YLE > Svenskfinland

Thursday, 23 May, 16:52

YLE - 15 maj 19 kl. 09:41

Här är studenterna våren 2019 - vi gratulerar!Här hittar du namnen på de som blir studenter från de svenskspråkiga gymnasierna våren 2019. Svenska Yle gratulerar!.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Yle

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är studenterna, våren, 2019vi , gratulerar
NSD - 24 maj 16 kl. 15:41

Här plundrar studenterna affären på glass

Flera hundra studenter samlades på tisdagseftermiddagen för att invadera Ica på Porsön i jakt på glass - och planen var att tömma frysarna..

YLE - 18 nov 16 kl. 09:45

Systemfel gör att de nya studenterna får vänta på sina resultat

I dag publiceras resultaten från höstens studentskrivningar. Ett fel i studentexamensnämndens datasystem gör ändå att de blivande studenterna får vänta ännu en stund. På grund av felet har gymnasierna inte har kunnat flytta över resultaten till webbtjänsten Wilma.

SmålandsPosten - 03 maj 14 kl. 09:23

Gör Växjö grönt även för studenterna

Växjö sägs vara Europas grönaste stad, men för de tusentals nya studenter som kommer till Linnéuniversitetet i höst kommer verkligheten snarare vara röd. ?Studenterna blir inte färre och student­bostäderna blir inte fler.

SmålandsPosten - 24 okt 14 kl. 10:01

?Budgeten ett svek mot studenterna?

Studentkåren vid Linnéuniversitetet tycker att regeringens budget är ett svek mot studenterna. Kritiken riktar sig emot att löftet om en miljard kronor i byggbonus för studentbostäder blev 20 miljoner. Linnéstudenterna är starkt kritiska till den statsbudget som Socialdemokraterna och Miljöpartiet presenterade på torsdagen.

SmålandsPosten - 27 feb 14 kl. 20:44

Knappt hälften av studenterna är med i kåren

Linnéstudenterna har drygt 5200 medlemmar, en siffra som ordförande Jakob Allanson inte är nöjd med. Knappt fyra av tio studenter på Linnéuniversitetet är med i kåren. – Vi har budgeterat för 6800 medlemmar, vi har aviseringar ute nu och det brukar ge bra tillströmning.

YLE - 20 maj 19 kl. 11:41

Studenterna från Kotka svenska samskola tredje bäst i hela landet - här är gymnasierankingen 2019

Etelä-Tapiolan lukio är det gymnasium där studenterna hade landets högsta medeltal i de obligatoriska studentproven. I Svenskfinland skrev Kotkastudenterna bäst och Gymnasiet Grankulla samskola kom på andra plats. Här hittar du listan med alla gymnasiers resultat..

YLE - 20 maj 19 kl. 11:41

Här är gymnasierankingen 2019: Studenterna från Kotka svenska samskola tredje bäst i hela landet, fina resultat i Grankulla och Lärkan

Etelä-Tapiolan lukio är det gymnasium där studenterna hade landets högsta medeltal i de obligatoriska studentproven. I Svenskfinland skrev Kotkastudenterna, som ändå är bara två till antalet, bäst och Gymnasiet Grankulla samskola kom på andra plats. Här hittar du listan med alla gymnasiers resultat..

SmålandsPosten - 28 feb 14 kl. 06:11

Fyra av tio studenter med i kåren

Linnéstudenterna har drygt 5?200 medlemmar, en siffra som ordförande Jakob Allanson inte är nöjd med. Knappt fyra av tio studenter på Linnéuniversitetet är med i kåren.

YLE - 17 nov 17 kl. 09:53

Studenterna hösten 2017

Här hittar ni namnen på de som blir studenter vid de svenskspråkiga gymnasierna hösten 2017. Svenska Yle gratulerar!.

Sydsvenskan - 24 apr 13 kl. 06:30

När studenterna går ut ska jobbet redan vara fixat

Shin seikatsu ouen sale!?, fritt översatt ungefär ?Rea för att hjälpa dig med ditt nya liv!?

Fler nyheter från YLE

YLE - 45 minuter sedan

Migri har gjort mycket för att utveckla kritiserade asylintervjuer: "Vi utbildar personalen ständigt men asylsamtalen har blivit mer krävande, då fallen drar ut på tiden"

Migrationsverket utbildar ständigt sin personal för att öka deras kompetens att utföra asylintervjuer. Samarbete inleds därför med Åbo Akademi. Men fallen drar ut på tiden och de asylsökande mår allt sämre, vilket i sin tur kräver mycket av dem som intervjuar dem..

YLE - 4 timmar sedan

Philip Järvenpää är etta på Vegatoppen även denna vecka – rösta här!

Philip Järvenpääs segertåg på Vegatoppen fortsätter. Hur kommer det att gå för veckans nya utmanare, Ulf Lidman och René Gothóni?.

YLE - 4 timmar sedan

Ulf Lidman hittade inspiration i Graceland

Ulf Lidman besökte USA redan i mitten av 80-talet och sedan dess har han alltid haft en förkärlek för den amerikanska musiken och kulturen..

YLE - 5 timmar sedan

Österbotten har högst sysselsättning – arbetslösheten fortsätter sjunka

Den färskaste statistiken är för april månad och om man jämför april med mars minskade antalet arbetslösa arbetssökande med 272 personer..

YLE - 8 timmar sedan

Firarsvängen 23.5

Här kan du hälsa och gratulera..

YLE - 12 timmar sedan

Förlikning i återvinningstalan i Nextjethärvan

En förlikning har nåtts mellan parterna i återvinningstalan i Nextjet konkursen. Förlikningen skedde i mitten av maj..

YLE - 23 timmar sedan

Korsholm fick ny skola på en dag - modulerna kan tas isär och flyttas enligt behov

Smedsby i Korsholm har fått en ny skola. Bygget är 1 500 kvadratmeter stort och görs klart på tre veckor. Då småhus inte längre byggs i samma takt som förr letar hustillverkarna specialprojekt som skolor, tvätthallar och brandstationer..

YLE - Igår: 14:49

Bilist vansinneskörde i Smedsby – har åkt fast flera gånger förr

En ung man från Korsholm åkte på måndag fast för flera grova trafikförseelser. Han körde undan polis i en vansinnesfärd genom Smedsby, där topphastigheten låg på närmare 200 kilometer i timmen..

YLE - Igår: 13:36

Stugan är värst: "Guldet blev till sågspån" – publikens berättelser om stuglivets avigsidor

Nu är det dags för den stora Stugan är värst-kvällen på Yle Vega. Idag mellan kl 17:30 och 21. Med Hannah Norrena, Jesica Edén och Peter Lüttge bakom spakarna och tre kunniga gäster: psykologen och psykoterapeuten Marina Maatela, fastighetsmäklaren Kenneth Hansson och stilikonen Pia-Maria Lehtola..

YLE - Igår: 10:44

Efter tre år kom domen: Valet av rektor till Cronhjelmskolan i Larsmo var lagstridigt

Nämnden för barnomsorg och utbildning i Larsmo gjorde fel när de valde Ben Snellman till rektor för Cronhjelmskolan framom Åsa Laxåback-Nyman våren 2016. De slår Vasa försvaltningsdomstol fast..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.