Realtid > Ekonomi

Thursday, 23 May, 07:51

Realtid - 15 maj 19 kl. 08:53

FN:s hållbarhetsmål samlar riskkapitalbolagenEQT, LGT och Summa Equity är några av de riskkapitalbolag som har gått samman för att uppfylla FN:s hållbarhetsmål..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
EQT, LGT, Summa Equity, FN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: FN:s, hållbarhetsmål, samlar, riskkapitalbolagen
DI - 17 maj 19 kl. 22:04

Riskkapitalbolagen gör gemensam sak – stöttar FN

Summa Equity, EQT och LGT ska tillsammans stötta FN:s hållbarhetsmål genom SDG Impact, som vänder sig till investerare. ”Vi vill inspirera och utmana andra att investera hållbart”, säger Anna Ryott, ordförande i Summa Equity, till Di. .

Supermiljöbloggen - 20 jun 16 kl. 22:07

Rockström: Vi måste lägga större fokus på matfrågan

Nu har det gått en vecka sedan toppmötet EAT gick av stapeln i Stockholm. Konferensen, som grundades av Stordalen Foundation tillsammans med Stockholm Resilience Center för tre år sedan, samlar många av världens ledare inom miljöfrågorna.  Att fossila utsläpp är dåliga för miljön, det vet de flesta.

Supermiljöbloggen - 01 maj 18 kl. 18:22

SMB granskar LO: En ny svensk modell

Under första maj gör SMB en minigranskning av fyra fackförbund: Unionen, IF Metall, LO och Kommunal. Med hundratusentals medlemmar har förbunden stor makt att driva en hållbar utveckling framåt - eller sätta käppar i hjulet för nödvändiga åtgärder. Med stor makt kommer stort ansvar, så tar fackförbunden ansvaret kring miljö och klimat som de borde?

Kristianstadsbladet - 24 okt 14 kl. 08:40

FN-dagen: Global samling i en orolig tid

Foto: Lefteris Pitarakis
I dag är det FN-dagen. En dag som detta år firas i en tid av global oro. I en orolig tid är ett väl fungerande FN i allas intresse.

Nyan - 29 maj 17 kl. 21:00

Gröna lösningar måste vara globala

Parisavtalet har skapat en större efterfrågan på gröna lösningar. Men frågan är om avtalet faktiskt får något genomslag nu när en av världens största förorenare ser ut att dra sig ur.
I dag, tisdag, presenteras de nordiska statsministrarnas initiativ Nordic Solutions to Global Challenges, som ska lyfta fram nordiskt samarbete som lösningar till de globala hållbarhetsmålen i FN:s Agenda 2030.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

Åtal mot Johan Ulander

Johan Ulander åtalas för grovt bedrägeri, grovt svindleri och insiderbrott. Ekobrottsmyndighetens åklagare Stig Åström yrkar att 548 miljoner kronor förverkas som utbyte av brott..

Realtid - 1 timme sedan

Tyvärr – AI löser inte dina problem

Det finns idag massor av smart teknik till stor hjälp för CFO:n i den digitala transansformationen. Men börja först med kvaliteten på data och att effektivisera de befintliga processerna. Det skriver Henri Taipale, vd och grundare av Qvalia, som arbetar med att förbättra finansiella tjänster..

Realtid - 15 timmar sedan

Därför tvekar marknaden om budet på Oriflame

Familjen af Jochnicks slutgiltiga bud för att köpa ut Oriflame från börsen ligger på 227 kronor per aktie.Realtids krönikör Claes Folkmar tycker att det verkar som om marknaden tycker att budet är för lågt och opportunt..

Realtid - 15 timmar sedan

”Det har varit en bra investering för oss”

Per Colleen, chef för aktieförvaltningen på fjärde AP-fonden, är inte förvånad över familjen af Jochnicks beslut att köpa ut Oriflame från börsen. AP-fonden ska nu analysera budet..

Realtid - 15 timmar sedan

Baker McKenzie biträder vid investering i fintech-bolag

Baker McKenzie är legal rådgivare när investmentbolaget Zenith investerar i fintech-bolag.

Realtid - 16 timmar sedan

IG Group spår 17 procent lägre tradingintäkter i år

Finansföretaget IG Group räknar med att tradingintäkterna för helåret 2019 kommer att minska med 17 procent till omkring 475 miljoner pund, motsvarande 5,8 miljarder kronor, skriver Nyhetsbyrån Direkt på onsdagen. .

Realtid - 16 timmar sedan

Nordnet: Nu är toppen på investeringspuckeln passerad

Nordnet, som 2017 köptes ut från börsen av Öhman och Nordic Capital, har fullt fokus på sin nya webbtjänst som ska börja lanseras före sommaren. Banken räknar nu med en lägre kostnadsnivå efter förra årets uppgång i investeringar..

Realtid - 17 timmar sedan

Danske Bank vill utbilda all svensk personal inom AI i år

Danske Bank har ambitionen att alla medarbetare i Sverige ska utbildas i artificiell intelligens (AI) i år med en omfattning på mellan 15 till 30 timmar per person, säger Anna Sundblad, presschef för bankens svenska verksamhet, till Realtid.  .

Realtid - 19 timmar sedan

EU:s revisionspaket sätter käppar i hjulet för the Big Four

Beskedet att den amerikanska investmentbanken Goldman Sachs väljer revisionsbyrån Mazars efter nästan ett århundrades samarbete med PWC har slagit ned som en bomb i revisionsvärlden. “Vi är stolta” säger Marianne Sandén-Ljungberg, vd för Mazars i Sverige, till Realtid. .

Realtid - 20 timmar sedan

Ny CFO på Coor 

Klas Elmberg tillträder som CFO och IR-direktör i Coor och efterträder Olof Stålnacke som valt att lämna bolaget..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.