Skånskan > Nyheter

Monday, 27 May, 06:11

Skånskan - 15 maj 19 kl. 09:49

Matkasse stals ur cykelkorgHÖRBY En 68-årig man blev bestulen på en kasse med matvaror i centrala Hörby på tisdagen. Mannen hade matvarorna – bland annat frukt och bär – en i en cykelkorg. Han ställde cykeln på Postmästaregata och var iväg en liten runda. När han kom tillbaka var matkassen borta..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
HÖRBY En, Hörby, Postmästaregata

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Matkasse, stalsur , cykelkorg
Dagen - 16 nov 11 kl. 03:00

Vilka ska få matkasse i jul?

I Alingsås stoppas Pingstkyrkans hjälpinsats inför jul

Årets julklapp blev en matkasse. Den levereras, tillsammans med recept till de rätter matvarorna är avsedda för, med jämna mellanrum till dörren hos stressade nutidsfamiljer, som vill slippa navigera kundvagnar i butikernas gångar och köa i kassorna. Framtiden får utvisa om matkassen blir en av de mest onödiga julklapparna, en lista som toppas av det elektroniska husdjuret tamagotchin från 1997, eller om företeelsen är här för att stanna.

Norrtelje Tidning - 04 maj 13 kl. 17:15

Man rånad på cykelkorg

Vid femsnåret på lördagsmorgonen blev en man rånad på sin cykelkorg på busstationen i Norrtälje..

UNT - 23 maj 15 kl. 20:30

Lyckad födsel i cykelkorg

Ett färdigbyggt bo i en cykelkorg i Uppsala blev ett perfekt rede för en bostadssökande koltrasthona..

BT - 21 okt 16 kl. 16:48

Tomt i postfacket – breven dumpades i cykelkorg

När postfacket var tomt trodde mannen på Sjöbo att det inte hade levererats någon post den dagen. Han hade fel. Posten hade visst levererats – i en cykelkorg.

YA - 14 jun 18 kl. 10:24

Tjuv skruvade av cykelkorg

En kvinna blev bestulen på sin cykelkorg vid busshållplatsen..

SmålandsPosten - 15 dec 15 kl. 17:06

Matkasse försvann direkt utanför butik

Mat värd 500 kronor stals direkt från pakethållaren på cykeln parkerad utanför Netto i Älmhult..

Trelleborgs Allehanda - 14 aug 18 kl. 13:45

Brott: Stal matkasse ur parkerad bil

På måndagskvällen bröt sig någon in i en bil som stod parkerad vid busshållplatsen Vellinge ängar. En påse med mat stals..

Västerbottens Folkblad - 08 feb 11 kl. 19:23

Stal matkasse av kvinna

LYCKSELE En 40-årig man passade på att sno åt sig en matkasse när han besökte Konsum i Lycksele i höstas. LYCKSELE En 40-årig man passade på att sno åt sig en matkasse när han besökte Konsum i Lycksele i höstas. ?

Västerbottens Folkblad - 03 maj 11 kl. 00:44

Färdig matkasse allt populärare

UMEÅ Linas Matkasse startade trenden, Ica följde med och nu hoppar även Konsum nord på tåget. Allt fler vill byta ut trängseln bland hyllorna mot en färdig matkasse i handen. PACKAD OCH KLAR.

Dagensanalys.se - 26 jan 16 kl. 12:15

Linas Matkasse söker CRM-chef

Har du erfarenhet av att arbeta med kundnöjdhet och trivs i en central roll? Då kanske det här jobbet är något för dig! Linas Matkasse är marknadsledande inom branschen för matkassar på nätet och befinner sig i en fortsatt kraftig tillväxtfas.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

God morgon med Kvinnoorkestern

De hade sin debutkonsert i Halmstad på Internationella kvinnodagen. Nu är det dags för Kvinnoorkestern att ställa sig på Malmö Lives scen. 29 maj bjuder de in till morgonkonsert med tre kvinnliga tonsättare på programmet.

Skånskan - 45 minuter sedan

Modi tog stor­se­ger

Världens största val är inte valet till EU-par­la­mentet utan In­di­ens val, som av­slu­tades för en vecka se­dan. Över 600 mil­joner in­di­er röstade.
Ty­värr kom val­rö­rel­sen att på­verkas starkt av ett ter­ror­dåd i den om­stridda pro­vinsen Kash­mir där 40 in­dis­ka po­liser dödades.

Skånskan - 1 timme sedan

Jordskredsseger för nej-sidan

Svedala Folkomröstningen om fängelse i Svedala gav ett tydligt resultat.
Betydligt fler än dubbelt så många röstade emot som röstade för.Siffrorna är än så länge preliminära och de förtidsröster som lämnats in i annan kommun räknas inte förrän den 29 maj.

Skånskan - 4 timmar sedan

Staten måste stödja även mu­se­er utan­för Stockholm

S/MP-rege­ringens stora kul­tur­po­li­tiska sats­ning är gra­tis en­tré på de stat­liga mu­se­erna. I prak­tiken är detta ett en­si­digt gynnande av kul­turen i Stockholm, efter­som näs­tan alla stat­liga mu­se­er finns i Stockholm. Un­dan­tag finns – Moderna mu­se­et i Malmö, Världs­kul­tur­mu­se­et i Göteborg och Ma­rin­mu­se­um i Karls­kro­na.

Skånskan - 4 timmar sedan

Ge kommunerna resurser

Allt fler förstår nu att det ekonomiska läget för kommuner och regioner blir kärvare de kommande åren. Vi blir allt fler äldre, barn och unga samtidigt som bristen på arbetskraft är stor i hela samhället. Om tio år kommer äldre över 80 år ha ökat med cirka 47 procent, medan den yrkesverksamma befolkningen i åldern 20-64 år enbart har ökat med fem procent.

Skånskan - 8 timmar sedan

William till semifinal på Silverstone

RALLYCROSS William Nilsson lyckades inte nå finalen i den tredje deltävlingen av rallycrossmästerskapet RX2 International Series på Silverstone i Storbritannien.Rallycrossfesten slutade i stället med en fjärdeplats i semifinalen.
– Trots att tempot egentligen fanns så fattades det där lilla extra, säger Nilsson.

Skånskan - 8 timmar sedan

Liberalerna balanserar på spärren

EU-val Liberalerna ligger på gränsen för att åka ur EU-parlamentet, visar SVT:s vallokalsundersökning vid 21-tiden på söndagen.
Partiet får 4,4 procent av rösterna.Alla siffror
Socialdemokraterna: 25,1 (+0.

Skånskan - 10 timmar sedan

Älska Svedala räknar med ett tydligt nej

SVEDALA
Älska Svedala tror på ett nej och vill se att resultatet av folkomröstningen snarast hamnar på kommunfullmäktiges bord för ett slutligt politiskt beslut.– Jag utgår från att det blir fler som röstar nej än ja. Hade jag suttit på Kriminalvården hade jag inte gått vidare med planerna i Svedala kommun om nejsidan får mer än femtio procent av rösterna.

Skånskan - 11 timmar sedan

Danskonkurrens blev till publikframgång

Staffanstorp/Veberöd Det såg ut att bli en olycklig dragkamp om danspubliken.
Men icke! Istället växte besöksantalet för både dansfestivalen i Staffanstorp och dansgalan i Veberöd.

Skånskan - 11 timmar sedan

Två personbilar i olycka vid Örtofta

Eslöv Larmet kom in klockan 18.27 på söndagen om en trafikolycka i höjd med Örtofta sockerbruk.Räddningstjänst, ambulans och polis åkte till platsen för närmare kontroll.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.