DN > Inrikes

Sunday, 26 May, 09:11

DN - 15 maj 19 kl. 10:11

Uppgifter: IS-terroristen Michael Skråmos barn har landat i GöteborgIS-terroristen Michael Skråmos sju barn har landat på Landvetter i Göteborg, enligt uppgifter till flera svenska medier. Där kommer de att tas omhand av socialtjänsten..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Michael Skråmos, Göteborg, Landvetter

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppgifter, IS-terroristen, Michael, Skråmos, barnhar , landati , Göteborg
DN - 09 maj 19 kl. 18:26

Göteborg väntas ta emot Skråmos barn

IS-rekryteraren Michael Skråmos barn fördes nyligen från flyktinglägret al-Hol i Syrien och uppges befinna sig i Irak. Enligt uppgifter till Ekot kommer Göteborg att ta emot barnen när de kommer till Sverige..

DN - 19 apr 19 kl. 13:09

Uppgifter: Skråmos barn på väg få lämna läger

Den svenska IS-rekryteraren Mikael Skråmos barn är ett steg närmare att få komma till Sverige, rapporterar TV4..

SR - 15 maj 19 kl. 09:49

IS-terroristens barn landar i Göteborg

IS-terroristen Michael Skråmos barn landar snart i Göteborg tillsammans med sin morfar, Patricio Galvez, enligt uppgifter till Ekot..

Aftonbladet - 07 maj 19 kl. 15:39

Uppgifter: Skråmos barn på väg till Irak

GöteborgsPosten - 09 maj 19 kl. 17:58

Uppgifter: Göteborg får ta hand om Skråmos barn

Socialtjänsten i Göteborg kan bli ansvariga för IS-terroristens barn..

Skånskan - 06 mar 19 kl. 11:29

Svensk IS-rekryterare greps

utrikes Den kanske mest profilerade svenske IS-rekryteraren Michael Skråmo har gripits i Syrien. Enligt uppgifter till SVT Nyheter ska ett kurdiskt förband ha gripit honom. Michael Skråmo är den kanske mest kände rekryteraren som rest från Sverige.

BT - 17 mar 19 kl. 15:00

Mamma till norsk-svensk IS-man: Han är död

Nyligen kom uppgifter om att norsk-svenske Michael Skråmo gripits i Syren av ett kurdiskt förband. Skråmo har i många år arbetat med att rekrytera svenskar till terrorrörelsen IS, men uppgifterna kring gripandet har varit oklara. Nu uppger Skråmos mamma för SVT Nyheter att han är död.

Kristianstadsbladet - 17 mar 19 kl. 15:00

Mamma till norsk-svensk IS-man: Han är död

Nyligen kom uppgifter om att norsk-svenske Michael Skråmo gripits i Syren av ett kurdiskt förband. Skråmo har i många år arbetat med att rekrytera svenskar till terrorrörelsen IS, men uppgifterna kring gripandet har varit oklara. Nu uppger Skråmos mamma för SVT Nyheter att han är död.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Herr B: Svaret på vad folk tycker om mig är ofta: ”vem?”

Kåseri. I dag ställer sig norra Europas nervösaste kåsör upp inför hundratals människor utan att ha något att säga. Det hade gått bättre om han var en ung kines.

DN - 2 timmar sedan

Misstänkt mord i Helsingborg

En svårt skadad man som hittades utomhus i Helsingborg under natten har avlidit, skriver Helsingborgs Dagblad..

DN - 3 timmar sedan

EU-kandidaterna: Detta står på spel i Europa

Mer av samarbete – eller sammanbrott? Stoppa en europeisk superstat – eller hindra populisterna från att splittra Europa? Rädda klimatet?

DN - 8 timmar sedan

Mexikansk militärhelikopter i dödlig krasch

En mexikansk militärhelikopter som användes i släckningen av en skogsbrand har störtat i centrala Mexiko. Fem soldater omkom i kraschen, uppger militären..

DN - 9 timmar sedan

Nya samtal mellan parterna i Venezuela

Representanter för regeringen och oppositionen i Venezuela ska fortsätta samtalen i Oslo i Norge nästa vecka, meddelar Norges utrikesdepartement..

DN - 11 timmar sedan

Larm om skottlossning i Huddinge

Polisen har fått larm om att en person utsatts för misshandel i Huddinge söder om Stockholm. I samband med händelsen ska några personer ha hotats med ett pistolliknande föremål och uppgifter om skottlossning har också kommit in till Polisen. .

DN - 16 timmar sedan

Rolfö stod över VM-träning: ”Trötthet i musklerna”

BÅSTAD. Det var bara den andra dagen under VM-förberedelserna i Båstad. Då valde skadedrabbade Fridolina Rolfö att stå över träningen.

DN - 17 timmar sedan

När drömmen om demokrati väl har väckts går den inte att stoppa

De här dagarna manifesteras demokratin i valet till EU-parlamentet. Men vad är egentligen demokratin? Ronny Ambjörnsson läser en ny bok om statsskicket som föddes på en bergknalle nedanför Akropolis i Aten och sedan spreds över världen..

DN - 18 timmar sedan

Osanningar om Sverige på italiensk tv

Italienska public service-bolaget Rai har sänt ett tv-inslag om att invandring till Sverige bland annat lett till att polisen har ett sextiotal ”no go-zoner”, att i dessa områden råder sharialagar och att antalet våldtäkter blivit högst i världen. Samma lögner och vilseledande information har spridits förr och avfärdats av UD..

DN - 21 timmar sedan

Person hittad död i centrala Jönköping

En person har hittats död i centrala Jönköping, enligt polisen. En privatperson larmade efter att ha sett en livlös person i vattnet vid en centralt belägen pir..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.