DI > Ekonomi

Sunday, 26 May, 17:16

DI - 15 maj 19 kl. 09:04

Uppåt på Stockholmsbörsen – Fingerprint och Addtech rusar på rapportStockholmsbörsen inledde onsdagen med muntra miner och stiger i den inledande handeln. Bland rapportbolagen rusar teknikhandelskoncernen Addtech biometribolaget Fingerprint Cards medan e-handelskoncernen Boozt rasar. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stockholmsbörsen, Addtech, Fingerprint Cards, Boozt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppåt på Stockholmsbörsen, Fingerprintoch , Addtech, rusar, rapport
DI - 11 apr 17 kl. 17:46

Stockholmsbörsen: Fingerprint i botten

Tisdagens fick aldrig riktigt fart på Stockholmsbörsen. Fingerprint Cards tyngdes av en studie om fingeravtryckens säkerhet. ABB backade på en säljrekommendation och Billerud Korsnäs fortsatt resan nedåt efter förra veckans vinstvarning..

DI - 23 nov 17 kl. 11:05

Stockholmsbörsen: Fingerprint rusar på buduppgifter

Fingerprint Cards stack ut i torsdagens inledande handel på Stockholmsbörsen. Biometribolagsaktien rusade som mest uppåt 34 procent efter obekräftade uppgifter till Dagens Industri om att ett kinesiskt bolag förbereder bud på Fingerprint. Stockholmsbörsen som helhet backade däremot.

DI - 03 jan 17 kl. 09:29

Stockholmsbörsen: Småbolag rusar i öppningen

Stockholmsbörsen öppnar på plus på tisdagen. Fingerprint Cards klättrar på köprekommendation från Di men de stora uppgångarna syns bland småbolagen och på First North, där spelbolaget G5 Entertainment och läkemedelsbolaget Saniona rusar..

Affärsvärlden - 10 jan 17 kl. 10:49

Stockholmsbörsen: Fingerprint backar på rekommendationsslakt

Stockholmsbörsen inledde tisdagen med en försiktig uppgång. Bland bolagen rusar Probi på en omvänd vinstvarning samtidigt som Fingerprint Cards backar efter rekommendationsslakt..

DI - 14 maj 18 kl. 14:15

Stockholmsbörsen: Fingerprint rusar på Kinabesked

Stockholmsbörsen har inlett veckan med viss dragning nedåt för index, likt utvecklingen i Tyskland. Kinanyheter drog ned Ericsson och Nokia medan biometriaktören Fingerprint däremot steg på ett Kinabesked. .

DI - 02 jan 18 kl. 17:49

Stockholmsbörsen: Fingerprint vinnare årets första handelsdag

Stockholmsbörsen noterade som helhet endast en mindre förändring på årets första börsdag. Fingerprint och oljebolagen gick stärkta ur tisdagens handel. Vid stängningen var Stockholmsbörsens OMXS30-index upp 0,2 procent till nivån 1.

DI - 01 aug 17 kl. 12:35

Stockholmsbörsen: Fingerprint ökar markant

Stockholmsbörsen går bättre än andra stora handelsplatser i Europa på tisdagen. Fingerprint Cards ökar markant och Alfa Laval stiger på köpråd. Strax efter klockan 12 var Londonbörsen upp 0,8 procent, Paris och Frankfurt 0,5 procent.

DI - 10 dec 15 kl. 18:00

Stockholmsbörsen: Fingerprint storförlorare

Stockholmsbörsen backade något på torsdagen med indextunga H&M som ett av sänkena. Fingerprint föll efter Carnegies nedgradering. Indexrörelserna var beskedliga i Europa, bland annat med tyska DAX marginellt upp..

DI - 14 jan 16 kl. 13:51

Stockholmsbörsen: Fingerprint reser sig

Stockholmsbörsen repar sig något efter lunch men vid 13.40-tiden är den fortfarande ned 1,9 procent. Det är fortsatt segt för de flesta bolag men Fingerprint Cards har vänt uppå..

DI - 18 feb 16 kl. 11:13

Stockholmsbörsen: Fingerprint vinnare på matt börs

Stockholmsbörsen öppnade med en rivstart för att sedan gå tillbaka med råvaror och verkstad i botten. En ny sensor från Fingerprint fick aktien att ta ett skutt..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Undersökning: Svenska företag vill ha EU-skatt

Sex av tio svenska företag vill se en gemensam skattepolitik inom EU. Men det lär dröja. Få länder är beredda att släppa vetorätten..

DI - 45 minuter sedan

Vill C och L ha det så här?

Den nu avslutade EU-valrörelsen var den första som helt och fullt utspelades i det som kallas det nya politiska landskapet. Socialdemokraterna satte spelplanen direkt och utlyste valet till en folkomröstning om högerpopulismen och att valet stod mellan demokrati och extremism. De nya JÖ-partierna svansade lydigt efter..

DI - 1 timme sedan

Iran: Vi avvärjer alla försök till krig

Teheran kommer att stå emot alla påtryckningar från USA, enligt Irans utrikesminister Mohammad Javad Zarif. ”Vi avvärjer just nu alla (amerikanska) försök till krig mot Iran, vare sig det är ekonomiskt eller militärt”, sade han vid en presskonferens med sin irakiske kollega på söndagen..

DI - 1 timme sedan

Smutsigt drama: Stater dopar utsläppen med 50.000 miljarder kronor

Klimatkrisen är vår tids mest brännande fråga och ett rimligt första steg vore att stater slutade att subventionera användningen av fossila bränslen.  Enligt IMF uppgår direkta och indirekta subventioner till 6,5 procent av global BNP, eller hisnande 50.000 miljarder kronor..

DI - 2 timmar sedan

GDPR-experten ifrågasätter S massutskick: ”Jag är förbluffad”

Socialdemokraterna skickade på söndagen ut sms till drygt en halv miljon svenskar med en uppmaning att rösta på partiet i EU-valet. Åtgärden förvånar en av Sveriges ledande experter på dataskyddsförordningen GDPR, vars tioåriga dotter var en av dem som fick sms:et.  ”Jag är tveksam till det här upplägget.

DI - 3 timmar sedan

”Tommy is for everybody” – mannen bakom succémärkets comeback

Hur gör man ett urvattnat modevarumärke hett igen? Digitala innovationer, kändissamarbeten och skrotade flaggskeppsbutiker är några av de åtgärder som Tommy Hilfigers vd Daniel Grieder tagit till..

DI - 3 timmar sedan

Vallokal utrymd i Uddevalla

En vallokal i Uddevalla har utrymts efter det att ett okänt föremål hittats i lokalen, skriver Bohusläningen..

DI - 3 timmar sedan

Miss – Vänsterpartiets valsedlar saknades

När de mest morgonpigga väljarna i Ovanåker skulle rösta till EU-valet morse saknades valsedlar till Vänsterpartiet. Förklaringen till missen uppges vara den mänskliga faktorn..

DI - 3 timmar sedan

Högt valdeltagande i EU-valet – resultat börjar strömma in

Flera EU-länder rapporterade mitt på söndagen högt valdeltagande. Dessutom börjar en del preliminära resultat komma in. I Slovakien straffas det socialdemokratiska regeringspartiet..

DI - 4 timmar sedan

Miljardregnet: Tesla-chefen håvar in rekordersättning

Teslas vd Elon Musk var inte bara USA:s bäst betalda vd förra året. Hans rapporterade ersättning på motsvarande drygt 20 miljarder kronor var sannolikt även den högsta någonsin, uppger New York Times. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.