Nyteknik > Teknik

Friday, 24 May, 06:56

Nyteknik - 15 maj 19 kl. 09:30

Här är Microsofts ambitiösa plan för BitcoinBitcoin är inte bara en kryptovaluta med höga toppar och djupa dalar. Microsofts nya satsning är ett konkret exempel på det..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Microsofts, Bitcoin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är Microsofts, ambitiösa, planför , Bitcoin
BT - 19 feb 17 kl. 06:15

"Ambitiös plan som förbättrar vårt arbete"

Den kraftiga ökningen av vårdsökande barn och ungdomar till psykiatrin sedan 2010 möts nu med en omfattande regional utvecklingsplan i Västsverige. – Det är ett ambitiöst dokument, men som kräver mycket arbete att förverkliga, säger Ewa Hedström, BUP-chef i Borås..

DI - 27 sep 18 kl. 18:10

Trots ambitiös plan - därför föll Elekta

Elekta sjösatte en ambitiös femårsplan på en rätt matnyttig kapitalmarknadsdag. Men det räckte ändå inte för att mätta placerarna efter årets kursrally..

NSD - 19 apr 17 kl. 18:30

Ambitiös plan för att få nya lärare till Kiruna

Ett personligt brev till alla landets lärarstudenter som tar examen i vår, en film som väcker intresse för orten och ny sida på webben..

Dagensanalys.se - 05 jan 18 kl. 09:19

Snart flyttar Bitcoin in i Facebook

Den teknik som driver Bitcoin kan bidra till att förbättra Facebook i framtiden, säger Mark Zuckerberg. Som en del av arbetet med att att fixa Facebook under 2018, har Mark Zuckerberg sagt skall skulle fokusera på användningen av ny teknik. En av dessa tekniker är Bitcoin, sade han, i ett ambitiöst inlägg när han berättade att under detta år kommer han att jobba med att laga det som är trasigt i Facebook.

Dagens PS - 03 nov 16 kl. 08:32

Svensk bakom topphemlig plan att krossa Facebook

Det har bubblat i månader om att Microsoft har haft en ny produkt på gång och på onsdagskvällen avslöjades nyheten under ett stort event i New York: it-jätten lanserar Microsoft Teams. I teknikpressen kallas det för en ”slackdödare” – efter nischens största aktör Slack – och den konkurrerar direkt med Facebooks nyligen lanserade Workplace. Vad det hela handlar om, och vad teknikjättarna nu verka rusa mot, är marknaden för professionella verktyg för gruppsamarbeten i företag.

YLE - 10 okt 14 kl. 18:26

Sverige vill ha ambitiöst samarbete mot luftkränkningar

Det socialdemokratiska maktövertagandet i Sverige tycks rentav öka möjligheterna för ett ambitiöst militärt samarbete med Finland. Den svenska försvarsministern Peter Hultqvist premiärbesökte Helsingfors på fredagen. Ett alltmer auktoritärt Ryssland är ett av hoten.

E24 - 10 maj 11 kl. 12:05

Microsofts plan

Microsofts väntade köp av Skype Technologies för 50 miljarder kronor skulle vara den största förvärvet i bolagets historia. Därför vill datorjätten ha Skype..

IDG - 10 jun 13 kl. 07:17

Microsofts plan för byod

Senare i år lanserar Microsoft en lösning för företag som vill satsa på byod-trenden. Systemet kommer bland annat att användas i Microsofts egna butiker..

Kristianstadsbladet - 28 maj 14 kl. 16:05

EU-plan för minskat energiberoende

Mer förnybar energi och bättre transportnät mellan länderna är två av de vägar som EU-kommissionen vill satsa på för att komma ifrån beroendet av Ryssland.
"Med tanke på att vårt importberoende överstiger 50 procent måste vi vidta ytterligare åtgärder. .

BT - 28 maj 14 kl. 16:05

EU-plan för minskat energiberoende

Mer förnybar energi och bättre transportnät mellan länderna är två av de vägar som EU-kommissionen vill satsa på för att komma ifrån beroendet av Ryssland. "Med tanke på att vårt importberoende överstiger 50 procent måste vi vidta ytterligare åtgärder. .

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 16 timmar sedan

Karta: Här finns Sveriges mest lovande startups – vinnarna på 33-listan 2019

Storstäderna dominerar, men några av Sveriges mest lovande unga teknikbolag finns också på orter som Västerås, Värnamo och Uppsala..

Nyteknik - 16 timmar sedan

Ny Teknik Insight: Här är vinnarna på 33-listan 2019

Vilka är Sveriges mest lovande och innovativa unga teknikföretag? Ladda ned bilagan om 33-listan 2019..

Nyteknik - 17 timmar sedan

Googles tabbe: Lagrade lösenord i klartext – i 14 år

Det tog 14 år för Google att hitta en bugg som gjorde att lösenord låg lagrade i klarttext, skriver Google själva i ett blogginlägg..

Nyteknik - 17 timmar sedan

Så hindras unga från att köra bil utan bälte

Precis som Volvo erbjuder Chevrolet redan en barn-nyckel som låter föräldrarna strypa bilens topphastighet. Nu ska en ny lösning lära USA:s unga förare att använda säkerhetsbältet..

Nyteknik - 18 timmar sedan

Nya uppfinningen kan bli "personlig termostat"

En tunn lapp med potential att ge enorma energibesparingar. Vid University of California har forskare utvecklat teknik som kan leverera individualiserad kylning eller värme..

Nyteknik - 19 timmar sedan

Svenska operatörer på helspänn kring Huawei

Allt fler globala teknikföretag ger kinesiska Huawei nobben. Ledande svenska mobiloperatörer följer utvecklingen noga men har i dagsläget inga planer på att skrota samarbetet..

Nyteknik - 20 timmar sedan

Lista: Här är tech-bolagen som ratar Huawei

Trump-administrationens svartlistning slår hårt mot Huawei. I snabb följd klipper fler och fler stora teknikföretag banden till den kinesiska telekomjätten..

Nyteknik - 20 timmar sedan

Provuppskjutning av pakistansk robot

En provuppskjutning av en Shaheen II-robot har genomförts, meddelar Pakistan. Roboten uppges kunna användas med bland annat kärnvapen och ha en räckvidd på upp till över 240 mil..

Nyteknik - 20 timmar sedan

Tesla Sentry Mode kan vara olagligt – om du inte sätter en stor skylt på bilen

En parkerad Tesla kan automatiskt kamerabevaka sitt närområde i jakt på tjuvar och vandaler. Men Datainspektionen säger att funktionen i vissa fall kan bryta mot den nya dataskyddsförordningen gdpr..

Nyteknik - 21 timmar sedan

Honda återkallar 137 000 bilar

Biltillverkaren Honda återkallar 137 000 bilar i USA, Sydkorea och Kanada av modell CR-V..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.