Skånskan > Opinion

Saturday, 25 May, 12:54

Skånskan - 15 maj 19 kl. 09:45

Nu går Elefanten i mål på Batras hemmaplanFredag 17 maj gör David Batra sista föreställningen av humorshowen Elefanten i rummet som sålt slut Sverige runt sedan premiären i september 2017. Att finalen blir på hemmaplan i Lund, där Batra inledde sin komikerkarriär tycker han är väldigt kul.
– Visst är det vemodigt att sluta men någonstans måste man sätta punkt och det är bra att sluta medan det fortfarande är skoj och utsålt överallt, säger han.David Batra:
Född: Lund 1972
Bakgrund: Skånsk stand up-komiker, uppvuxen i Lund och utbildad till civilekonom. Gjorde debut som komiker på hotell Kramer i Malmö 1994.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Elefanten, Batras, David Batra, Sverige, Lund, Batra, BatraFödd, Kramer, Malmö, Räkfrossa, Kvarteret Skatan, , Berns, Morgonsoffan, Robin Paulsson, Sommar, Svarte, Nu, Tierp, Världens, Talang, Sparbanken Skåne, Globen, Anna Kinberg Batra, Skåne, Spyken, Botan, Lunds, Kinberg Batra, Anna, Hur, Talangjuryn, Indien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu går, Elefanteni mål på , Batras, hemmaplan
Expressen - 04 sep 17 kl. 12:03

David Batras nya skämt om hustrun

David Batras föreställning "Elefanten i rummet" kretsar kring hustrun Anna Kinberg Batra. Men hennes avgång som partiledare har påverkat hans egen karriär. – Nu är det jag som är elefanten i rummet, säger han till Mix Megapol..

Expressen - 30 sep 17 kl. 00:36

Batras hämnd – på Anders Borg

I somras var Anders Borg djupt besviken på Anna Kinberg Batras kommentarer efter hans fylleskandal i Stockholms skärgård.  "Jag kan inte förstå hur en tidigare kollega och nära vän kan välja att göra politiska poänger på basis av rykten”, skrev han då på Facebook. Nu ger paret Batra svar på tal.

Expressen - 15 apr 17 kl. 22:31

Anna Kinberg Batras svar efter Davids skämt

Anna Kinberg Batra har ingenting att säga till om när det kommer till makens show – trots att det är hon själv som är huvudpersonen. – Hans konstnärliga frihet är inte förhandlingsbar, säger M-ledaren som nu måste vänja sig vid att bli kallad elefant offentligt. Nästan exakt ett år före valet har David Batras show ”Elefanten i rummet – han som är gift med henne” premiär..

Expressen - 15 sep 17 kl. 08:34

David Batras show till Globen i höst

Den 17 mars kommer David Batras standup-föreställning "Elefanten i rummet" till Ericsson Globe i Stockholm.Det blir första gången en svensk gör en standup-föreställning ensam på Globens scen.– Det känns oerhört kul, säger David Batra i ett pressmeddelande..

Sydsvenskan - 06 sep 17 kl. 09:01

David Batras föreställning om hustrun kommer till Malmö i vår

Föreställningen ”Elefanten i rummet – han som är gift med henne” sätts upp på Malmö Live..

Helsingborgs Dagblad - 06 sep 17 kl. 09:54

David Batras föreställning om hustrun kommer till Helsingborg i vår

Föreställningen ”Elefanten i rummet – han som är gift med henne” sätts upp på Helsingborg Arena..

SVT - 01 okt 17 kl. 15:10

”Jag känner mig lite som elefanten i rummet”

Det var de dåliga opinionssiffrorna som blev Anna Kinberg Batras fall. Hon meddelade sin avgång i slutet av augusti efter något som av en del moderater beskrivits som en kupp eller myteri från framför allt moderater i Stockholm. Men någon bitterhet märktes inte i avskedstalet på partiets extrastämma..

Alliansfritt Sverige - 02 nov 12 kl. 07:48

Anna Kinberg Batras stipendium delas ut av Anna Kinberg Batra

 Anna Kinberg Batra.
Stipendieutdelare.STIPENDIUM.

Sydsvenskan - 27 sep 15 kl. 19:50

Beyoncé Knowles i all ära. Nu måste Stefan Löfven ­­leverera på hemmaplan.

Regeringen strävar efter att stärka Sveriges närvaro på den internationella scenen. Så statsminister Stefan Löfven (S) lär ha stortrivts med sina arbetsuppgifter i helgen. I anslutning till FN-toppmötet i New York talade han i Central Park inför uppemot 60 000 personer.

