Skånskan > Nyheter

Sunday, 26 May, 04:57

Skånskan - 15 maj 19 kl. 09:30

Ägarbyte för 50-talshus i HöörHöör Fastigheten på adressen Zieglersvägen 15 i Höör har fått en ny ägare. Anette Nilsson, 58 år, har fått fastigheten som gåva av Karl Axel och Sonja Gunn-Britt Nilsson. Överföringen blev klar i maj 2019. Huset är 95 kvadratmeter stort och byggdes 1956. I somras såldes ett annat hus på samma gata, på Zieglersvägen 8.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Höör, Fastigheten, Zieglersvägen, Nilsson, Karl Axel, Sonja Gunn-Britt Nilsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ägarbyteför , 50-talshusi , Höör
Norrtelje Tidning - 31 okt 17 kl. 09:00

Nya ägare till 30-talshus i Väddö

Ann-Christine Elisabeth och Lars Yngve Broddén, 47 och 53 år, har tagit över fastigheten på Grisslehamnsvägen 24 i Väddö från Hilkka Riitta Anneli Fagerström och Harry Vilhelm Fagerström. Ägarbyte....

DalaDemokraten - 23 sep 17 kl. 09:00

Ägarbyte för 50-talshus i By kyrkby

.

Länstidningen i Jämtland - 30 sep 17 kl. 09:00

Ägarbyte för 60-talshus i Bruksvallarna

.

ÖstersundsPosten - 30 sep 17 kl. 09:00

Ägarbyte för 60-talshus i Bruksvallarna

.

DalaDemokraten - 30 sep 17 kl. 09:00

Ägarbyte för 60-talshus i Folkärna

.

DalaDemokraten - 14 okt 17 kl. 09:00

Ägarbyte för 50-talshus i Dala-Järna

.

DalaDemokraten - 18 okt 17 kl. 09:00

Ägarbyte för 20-talshus i Borlänge

.

Länstidningen i Jämtland - 20 okt 17 kl. 09:00

Ägarbyte för 20-talshus i Dvärsätt

.

ÖstersundsPosten - 20 okt 17 kl. 09:00

Ägarbyte för 20-talshus i Dvärsätt

.

DalaDemokraten - 22 nov 17 kl. 09:00

Ägarbyte för 90-talshus i Siljansnäs

Fastigheten på adressen Hjulbäck Båthusåkersgattu 20 i Siljansnäs har fått nya ägare. Ann-Sofi Birgitta Martens, 56, och Per Anders Fredrik Martens, 59, har fått fastigheten som gåva av Margareta ....

DalaDemokraten - 07 dec 17 kl. 09:01

Ägarbyte för 50-talshus i Smedjebacken

Fastigheten på Högstensgatan 33 i Smedjebacken har fått en ny ägare. Anders Birger Johansson, 58 år, har fått fastigheten som gåva av Karin Ingeborg Johansson. Överföringen blev klar i november 20....

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 7 timmar sedan

Storförlust för LBK i bottenstriden

FOTBOLL Lunds BK åkte på en rejäl käftsmäll i lördagens bortadrabbning mot Oskarshamns AIK, 1-5 (1-3).
Nu är laget uppe i sju raka matcher utan seger och ligger trea från slutet i division 1 södra.– Vi måste definitivt börja vinna snart och på torsdag väntar en enormt viktig hemmamatch mot nästjumbon Åtvidaberg, konstaterade tränare Jack Majgaard Jensen.

Skånskan - 9 timmar sedan

Komfort med raketprestanda

Bentley Continental GT Convertible har fartresurser som ett jetplan, miljöhänsyn som en kryssningsfärja och inredning för ett konstmuseum. Det är brittisk bilbyggarkonst på högsta nivå, även om en hel del av tekniken under skalet är tysk.Kan jag kritisera körkänslan i den här tremiljonersbilen utan att låta fullständigt blasé, dryg och i största allmänhet pösmagad?

Skånskan - 10 timmar sedan

Nya ägare till 60-talshus i Hörby

Hörby Ingrid Ann-Mari och Lars Andersson, 75 och 53 år, är nya ägare till huset på Östraby 9132 i Hörby. Byggår för huset är 1963 och boarean är 82 kvadratmeter. Säljare är Rut Nilsson.

Skånskan - 11 timmar sedan

Olycka med motorcykel och bil

En person har skadats i en trafikolycka utanför Bara.Olyckan har skett vid korsningen mellan Malmövägen och Tjustorpsvägen väster om Bara. Motorcykeln och bilen behöver bärgas, uppger polisen.

Skånskan - 13 timmar sedan

Ger 23 miljoner för Bil-Månssontomten

HÖRBY Nu klarnar detaljerna kring kommunens köp av Bil-Månssontomten i centrala Hörby.
Det överenskomna priset är 23 miljoner kronor, visar avsiktsförklaringen.När kommunledningen för en månad sedan tillkännagav att man hade kommit överens med Bil-Månsson om att få köpa deras tomt i centrum – med fastighetsbeteckningen Hörby Hovdala 10 – ville man inte avslöja detaljerna i uppgörelsen, till exempel priset för fastigheten.

Skånskan - 13 timmar sedan

60 bostäder planeras i ett första skede

maglehill Det är inte bara förskola, skola och äldreboende som planeras i Maglehills första etapp. Byggrätter för cirka 60 bostäder finns med i detaljplanen som kommunens tjänstemän just nu arbetar med. I tisdags kväll hölls ett samrådsmöte för allmänheten.

Skånskan - 13 timmar sedan

HFAB får jättebeställning

maglehill Äldreboende, förskola med nattisavdelning, storkök och grundskola. Nu har kommunstyrelsen beslutat att kommunens fastighetsbolag Höörs Fastighets AB (HFAB) ska tilldelas jätteuppdraget i Maglehill. Men ett slutligt investeringsbeslut krävs i kommunfullmäktige innan spaden kan sättas i marken.

Skånskan - 13 timmar sedan

Väg 11 avstängd efter olycka

Två personbilar kolliderade under lördagseftermiddagen och väg 11 stängdes av i båda riktningar.En trafikolycka påverkar trafiken på riksväg 11 i Veberöd. Trafikolyckan inträffade vid korsningen länsväg 102 och riksväg 11 vid Veberöd, Lund.

Skånskan - 15 timmar sedan

Systrar skolstrejkade för klimatet

Eslöv Systrarna Alicia och Maja Davis gick i Greta Thunbergs fotspår och skolstrejkade för klimatet utanför stadshuset i Eslöv.Vid halv nio på fredagsmorgonen valde de bort en vanlig skoldag på Källebergsskolan och slog sig i stället ner på gräsmattan utanför stadshusets entré med en akustisk gitarr, en kortlek och ett par plakat.
– Vi vill göra något för klimatfrågan och uppmärksamma den.

Skånskan - 16 timmar sedan

Fler jourhem till unga sökes

Sydost Det behövs fler jourhem för barn och unga i sydöstra Skåne.
Sjöbo, Simrishamn, Skurup, Tomelilla och Ystad har därför beslutat att samarbeta över kommungränserna.Kommunerna har i dagsläget inget avtal med några kontrakterade jourhem som med kort varsel kan ta emot barn eller ungdomar som tillfälligt inte kan bo kvar hemma.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.