Kristianstadsbladet > Lokalt

Sunday, 26 May, 05:05

Kristianstadsbladet - 15 maj 19 kl. 09:30

Personerna bakom miljoninsamling kan slippa åtalInsamlingen till en cancersjuk flicka i Kristianstad utreds fortsatt som grovt bedrägeri. Åklagare och polis följer de insamlade pengarna noga..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Kristianstad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Personerna, bakom, miljoninsamlingkan , slippa, åtal
Cornucopia - 28 sep 16 kl. 18:52

Personerna bakom Climeon

Det mångfaldigt prisbelönta energiinnovationsbolaget Climeon har producerat en liten film kring bolaget och personerna bakom bolagets teknikgenombrott för elproduktion från spillvärme.


De två uppfinnarna bakom Climeon har uppnått en lösning på en nästan perfekt sk Rankincykel, dvs nära teoretiskt maximal konvertering av spillvärme till elektricitet. Ca 50% av världens energi går förlorad just som spillvärme och potentialen i att konvertera delar av detta till elkraft är förstås enorm.

Expressen - 10 jun 15 kl. 10:48

Här är personerna bakom bröllopsfesten

På lördag är det dags för den stora bröllopsfesten. Allt från florister till kockar och chaufförer samarbetar för att minsta detalj ska klaffa. Här är några av personerna bakom festen..

Kristianstadsbladet - 12 sep 14 kl. 07:40

Få pratar om personerna bakom

Jag vill berätta om Mahgul. För i dessa dagar pratas det så otroligt mycket om siffror, summor och procentenheter. Men det är för få som pratar om personerna där bakom.

Expressen - 10 jul 14 kl. 07:06

Personerna bakom de svenska kokainligorna

Här är ledarna bakom de svenska kokainligorna. 24 män - dömda för grova narkotikabrott och narkotikasmuggling i de största och mest organiserade kokainhärvorna. Männen bakom de svenska narkotikabrotten - som fördubblats på tio år..

Nya Wermlands Tidningen - 26 jun 14 kl. 06:00

Personerna bakom gravvårdarna

Kyrkogården i Degerfors är vilorum för en bred skara yrkesutövare och om det samt personligheterna bakom gravstenarnas namn har en grupp från hembygdsföreningen fördjupat sig under våren. Det avrundades med en kyrkogårdsvandring med början vid kyrkogårdens grundares gravplats..

DN - 16 nov 18 kl. 14:36

Viral kampanj för hemlös ska ha varit bluff – personerna bakom åtalas

En i USA omskriven crowdfundingkampanj som samlat in hundratusentals dollar, där en ung kvinna påstod sig samla in pengar för att hjälpa en hemlös man som hjälpt henne, ska ha varit en bluff. Paret bakom kampanjen och den hemlösa mannen åtalas nu för bedrägeri och riskerar upp till tio år i fängelse..

BT - 11 apr 11 kl. 07:33

Kritiserat bolag bakom nytt behandlingshem

Personerna bakom nya behandlingshemmet Icuro i Hyssna har kopplingar till skandalomsusade Västkustfamiljen, som gick i konkurs i fjol efter hård kritik. Bland dem Emir Dizdarevic, tidigare VD för behandlingsföretaget.
?

BT - 11 apr 11 kl. 07:33

Personer från kritiserat bolag bakom nytt behandlingshem

Personerna bakom nya behandlingshemmet Icuro i Hyssna har kopplingar till skandalomsusade Västkustfamiljen, som gick i konkurs i fjol efter hård kritik. Bland dem Emir Dizdarevic, tidigare VD för behandlingsföretaget.
?

NSD - 13 jun 13 kl. 14:00

"Jag är uppfödd bakom en hästrumpa"

Jan och Stina Bramberg, Bensbyn, är två av personerna bakom slåtterdagarna som ska arrangeras på Friluftsmuseet Hägnan 10-14 juli. ??Jag är uppfödd bakom en hästrumpa och tycker att det är roligt att anknyta till det gamla, säger Jan Bramberg och tar sig en slurk kaffe på fat..

SmålandsPosten - 13 okt 17 kl. 11:14

Namnen bakom textilskatten

Många känner igen de färgstarka tygerna från 1960- och 70-talen. Färre vet vilka formgivarna bakom de fantasifulla mönstren är. Sara Axtelius har identifierat personerna bakom sin enorma tygsamling och presenterar nu delar av denna kulturskatt i en ny bok..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - Igår: 00:00

Årets musikstipendium från Lions delades ut

Under lördagskvällen delade organisationen Lions Club Kristianstad ut sitt årliga musikstipendium för 26:e gången. Prisen gick till harpisten Malin Olsson och sångaren Ellen Jonsson..

Kristianstadsbladet - 8 timmar sedan

Skrattyoga – förlänger ditt liv med ett leende

Telefonskratt, gräsklipparen eller varför inte med stängd mun? Alla dessa sätt att skratta användes för att värma upp inför att utöva skrattyoga som hölls i Hälsoträdgården under lördagen med Eric Mases. .

Kristianstadsbladet - 8 timmar sedan

Efter bitattacken i Åhus – hunden inte omhändertagen

Under fredagen skadades en flicka efter att ha blivit anfallen och svårt biten av en stor hund i Åhus. Ärendet ska nu lämnas över till polisens kriminalenhet. .

Kristianstadsbladet - 8 timmar sedan

Bistår i insektshemmen

I Hälsoträdgården rådde det full aktivitet under lördagen. Här samlades unga som gamla och byggde sina egna insektsbon av trä, bark och kottar i samband med Kristianstads Kulturnatt sista dag.

Kristianstadsbladet - 10 timmar sedan

Bilvandalisering på Näsby – flera polispatruller larmade

På lördagseftermiddagen larmades tre polispatruller till Näsby och Netto-parkeringen efter uppgifter om att flera personer var i färd med att förstöra fordon och skära sönder bildäck. .

Kristianstadsbladet - 17 timmar sedan

Ett år efter Tomarpsbranden – ”Känns som en riktig käftsmäll”

Tomarps gårdshotell totalförstördes i den stora branden. Nu görs fastigheten i ordning för försäljning. .

Kristianstadsbladet - Igår: 05:00

Nya chefen: Kristianstad kan bli Skandinaviens Venedig

Havsnivåhöjningen är den största utmaningen när Kristianstad ska växa, men kanske är det också något man i framtiden kan dra nytta av. Om 100 år kan Kristianstad vara ett Skandinaviens Venedig, tror Fredrik Ek som är kommunens mark- och exploateringschef sedan ett halvår tillbaka..

Kristianstadsbladet - Igår: 05:00

Skånes Brysselkontor ska bantas

Regionens EU-kontor i Bryssel ska bantas. Ett förslag finns om att bolaget bakom detta ska upphöra, och verksamheten överföras till regionala utvecklingsnämnden (RUN)..

Kristianstadsbladet - Igår: 05:00

Vårdförbundets avtal vållar huvudbry

Förra veckan kom Vårdförbundet och SKL överens om ett nytt avtal. Men hur det ska hanteras i praktiken kommer att vålla huvudbry inom regionen..

Kristianstadsbladet - Igår: 05:00

250 miljoner från EU till Skåne

4 miljoner euro för att motverka kusterosionen. 11 miljoner kronor för bredband åt alla. Skåne har genom åren fått flera olika bidrag från EU, och totalt omfattar dessa 250 miljoner kronor sedan 2013..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.