Helsingborgs Dagblad - 27 sep 15 kl. 19:50

Beyoncé Knowles i all ära. Nu måste Stefan Löfven ­­leverera på hemmaplan.

Regeringen strävar efter att stärka Sveriges närvaro på den internationella scenen. Så statsminister Stefan Löfven (S) lär ha stortrivts med sina arbetsuppgifter i helgen. I anslutning till FN-toppmötet i New York talade han i Central Park inför uppemot 60 000 personer.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

Hacka dina möbler och prylar

bostad Konsten att ”hacka” möbler och föremål handlar om att ge något befintligt en ny kostym eller funktion. Det är ett hantverk som bloggaren och inredaren Monica Karlstein behärskar till fullo.– Det gör oss mer hållbara på flera sätt, säger hon.

Skånskan - 2 timmar sedan

Strid om Borgs nya toppost

HÖRBY Det blåser upp till strid i fullmäktige om valet av Stefan Borg (SD) som ny ordförande i barn- och utbildningsnämnden på måndag. Socialdemokraterna anser att han är olämplig för uppdraget.
– Vi är väldigt kritiska till att det är just Stefan Borg som ska ta hand om vår framtid, säger Renaldo Tirone (S), ordförande i Hörby Arbetarekommun.

Skånskan - 2 timmar sedan

Blivande seniorer får prata äldremat

SJÖBO/Simrishamn Det är vanligt att man frågar de som får mat i äldreomsorgen vad de tycker om den.
Nu ska de som ännu inte fått smaka på den få berätta vad och hur de vill få sin mat serverad i framtiden.Det har ingen gjort tidigare.

Skånskan - 3 timmar sedan

Fastigheten på postadress Bokeslund Björkallén 2 i Höör har bytt ägare

Höör Gunilla Larsson, 72 år, ärver fastigheten på Bokeslund Björkallén 2 i Höör från Sture Karlsson. Huset är byggt 1975 och har en boyta på 46 kvadratmeter. Affären blev klar i mars 2019.

Skånskan - 7 timmar sedan

Får bakläxa för ja till prickigt plank

VEBERÖD Det prickiga planket i olika färger som retat upp grannarna fick inte godkänt av länsstyrelsen.Länsstyrelsen ger de klagande rätt och river upp byggnadsnämndens beslut om att planket inte behöver åtgärdas. Enligt länsstyrelsen överstiger höjden på konstruktionen, som numera är cirka två meter hög, höjden på ett sedvanligt staket.

Skånskan - 7 timmar sedan

Föräldrars bjudvanor har blivit viktig film

SVEDALA Ett gäng ungdomar skickar en uppmaning till Svedalas föräldrar att tänka till och agera annorlunda.
Med en helt nyinspelad informationsfilm hoppas de att vuxna med barn i tonåren ska sluta bjuda sina barn på alkohol.– Vi hoppas att föräldrar ska förstå hur det blir när de bjuder sitt barn på alkohol, säger Hanna Pettersson, en av eleverna på NFU, Nils Fredriksson utbildnings, barn- och fritidsprogram som står bakom informationsfilmen Bjudvanor.

Skånskan - 7 timmar sedan

Hotell Svea kan bli kollektivboende

Vollsjö Hotell Svea kan göras om till kollektivboende. Ägarna Lisbeth och Magnus Hammarskjöld har lämnat in en bygglovsansökan till kommunen.I ansökan, som lämnades in till bygglovsenheten den 23 maj, skriver paret Hammarskjöld att de vill göra om Hotell Svea ”till ett nytt spännande konceptboende”.

Skånskan - 7 timmar sedan

Florence gåva rustar kyrkan

SÖVDE Sövde kyrka har fått nytt golv och ny ljudanläggning, kyrkans orgel har fått en översyn och nu ska utsidan fräschas upp.
Allt har bekostats av Florence Ljungdahl. Inom kort ska hon äras av Blentarps församling med en egen konsert.

Skånskan - 11 timmar sedan

Vi backar Kris­ti­na Jonäng, C

I mor­gon är det val till Eu­ro­pa­par­la­men­tet. Vi har be­stämt oss för att kryssa Kris­ti­na Jonäng, kan­di­dat för Cen­ter­par­ti­et. Det finns tunga skäl till var­för vi an­ser att hon är lämpad att bli en svensk röst på ett eu­ro­pe­iskt plan.

Skånskan - 18 timmar sedan

Dramatiskt slut i Elisefarm Open

GOLF Elisefarm Open fick en dramatiisk upplösning. I ett play off med fyra spelare avgjorde tourveteranen Gustav Adell från Linköping.Förra veckan var han tvåa i Fjällbacka Open på den svenska proffstouren.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.