Nyan > Svenskfinland

Thursday, 23 May, 17:03

Nyan - 15 maj 19 kl. 10:01

Ömsen bekräftar försäljningÖmsen meddelar i ett pressmeddelande på onsdagsmorgonen att man minskat sitt ägande i Ålandsbanken, vilket Nya Åland rapporterade om i onsdagens tidning. Ömsen har sålt cirka 10 procent av rösterna i banken, eller 700 000 A-aktier. Efter försäljningen har Ömsen 205 767 aktier i Ålandsbanken.
– Avyttringen av aktier i Ålandsbanken följer vår långsiktiga strategi att minska andelen aktier i vår placeringsportfölj för att i stället omvikta vårt ägande till bland annat fastigheter, säger Dan-Erik Woivalin, vd för Ömsen.
Dan-Erik Woivalin fortsätter:
-Därför är affären helt logisk och i linje med vad vi tidigare har kommunicerat när det gäller vår strategi att i framtiden lägga en större del av våra placeringar i till exempel fastigheter.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Ålandsbanken, Nya Åland, Ömsen, Dan-Erik Woivalin, Erik Woivalin, Ömsens, Nya Ålands, TEXT, Harald, Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ömsen, bekräftar, försäljning
Affärsvärlden - 15 jan 14 kl. 09:47

Vattenfall bekräftar försäljning i Polen

Vattenfall bekräftar nu att energijätten sålt hela sitt innehav i polska kraftbolaget Enea.

Helsingborgs Dagblad - 11 dec 14 kl. 23:33

Parma bekräftar försäljning

Serie A-jumbon Parma bekräftade på torsdagskvällen att laget blivit sålt. Men vem som blir ny ägare till den italienska fotbollsklubben avslöjas först på tisdag. "Parma meddelar att man i dag har nått en överenskommelse om att sälja majoriteten av aktierna i klubben, som kommer att överlämnas till de nya ägarna den 16 december", löd ett uttalande från klubben..

SvD - 11 dec 14 kl. 23:28

Parma bekräftar försäljning

Serie A-jumbon Parma bekräftade på torsdagskvällen att laget blivit sålt. Men vem som blir ny ägare till den italienska fotbollsklubben avslöjas först på tisdag..

DI - 04 jun 15 kl. 09:11

Volvo bekräftar försäljning av resten i Eicher

Verkstadsbolaget Volvo bekräftat att de säljer resterande aktier i den börsnoterade indiska fordonstillverkaren Eicher Motors..

Supermiljöbloggen - 21 jul 15 kl. 16:57

Vattenfalls vd bekräftar: Vi kommer fokusera mer på solkraft framöver

Supermiljöbloggen har pratat med Magnus Hall. I går skrev Supermiljöbloggen om att Vattenfall planerar att bygga en solcellspark i Wales, stor nog för att årligen generera el till motsvarande drygt 1 400 hushåll. Storskalig solkraft var så sent som förra året något som bolaget inte hade några direkta planer att satsa på.

Affärsvärlden - 09 okt 12 kl. 12:44

Sandvik bekräftar avbruten säljprocess

 Sandvik bekräftar att bolaget har utvärderat en försäljning av division Materials Technology, SMT..

HBL - 01 jul 13 kl. 08:47

NSN bekräftar inte försäljning av fabriker

Nokia Siemens Networks vd Rajeev Suri bekräftar inte Helsingin Sanomats uppgift om att bolaget planerar att sälja alla sina fabriker.Suri säger att bolaget ständigt söker nya effektiveringsmöjligheter, men att det inte finns några nyheter i den här frågan.
Tills vidare fortsätter NSN:s verksamhet och produktion som förut.

HBL - 01 jul 13 kl. 10:11

Vd bekräftar inte försäljning av NSN-fabriker

Nokia Siemens Networks vd Rajeev Suri bekräftar inte Helsingin Sanomats uppgift om att bolaget planerar att sälja alla sina fabriker. Rajeev Suri säger att bolaget ständigt letar nya möjligheter att bli effektivare, men att det inte finns några nyheter på den fronten. Tillsvidare fortsätter NSN:s verksamhet och produktion som förut.

Nyheter 24 - 24 sep 13 kl. 07:10

Webbutik säljer "size zero only" ? mycket tyder på PR-kuppBerns "bekräftar" existens

STOCKHOLM. "Bland det vidrigaste jag sett. Flickor och kvinnor svälter sig och får skador på samtliga inre organ till följd av den här typen av marknadsföring.

DI - 03 mar 14 kl. 10:02

Systemair bekräftar Lindab-försäljning

Systemairs vd Gerald Engström bekräftar för Nyhetsbyrån Direkt att bolaget sålt sitt innehav i Lindab..

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 2 minuter sedan

Lions donerar 50 000 euro

Lionsklubbarna på Åland och i Egentliga Finland donerar 50 000 euro till Åbo universitetssjukhus. Det skriver man i ett pressmeddelande. Pengarna ska gå till möbler och utrustning till föräldrarummen i barn- och ungdomskliniken i det nya T3-sjukhuset som är under uppbyggnad.

Nyan - 1 timme sedan

Snart grönskar Åland

Inkommande helg maj ordnas Åland Grönskar för tredje året i rad. .

Nyan - 3 timmar sedan

Sparisgubbens nya liv

Först fälldes han i stormen Alfrida, sedan körde en plogbil på honom medan han fortfarande låg ned. .

Nyan - 4 timmar sedan

Här växer Ålands första padelbana fram

PADEL. På fredag börjar man asfaltera och sedan återstår bara väggar, matta och nät innan Ålands första padelbana står färdig. .

Nyan - 5 timmar sedan

Skog och mossa i effektfullt samspel

Kontrasten är stor då man från Mariehamns solgassande och försommarvarma gator stiger in i konstfotografen Santeri Tuoris dovt gråa skogslandskap. .

Nyan - 7 timmar sedan

Tre fall av olaga hot

En kvinna åtalas för att ha hotat en annan kvinna under en tillställning i Eckerö under hösten 2018. .

Nyan - 7 timmar sedan

Bet ifrån om tandvårdsbil

Den omdebatterade tandvårdsbilen fortsatte att uppröra i lagtinget när tilläggsbudgeten togs upp efter sin vända i finansutskottet. .

Nyan - 9 timmar sedan

Killmiddag för ungdomsarbetare

Sju killar och män deltog i en killmiddag som landskapsregeringen bjöd in till. Killmiddag är ett svenskt koncept med ambition att ge killar och män en chans att börja med sig själva i kampen för ett jämställt och jämlikt samhälle. Könsnormer, sexualiserat våld, jämställdhet och relationer diskuteras under middagen under ledning av samtalsledarna Christofer Sjödin, Peter Söderström och Ingvar Rönnbäck.

Nyan - 11 timmar sedan

Tre unga personer misstänks för 25 brott

De tre unga personer som i förra veckan greps av polis misstänks för cirka 25 olika brott. .

Nyan - 22 timmar sedan

Lyxkryssare till Mariehamn

Lyxkryssaren m/s Star Breeze från Windstar Cruises kommer till Mariehamn på torsdag och ligger vid kaj mellan klockan 11 och 19. Fartyget har cirka 200 passagerare, som erbjuds åka på bussutflykt på landsbygden, cykla i grupp, promenera eller åka shuttle buss till centrum och till Sjökvarteret. – Som vanligt hälsas kryssningsgästerna med musik, och i terminalen får de chansen att köpa eller få tips om åländska souvenirer som även kan köpas nere i centrum, berättar Gunilla Karlsson, som ansvarar för kryssningsbesöken.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.