DI > Ekonomi

Wednesday, 22 May, 00:55

DI - 15 maj 19 kl. 09:50

Hela listan: De är börsens riktiga superpiloterVilka vd:ar och styrelseordförande på Stockholmsbörsen äger mest? Ägardatatjänsten Holdings har på Di:s begäran undersökt saken – här är hela listan..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stockholmsbörsen, Holdings, Di

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hela listanDe är , börsens, riktiga, superpiloter
VA - 19 mar 19 kl. 12:22

Listan: Börsens allra bästa köp – enligt 988 aktieanalyser

På jakt efter köpvärda aktier? Vi har listan över analytikernas favoriter på Stockholmsbörsen just nu. .

HBL - 26 jun 14 kl. 04:20

Börsens ”nybörjarlista” har piggnat till

Från fyra till sju bolag. Så mycket har Helsingforsbörsens First North-lista vuxit i vår. Samtidigt har tre massskuldebrev noterats på den nystartade marknadsplatsen First North Bond Market.

YLE - 22 jan 16 kl. 04:23

Ny studie: Omöjligt att ha mer än 150 riktiga vänner på sociala medier

En ny studie från Oxfords universitet har undersökt vänskap på sociala medier. Precis som i verkliga livet visar resultatet att det finns en gräns för hur många riktiga vänskapsband som är möjliga. Tidigare forskning har kommit fram till att det är omöjligt att ha nära band till fler än 150 personer.

Dagensanalys.se - 21 maj 18 kl. 12:32

Optimera din affär genom att förstå de riktiga användarnas upplevelse

Alla företag strävar efter att erbjuda den optimala kundupplevelsen. Genom att erbjuda kunderna en bra och enkel resa kommer de att gilla er, använda era tjänster mer och köpa av er nu och i framtiden. Utmaningen i detta är att skapa flöden där kunderna enkelt kan uppfylla sina mål och i samma process konverterar på ett eller flera sätt.

DI - 12 nov 13 kl. 16:57

Tre pärlor på börsens botten

Ett oljebolag, ett sökförtetag och en utskälld informationsförmedlare. De är tre av guldkornen på listan över börsens lägst värderade bolag, sett till p/e-talen..

DI - 01 aug 16 kl. 19:21

Två kvinnor bland börsens mäktigaste

Industrivärdens vd Helena Stjernholm går rakt in på andraplatsen på listan över börsens tyngsta styrelseledamöter.Samtidigt har andelen kvinnor på topp tio minskat från fyra till två sedan i fjol.”Det är en pinsam siffra”, säger Amanda Lundeteg, vd på stiftelsen Allbright..

Helsingborgs Dagblad - 07 dec 16 kl. 09:30

Nokia petas från börsens storbolagsindex

Från och med nästa år kommer Nokia inte längre ingå i börsens index för de mest handlade aktierna – OMX Stockholm 30 (OMXS30). I stället adderas bilsäkerhetsföretaget Autoliv till OMXS30-listan. Beslutet kommer efter Nasdaqs halvårsvisa översyn av index.

SmålandsPosten - 07 dec 16 kl. 09:30

Nokia petas från börsens storbolagsindex

Från och med nästa år kommer Nokia inte längre ingå i börsens index för de mest handlade aktierna - OMX Stockholm 30 (OMXS30). I stället adderas bilsäkerhetsföretaget Autoliv till OMXS30-listan.(TT).

BT - 07 dec 16 kl. 09:30

Nokia petas från börsens storbolagsindex

Från och med nästa år kommer Nokia inte längre ingå i börsens index för de mest handlade aktierna - OMX Stockholm 30 (OMXS30). I stället adderas bilsäkerhetsföretaget Autoliv till OMXS30-listan.(TT).

TA - 07 dec 16 kl. 09:30

Nokia petas från börsens storbolagsindex

Från och med nästa år kommer Nokia inte längre ingå i börsens index för de mest handlade aktierna - OMX Stockholm 30 (OMXS30). I stället adderas bilsäkerhetsföretaget Autoliv till OMXS30-listan.(TT).

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Fondbolag sågar hållbarhetsbetyg: Kommer för lättvindigt undan

Ratingföretags breda betygsättning av börsbolags hållbarhet leder fel.  Till exempel kommer banker för lättvindigt undan när det gäller hållbarhetsbetyg, enligt fondbolaget Enter..

DI - 2 timmar sedan

Nederländsk minister avgår efter kritik

Nederländernas migrationsminister Mark Harbers har avgått efter en kritikstorm i parlamentet mot missvisande statistik om brott begångna av asylsökande. .

DI - 2 timmar sedan

FN:s varning: Konflikten i Libyen kan vara början på långt och blodigt krig

Om inte vapentillförseln till Libyen stoppas riskerar konflikten i landet att vara "bara början av ett långt och blodigt krig", varnar FN:s sändebud Ghassan Salame inför FN:s säkerhetsråd. Samtidigt rapporteras striderna kring huvudstaden Tripoli ha förvärrats..

DI - 2 timmar sedan

Efter börssuccén: Spänd väntan på Sandviks nya siffror

I slutet av april skulle Sandvik ha presenterat sina nya finansiella mål. Men så blev det aldrig. I stället kommer de troligtvis att presenteras på kapitalmarknadsdagen i Tammerfors på onsdag.

DI - 2 timmar sedan

Rekylen på Wall Street håller i sig – teknikaktier studsar

Wall Street har fortsatt att gå starkt under tisdagen efter att börsen rekylerat upp. S&P 500 är upp 0,8 procent med fem minuter kvar till stängning..

DI - 3 timmar sedan

Svala reaktioner på Theresa Mays brexitförslag

Under ett tal på tisdagen uppmanade Theresa May parlamentet att rösta för hennes utträdesförslag och öppnade för en omröstning om en andra folkomröstning. Reaktionerna på premiärministerns utspel har dock varit minst sagt svala..

DI - 3 timmar sedan

Börsbolagen vräker ner kallduschar över spararna

Börsbolagens jakt på pengar blir allt vildare. För börsen som marknad är det ett styrketecken. Men för aktiespararna blir det allt tätare mellan kallsuparna..

DI - 4 timmar sedan

Ny storblankare i Episurf – men smäll för blankarna i JM

En ny storblankare har klivit in i Episurf Medical för första gången sedan 2014. Även i Getinge och JM syns nya blankningspositioner – men storblankarna tar smällar i JM..

DI - 4 timmar sedan

Bokningsras för charterbolagen – ”ett unikt fyndläge”

Betydligt färre har bokat sina solsemestrar i år än i fjol. Hos researrangören Tui ser man ett tapp på upp emot 15 procent. ”Det är en skakig marknad med pressade priser”, säger presschefen Adam Györki.

DI - 5 timmar sedan

Här är förutsättningarna för fortsatt drift av Ringhals

DEBATT. Det finns inga reella tekniska hinder för att fortsätta driva Ringhals 1 och 2 fram till 2050-talet. Problemet är snedvridna marknadsförutsättningar som i förlängningen drabbar svensk elproduktion och klimatet, skriver kärnenergiexperten Staffan Qvist, aktuell med boken Klimatnyckeln..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.