Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Friday, 24 May, 19:39

Trelleborgs Allehanda - 15 maj 19 kl. 10:00

Fler lediga pappor – ”Ett mer jämställt uttag”Det var fler uttagna pappalediga dagar under förra året än det har varit tidigare. försäkringskassan tror att det är på grund av den tredje föräldralediga månaden..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fler, lediga, papporEtt , mer, jämställt, uttag
Helsingborgs Dagblad - 21 apr 11 kl. 12:37

Extra månad gav fler lediga pappor

Införandet av den andra så kallade pappamånaden har haft en positiv effekt för jämställdheten. Det konstaterar Försäkringskassan som utvärderat reformen. Pappor till barn födda efter 2002, då reformen infördes, har varit lediga i snitt 22 dagar fler än pappor till barn födda 2001..

Västerbottens Folkblad - 13 maj 11 kl. 11:25

Färre arbetslösa och fler lediga jobb

LÄNET Arbetsmarknadsläget i Västerbotten ser ljust ut ? Arbetsförmedlingen har drygt 45 procent fler lediga jobb i april i år jämfört med samma tid i fjol.LÄNET Arbetsmarknadsläget i Västerbotten ser ljust ut ?

Nya Wermlands Tidningen - 18 jan 12 kl. 07:30

Fler lediga jobb men färre fick ett arbete

Fler lediga jobb anmäls nu till arbetsförmedlingen jämfört med för ett år sedan. Antalet lediga jobb har för övrigt varit högre under hela 2011 jämfört med året innan. Samtidigt är det färre som får ett arbete..

Hela Gotland - 08 mar 13 kl. 09:21

Fler lediga jobb på Gotland

Efter en tung höst och vinter syns det ljusglimtar på arbetsmarknaden i Gotlands län. Arbetsförmedlingen fick in fler lediga jobb i februari än under samma månad i fjol. Totalt kom det in 500 lediga jobb..

Dalarnas tidningar - 08 aug 14 kl. 13:35

Många fler lediga jobb - inte bara bra

Siffror som presenterades under fredagen visar att drygt 450 fler lediga jobb anmäldes till Arbetsförmedlingen i länet under juli, jämfört med samma månad i fjol..

SvD - 18 feb 16 kl. 13:04

Swedbank: Facket gynnas av högre KPI och fler lediga jobb

Högre KPI och fler lediga jobb spelar facket i händerna i den pågående avtalsrörelsen. Det skriver Swedbank-analytikern Knut Hallberg i ett kundbrev på torsdagen..

Expressen - 22 nov 13 kl. 04:44

Bolag med fler kvinnor är mer lönsamma

Bolag med fler kvinnor är mer lönsamma, har högre avkastning och tar mer samhällsansvar. Könsbalanserade styrelser är mer kritiska och byter snabbare ut en vd som inte är framgångsrik..

Expressen - 22 nov 13 kl. 04:44

Bolag med fler kvinnor är mer lönsamma

Bolag med fler kvinnor är mer lönsamma, har högre avkastning och tar mer samhällsansvar. Könsbalanserade styrelser är mer kritiska och byter snabbare ut en vd som inte är framgångsrik..

Expressen - 05 jul 17 kl. 05:00

Nu satsar vi på fler poliser och mer välfärd

Genom att vi skapat ordning och reda i statsfinanserna är Sverige i ett mycket gynnsamt läge. Vi har nu resurserna att satsa på fler poliser, fler soldater och mer välfärden, skriver finansminister Magdalena Andersson (S)..

Dagensanalys.se - 10 apr 19 kl. 23:00

LinkedIn vill med sin kampanj inspirera fler att önska mer

LinkedIns senaste kampanj #InItTogether ska inspirera fler att använda plattformen för att byta karriär eller söka drömjobbet. Egentligen tycker jag att LinkedIn är bortkastad tid men hoppet håller mig kvar. Jag har över tusen kontakter på LinkedIn, eftersom jag gjort det till en grej att acceptera alla som vill lägga till mig i sitt nätverk.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Europaval utan stjärnor

Vilsen i valbåset? Du är förlåten, kandidaterna och partierna har inte tagit dig på tillräckligt stort allvar. .

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Fotbolls-VM i Stadsparken

Damernas VM i fotboll kommer att sändas på storbildsskärm i Trelleborgs stadspark i sommar. Lokala fotbollsföreningar kommer att närvara och bjuda på aktiviteter. .

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Så blir helgvädret: Njut i solen – men ha regnkläderna redo

Lördag eftermiddag ser ut att bjuda på helgens bästa chans för njutning i solen, men ha regnkläderna i beredskap..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Trelleborgare ställer sig bakom Greta och klimatet

Över hela världen demonstrerar under fredagen tusentals människor i Greta Thunbergs anda, för att uppmärksamma miljöfrågorna. Även i Trelleborg ordnades det demonstration. ”Det är lika angeläget för oss som det är för Stockholm,” säger initiativtagaren Sara Hansen..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

De fyra misstänkta inbrottstjuvarna har släppts

De fyra unga män som tidigare i veckan greps misstänkta för ett lägenhetsinbrott i Trelleborg har försatts på fri fot. Men misstankarna mot dem kvarstår. .

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Bostad: Här är Skånes dyraste gator – Vellinge ligger i topp

Hälften av Skånes tio dyraste snittpriser finns i Vellinge kommun, enligt Fastighetsbyråns genomgång av de dyraste adresserna i länet..

Trelleborgs Allehanda - Igår: 11:40

Trots fackens protester — hon blir ny hög chef

Nu är det klart att Pia Lundbom blir ny hälso- och sjukvårdsdirektör i Region Skåne. Detta trots att samtliga fack var emot att hon skulle ha den tjänsten..

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Årets företagare: Musiker och handlare prisades

En handlare som vågade satsa på en nedläggningshotad butik, och en musiker som satt Vellinge på världskartan. Fredrik Göransson och Anderz Wrethov är ”årets företagare” i Vellinge. .

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Trelleborgare körde om polis – gasade på i över 160

En man bosatt i Trelleborg var på väg till Malmö, och upplevde det som han blev förföljd. När han kom fram visade det sig att föraren som följt efter honom var en polis. Nu döms mannen för vårdslöshet i Trafik..

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Inbrott: Krossade fönster till butik – stal kassalåda med kontanter

Natten mellan onsdag och torsdag bröt sig okända gärningsmän in i en butik på Räng Sandsvägen, och stal en kassa låda med drygt 7 000 kronor i..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.