. 23:09

Ulf Lundells dröm snart i uppfyllelse

Ulf Lundells stora dröm kan komma att gå i uppfyllelse – Kivik art centre riskteras att stängas. Konstcentret behöver en halv miljon i bidrag för att överleva och Region Skåne är villiga att ge centret 400 000 om kommunen är villiga att gå in med resterande 100 000 kronor. Men intresset från kommunen att rädda centret är svalt.

GöteborgsPosten - 02 nov 15 kl. 22:36

Ulf Lundells blogg mystiskt rensad

Det har stormat en del på Ulf Lundells populära blogg Badgers drift. Nu är den plötsligt tömd på allt innehåll..

Expressen - 21 maj 18 kl. 11:55

Ulf Lundells utspel mot Lotta Engberg: ”Spyfärdig"

I Ulf Lundells nya bok ger sångaren en känga till Lotta Engberg.Han nämner bland annat att han skäms över att se programmet ”Lotta på Liseberg” och han sparar inte på orden.”Lotta Engberg gör mej spyfärdig”, skriver han i boken..

YA - 20 apr 19 kl. 14:00

Exklusivt i YA: Utdrag från Ulf Lundells nya bok

I början av maj kommer österlenaren Ulf Lundells nya bok, ”Vardagar 2”. Han vandrar runt i sina hemtrakter vid Stenshuvud och tänker stort som smått, med allt från världsläget till det egna läget med ett brutet ben och funderingar kring en ny sommarturné. Idag publicerar vi exklusivt i YA tre utdrag ur boken, som utspelar sig under 2018.

Fler nyheter från DN

DN - 5 timmar sedan

USA ser tecken på nya kemattacker i Syrien

USA ser nya tecken på att den syriska regeringen använder sig av kemvapen..

DN - 6 timmar sedan

President Trump kritiserar sin favoritkanal på tv

USA:s president Donald Trumps favoritkanal på tv heter Fox News. När andra reportrar inte har fått honom att ställa upp har han valt att låta sig intervjuas av konservativa Fox News. Men nu ifrågasätter Trump kanalens sätt att välja vilka som får komma till tals..

DN - 6 timmar sedan

Ukraina: Parlamentsval hålls i juli

Den 21 juli får ukrainarna gå till valurnorna igen. Den nye presidenten Volodomyr Zelenskyj har meddelat att han upplöser parlamentet och har nu också offentliggjort datum för parlamentsvalet..

DN - 8 timmar sedan

Stora protester mot nya abortlagarna i USA

På tisdagen rasade landsomfattande protester mot abortförbudet i Alabama och liknande lagar i delstaterna Georgia och Missouri. .

DN - 8 timmar sedan

Dalkurd lämnade botten på Stora Valla

Degerfors tog inte chansen att haka på i toppen i superettan. I stället såg Dalkurd till att jobba sig uppåt i tabellen. Robin Tranbergs ledningsmål på Stora Valla följdes upp av ett självmål när Dalkurd tog tre viktiga poäng via 2–1..

DN - 8 timmar sedan

KD befäster stark position i opinionen

Kristdemokraterna har etablerat sig på en ny hög nivå i opinionen. Det visar DN/Ipsos majmätning om hur väljarna skulle rösta om det var riksdagsval i dag. Den stora förändringen sedan valet är att Moderaterna har tappat till just KD..

DN - 10 timmar sedan

Erik Karlsson missar semi – säsongen kan vara över

San Joses svenske stjärnback Erik Karlsson kan ha spelat sin sista ishockeymatch för den här säsongen..

DN - 11 timmar sedan

Omkomne svenskens fru stämmer Boeing på 2,5 miljarder kronor

En fransk kvinna vars svenske make omkom i Ethiopian Airlines-flygkraschen i mars stämmer flygplansjätten Boeing på 276 miljoner dollar, motsvarande runt 2,5 miljarder kronor, rapporterar nyhetsbyrån Reuters..

DN - 12 timmar sedan

Theresa May öppnar för ny folkomröstning om Brexit

Storbritanniens premiärminister Theresa May har presenterat nya detaljer om sitt Brexitförslag på tisdagseftermiddagen. Hon öppnar bland annat upp för en ny folkomröstning om EU-utträdet..

DN - Igår: 16:03

C föreslår EU-system för att fånga in koldioxid

Centern vill skapa ett EU-system som ger ekonomisk vinning till företag som bidrar till minusutsläpp av koldioxid. Dessutom ska 10 procent av unionens innovationsfond satsas på ny teknik för infångning av växthusgaser.  – Det räcker inte med minskade utsläpp, säger C-ledaren Annie Lööf..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.