DI > Ekonomi

Wednesday, 22 May, 10:39

DI - 15 maj 19 kl. 09:27

Årjes: ”Skönt att få slut på diskussionen om dubbla stolar”Skistars vd Mats Årjes har kritiserats för att sitta på dubbla stolar eftersom han även är ordförande i Sveriges olympiska kommitté som söker vinter-OS. Med avhoppet hoppas skid-vd:n sätta punkt för alla spekulationer om dubbla agendor..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Mats Årjes, Sveriges, OS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Årjes, Sköntatt , , slut, diskussionenom , dubbla, stolar
Länstidningen i Jämtland - 26 feb 17 kl. 11:30

Börjes egen hälsoresa blev grunden till kaféet där socker och mjöl är bannlyst

Den egna ohälsan födde ett hälsointresse för Börje Karlsson. Han började läsa på och grundade till slut Ecocaféet i Östersund. Här har han två grundregler: Inget socker och inget vetemjöl.

BT - 12 okt 13 kl. 13:47

BT:s Johan Rydén rapporterade direkt - så var matchen

Matchen började klockan 14.00. BT:s Johan Rydén är på plats och lämnar lägesrapporter under matchens gång.

BT - 12 okt 13 kl. 13:47

BT:s Johan Rydén rapporterade direkt - så var matchen

Matchen började klockan 14.00. BT:s Johan Rydén är på plats och lämnar lägesrapporter under matchens gång.

Sydsvenskan - 25 apr 14 kl. 05:30

Gunnar Sjöqvist

Professor Gunnar Sjöqvist, före detta rektor vid Musikhögskolan i Malmö, har, som tidigare meddelats, gått bort tre månader före sin 100-årsdag. Han sörjes närmast av barnen Jerker, Alexandra och Annika med makar samt barnbarn och barnbarnsbarn.Om Gunnar Sjöqvists betydande insatser som musikpedagog och kritiker har andra redan vittnat.

SmålandsPosten - 08 aug 14 kl. 08:14

Oliver och Mikkel showade

Det såg ut som att han gjorde sitt yttersta för att inte stå i centrum.
Ändå blev det Oliver Ekman-Larsson som fällde avgörandet i gårdagens uppvisningsjippo i Nelson Garden Arena.
– Jättekul att få vara med, sa Arizona Coyotes superstjärna.

YLE - 27 jan 15 kl. 14:36

Ofrivillig paus i Raseborgs samarbete med Makana

Raseborgs stads samarbete med den sydafrikanska kommunen Makana kommer att ta minst ett års paus. Samarbetet omorganiseras och pengar som har beviljats tidigare år får inte längre användas år 2015. Det var år 2011 Makana och Raseborg inledde ett samarbete med fokus på bland annat utbildning och miljöfrågor.

Skånskan - 13 dec 15 kl. 14:00

Utgåva där bitar faller på plats

Lyrikspalten Vem ska ta hand om litteraturen? Vem ska se till att alla ursprungliga ordval och kommatecken är på rätt plats, att den som vill veta mer om en specifik författare har en tillförlitlig källa att ösa kunskap ur? I Sverige har vi den märkliga och mäktiga Svenska Akademien som ska skydda oss från glömskan.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Svårt få igenom CO2-skatt på EU-nivå

Liberalerna driver på stenhårt för en europeisk koldioxidskatt. Men få tror att en sådan kan bli verklighet..

DI - 15 minuter sedan

Sandviks superkaxiga golv räcker inte

Sandviks marginalgolv är superkaxigt. Men blygsammare tillväxtambitioner får placerarna att tveka..

DI - 30 minuter sedan

Carnegie ser två andra uppköpskandidater Nuevolution-budet

Bioteknikbolaget Alligator Bioscience och Bioinvent pekas ut som potentiella uppköpskandidater efter att det blev känt att Amgen lägger bud på danska forskningsbolaget Nuevolution. Budet väntas överlag ge en skjuts i handeln för nordiska bioteknikbolag, skriver Carnegie i en kommentar..

DI - 30 minuter sedan

Di:s expert: Fint bolag – budet är för snålt

Di:s Magnus Dagel tror det blir svårt för familjen af Jochnicks bud på Oriflame, med en premie på cirka 35 procent, att gå igenom. Och han menar sig se det verkliga skälet till att budet kommer nu..

DI - 30 minuter sedan

Budsmäll för storblankare i Oriflame

Kosmetikabolaget Oriflames huvudägare, familjen af Jochnick, la på onsdagen ett bud på 227 kronor per aktie på bolaget vilket fick aktien att rusa med drygt 33 procent. Det var dåliga nyheter för Oriflames enda storblankare som sitter på en kort position på motsvarande 4,6 procent av kapitalet. .

DI - 45 minuter sedan

Källor: Kinas säkerhetsbolag näst på tur att svartlistas

Näst på tur efter telekombolaget Huawei att sättas upp på USA:s svarta lista över bolag som anses utgöra direkta säkerhetshot sägs vara flera kinesiska säkerhetsföretag..

DI - 45 minuter sedan

Teknikjätten: Flygande bilar bara några år bort

Teknikjätten Bosch tror att luftburen taxi blir verklighet redan om några år. Sensorer för självkörande bilar snabbar på utvecklingen.  ”De första flygande taxibilarna planeras lyfta i storstäder senast 2023, säger Harald Kröger, vd för Bosch Automotive Electronics.

DI - 1 timme sedan

Nordea: 2019 blir ett blekt år för svenska ekonomin

På onsdag nästa vecka publicerar SCB siffror över den svenska BNP-utvecklingen i det första kvartalet. Nordea ser inte med någon tillväxtsfest framför sig..

DI - 1 timme sedan

Därför älskar Buffett Amazon

En del blev säkert förvånade när de såg att Warren Buffett investerat i Amazon. Men det bör man inte bli – Amazon har faktiskt flera likheter med andra bolag som han investerat i förr..

DI - 1 timme sedan

Upsales rapporterar en ökad omsättning i första kvartalet

Mjukvaruföretaget Upsales, som nyligen gjorde debut på First North, ökade sin nettoomsättning under det första kvartalet 2019 med 29 procent till 16,9 miljoner kronor (13,1)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.