SVT > Inrikes

Monday, 27 May, 07:37

SVT - 15 maj 19 kl. 10:01

IS-terroristen Michael Skråmos sju barn har landat i SverigeDen döde IS-terroristen Michael Skråmos barn har anlänt till Landvetter, enligt uppgift till SVT Nyheter..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Michael Skråmos, Sverige, IS, Landvetter, SVT Nyheter

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: IS-terroristen, Michael, Skråmos, sju, barnhar , landati , Sverige
DN - 15 maj 19 kl. 10:11

Uppgifter: IS-terroristen Michael Skråmos barn har landat i Göteborg

IS-terroristen Michael Skråmos sju barn har landat på Landvetter i Göteborg, enligt uppgifter till flera svenska medier. Där kommer de att tas omhand av socialtjänsten..

GT - 07 mar 19 kl. 16:32

Michael Skråmos sju barn i säkerhet – familjen vädjar

IS-göteborgaren Michael Skråmos sju barn är i säkerhet och finns nu hos de syriska demokratiska styrkornas underrättelsetjänst.Barnen överlämnades av Michael Skråmo själv för en vecka sedan.Nu vädjar barnens familj i Sverige om hjälp från svenska staten.

SVT - 19 apr 19 kl. 13:03

Michael Skråmos barn kan flyttas till Irak

Den svensk-norska IS-terroristen Michael Skråmos sju barn kan flyttas från flyktinglägret i Syrien till det svenska konsulatet i irakiska Erbil. Det rapporterar TV4..

GT - 19 apr 19 kl. 12:51

Skråmos sju barn kan få föras till Erbil

Morfadern Patricio Galvez säger att familjen har fått tillstånd att flytta IS-terroristen Michael Skråmos sju barn från lägret i Syrien.Han ska nu föra dem till Erbil i Irak, säger han till TV4. .

Expressen - 19 apr 19 kl. 12:51

Skråmos sju barn kan få föras till Erbil

Morfadern Patricio Galvez säger att man har fått tillstånd att flytta IS-terroristen Michael Skråmos sju barn från lägret i Syrien.De ska nu föras till Erbil i Irak, säger han till TV4. .

SVT - 08 maj 19 kl. 07:00

IS-terroristen Michael Skråmos barn i Irak: ”Måste identifieras”

De sju barnen till den norsksvenske IS-terroristen Michael Skråmo har nu återförenats med sin morfar efter att förts över gränsen till Irak. – Det utspelades glädjescener när när de efter många timmars färd kom hit från lägret al-Hol, berättar SVT:s utsända Tomas Thorén..

SVT - 08 maj 19 kl. 16:53

Michael Skråmos barn har undersökts på sjukhus

Det är ännu inte klart hur lång tid det kan komma att ta för IS-terroristen Michael Skråmos barn att få alla sina resehandlingar på plats. Och i väntan på att få åka hem med morfadern Patricio Galvez har de sju barnen undersökts på sjukhus. – Det har tagits blodprover och en del av dem har hälsoproblem, säger SVT:s utsände Tomas Thorén..

SVT - 07 maj 19 kl. 16:03

Michael Skråmos barn har förts till Irak

IS-terroristen Michael Skråmos barn har förts ut från Syrien till Irak. Det bekräftar Shiyar Ali, Sverigerepresentant för det kurdiska självstyret för norra Syrien till SVT Nyheter. Barnens morfar, Patricio Galvez, har länge kämpat för att få hem barnen till Sverige, efter att Skråmo och hans fru dött i striderna..

GT - 10 apr 19 kl. 19:31

Ta hem Michael Skråmos barn

Barn är inte ansvariga för sina föräldrars handlingar. IS-terroristen Michael Skråmos barn måste föras tillbaka till tryggheten i Sverige..

GT - 07 maj 19 kl. 15:34

Michael Skråmos barn på väg från Syrien till Irak

Svenska IS-terroristen Michael Skråmos barn är på väg bort från Syrien. Enligt Ekot är de nu på väg till Irak..

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 timmar sedan

27 maj: Nattens nyheter

SVT - 6 timmar sedan

Lista – fem vinnare och förlorare i EU-valet

När nästan alla röster är räknade i EU-valet står det klart att det gått bra för vissa och sämre för andra. Här är fem vinnare och förlorare i EU-valet..

SVT - 7 timmar sedan

Björklund (L) om raset: ”Vi driver en linje som är utmanande”

Liberalerna ser ut att klara sig kvar i EU-parlamentet, med nöd och näppe och ett mandat. Förklaringen ligger i att partiet inte vikit ned sig för rådande opinionsvindar, menar L-ledaren Jan Björklund..

SVT - 7 timmar sedan

SD får fler mandat efter succéval: ”Inget litet uppstickarparti längre”

Sverigedemokraterna är det parti som ökar mest i det svenska EU-valet och det var triumfatorisk stämning på partiets valvaka när partiledaren Jimmie Åkesson talade. – Vi är en folkrörelse som finns överallt och jag älskar att se det, sa Jimmie Åkesson..

SVT - 7 timmar sedan

Mats Knutson om resultatet: Adaktusson kan ha skrämt bort väljare

Sverigedemokraterna gör ett starkt val, trots den senaste tidens skandaler. Men för Liberalerna lär de sista timmarna bli en rysare, säger SVT:s politiske kommentator Mats Knutson..

SVT - 8 timmar sedan

Här är det preliminära resultatet i EU-valet 2019

Liberalerna klarar sig kvar i EU-parlamentet – och Moderaterna behåller platsen som Sveriges näst största parti. Svenskarna har sagt sitt – här är det preliminära resultat i EU-valet..

SVT - 9 timmar sedan

Socialdemokraterna blir störst enligt Valu: ”Väldigt glad över siffrorna”

Socialdemokraterna ser ut att fortsatt bli det svenska parti med flest representanter i EU-parlamentet, men ökar inte tillräckligt mycket för att skaffa sig ett sjätte mandat, enligt SVT:s vallokalsundersökning..

SVT - 9 timmar sedan

KD:s partisekreterare Peter Kullgren i utspel: ”Den ena lögnen mer absurd än den andra”

Kristdemokraterna har legat på över 10 procent i de senaste opinionsmätningarna, men enligt SVT Nyheters valundersökning landar partiets stöd betydligt lägre. Nu anklagar partisekreteraren Peter Kullgren sina motståndare för ”absurda lögner”..

SVT - 10 timmar sedan

Mats Knutson: Kommer bli en veritabel rysare

Sverigedemokraterna klarade av den sista veckans negativa skriverier, men för KD kan det bli en omvänd Adaktusson-effekt, säger SVT:s politiske kommentator Mats Knutson om vallokalsundersökningen Valu. Hos Liberalerna blir det nervösa timmar fram tills valresultatet presenteras. – Det kommer bli en veritabel rysare, säger Mats Knutson..

SVT - 10 timmar sedan

SVT Nyheters Valu: Rysare för Liberalerna – kan åka ur EU-parlamentet

Det blir en rysare för Liberalerna i EU-valet – enligt SVT Nyheters valundersökning Valu ligger partiet farligt nära spärren och kan därmed åka ur EU-parlamentet. Samtidigt ser Moderaterna ut att bli större än Sverigedemokraterna. – För Liberalerna väntar två timmar av terror, säger statsvetaren Henrik Ekengren Oscarsson till SVT Nyheter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.