GöteborgsPosten > Nyheter

Saturday, 25 May, 00:55

GöteborgsPosten - 15 maj 19 kl. 01:22

Donald Trump jr till senatenDonald Trump den yngre säger ja till att frågas ut i senatens underrättelseutskott i mitten av juni, uppger kongresskällor..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Trump

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Donald, Trumpjr till , senaten
Dagensanalys.se - 03 jul 17 kl. 15:58

Donald Trump tar ned CNN med en body slam

Tiden är kommen när amerikanska presidenten använder Wrestling för att visa hur han tar ned nyhetsjätten CNN. Att det här går hem hos hans målgrupp är det ingen fråga om. Målgruppen som Donald Trump vill nå är den vita och kristna medelklassen som är trötta på att de alltid hamnar i kläm.

Expressen - 08 jun 17 kl. 15:37

I dag vittnar sparkade Comey om Donald Trump inför senaten

Torsdagen kan bli en ödesdag för Donald Trump.Det är nu dags för den sparkade FBI-chefen James Comey att vittna inför senaten om hur presidenten pressat honom att lägga ner utredningen mot Trumps tidigare säkerhetsrådgivare Michael Flynn..

Skånskan - 07 nov 18 kl. 10:01

Folkomröstning om Donald Trump

Är du för eller emot Donald Trump? På många sätt är det den frågan väljarna ställer sig i valet till senaten och representanthuset under tisdagsnatten.
Trump och hans falang av republikanerna dominerar så pass att det för en del kan kännas oattraktivt att rösta på en republikan som inte är Trumpanhängare, eftersom hen inte lär få något stort inflytande.

DN - 08 jun 17 kl. 20:27

Det avgör om Donald Trump ställs inför riksrätt

Rysslands inblandning i det amerikanska valet låg hela tiden under ytan när senaten frågade ut den sparkade FBI-chefen James Comey på torsdagen. En fråga som många ställer sig är om Donald Trump riskerar riksrätt..

Expressen - 02 dec 17 kl. 09:50

Första stora segern för Donald Trump

Donald Trump kan ha skördat sin första stora lagstiftningsframgång sedan han tillträdde som president.Den amerikanska senaten har röstat ja till Republikanernas förslag till en omfattande skatteomläggning värd drygt 12 biljoner kronor, skriver Washington Post..

DN - 13 dec 17 kl. 05:12

Demokrat vann – stort nederlag för Donald Trump

MONTGOMERY. Republikanen Roy Moore förlorade valet. För första gången sedan 1992 skickar Alabama en Demokratisk senator till Washington DC.

DN - 07 nov 18 kl. 05:40

Mellanårsvalets resultat försvårar för Donald Trump

Allt tyder på att Demokraterna tar makten i Representanthuset, medan Republikanerna behåller sin majoritet i senaten. Det är i enlighet med många prognoser och betyder större svårigheter för Donald Trump framöver. .

Expressen - 07 nov 18 kl. 16:31

Donald Trump håller pressträff om resultatet

Demokraterna tog tillbaka makten över representanthuset – men republikanerna stärker sin makt i senaten. På twitter kallar Donald Trump valet för en ”enorm succé”. Klockan 17.

Sydsvenskan - 15 maj 19 kl. 01:22

Donald Trump jr till senaten

Donald Trump den yngre säger ja till att frågas ut i senatens underrättelseutskott i mitten av juni, uppger kongresskällor. I förra veckan rapporterades att sonen till USA:s president motsatte sig en kallelse, och bara ville svara på frågor skriftligen..

UNT - 15 maj 19 kl. 01:22

Donald Trump jr till senaten

Donald Trump den yngre säger ja till att frågas ut i senatens underrättelseutskott i mitten av juni, uppger kongresskällor..

Helsingborgs Dagblad - 15 maj 19 kl. 01:22

Donald Trump jr till senaten

Donald Trump den yngre säger ja till att frågas ut i senatens underrättelseutskott i mitten av juni, uppger kongresskällor. I förra veckan rapporterades att sonen till USA:s president motsatte sig en kallelse, och bara ville svara på frågor skriftligen..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

Dragkamp USA–Sverige om Assange

Å ena sidan USA som vill ställa Julian Assange inför rätta för spioneri och dataintrång..

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

Förseningar i tågtrafiken förbi Falkenberg

Det var totalt stopp och stora förseningar i tågtrafiken för alla tåg som passerade Falkenberg under torsdagskvällen. Polis kallades till platsen efter att en person befunnit sig på spåret..

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Det är en konst att tänka långa tankar

Två Dagars krönikör om vikten av att våga ha lite tråkigt i vardagen..

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Uefas ordförande försvarar final i Baku

Europeiska fotbollsförbundets ordförande Aleksander Ceferin försvarar valet att arrangera finalen av klubblagsturneringen Europa League i Azerbajdzjans huvudstad Baku..

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Sverige sparkade igång i snålblåst

Skånsk snålblåst kunde inte rubba humöret när det svenska fotbollslandslaget sparkade igång VM-sommaren på fredagen. Jag njuter varje dag av att ha de här kläderna på mig, säger mästerskapsdebutanten Julia Roddar..

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Man häktad misstänkt för överfallsvåldtäkt

En man i 30-årsåldern i Marks kommun har häktats misstänkt för en våldtäkt utomhus..

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Hit går EU-pengarna i Göteborg

Mest går till välfärd och miljö..

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Så lobbar Göteborg mot Bryssel

40 anställda i Göteborgs stad arbetar med EU-frågor..

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Ekovin med bekämpningsmedel stoppas

Systembolaget säljstoppar vinerna Terra Organic och Terra Organic Reserve..

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Lyssningskuber ställs ut inför Aviciisläpp

Inför Aviciis postuma albumsläpp kommer fans att kunna lyssna på nya skivan i speciella lyssningskuber som placeras ut i Sydney, Tokyo, Stockholm, New York och São Paolo..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.