Expressen > Nyheter

Wednesday, 22 May, 23:48

Expressen - 15 maj 19 kl. 08:55

Buss började brinna – bromsarna fattade eldEn buss började på onsdagsmorgonen att brinna i Lunda i Vällinby.Enligt uppgifter ska det brinna från bromsarna..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Lunda, Vällinby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bussbörjade , brinna, bromsarna, fattade, eld
Barometern - 18 mar 14 kl. 08:49

Buss började brinna under färd

Mitt under morgonrusningen började en buss brinna under färd. En bil som låg bakom bussen såg branden och gjorde busschauffören uppmärksam på det. Chauffören agerade exemplariskt enligt räddningstjänsten.

NSD - 20 jun 16 kl. 19:04

LLT-buss började brinna: "Det blev panik"

Från ingenstans började plötsligt Luleå Lokaltrafiks buss brinna och paniken spred sig bland passagerarna..

YLE - 16 feb 17 kl. 20:51

Buss började brinna i Molpe

På torsdagkväll började en buss brinna på Strandvägen i Molpe. Inga personer skadades, men bakdelen av bussen förstördes. Chauffören märkte att motorn hade fattat eld och svängde in på en gård i Molpe.

Västerbottens Folkblad - 20 okt 16 kl. 22:17

Buss brinner i Bureå

En buss står i brand i Bureå. Strax efter klockan 22.00 började en buss brinna i centrala Bureå.

UNT - 07 aug 14 kl. 10:33

Buss i lågor i Stockholm

En buss i linjetrafik fattade eld på Ringvägen på Södermalm i Stockholm på förmiddagen..

Kristianstadsbladet - 07 aug 14 kl. 10:33

Buss i lågor i Stockholm


En buss i linjetrafik fattade eld på Ringvägen på Södermalm i Stockholm på torsdagsförmiddagen. När polisen kom fram var bussen helt övertänd. - Det finns inga uppgifter om att någon skadats, säger Albin Näverberg på polisens länskommunikationscentral.

DalaDemokraten - 07 aug 14 kl. 10:33

Buss i lågor i Stockholm

En buss i linjetrafik fattade eld på Ringvägen på Södermalm i Stockholm på torsdagsförmiddagen. När polisen kom fram var bussen helt övertänd..

Helsingborgs Dagblad - 07 aug 14 kl. 10:36

Buss i lågor i Stockholm

En buss i linjetrafik fattade eld på Ringvägen på Södermalm i Stockholm på torsdagsförmiddagen. När polisen kom fram var bussen helt övertänd. — Det finns inga uppgifter om att någon skadats, säger Albin Näverberg på polisens länskommunikationscentral.

SvD - 07 aug 14 kl. 10:39

Buss brann i Stockholm

En buss med passagerare fattade eld på Ringvägen på Södermalm i Stockholm på torsdagsmorgonen. Ingen person kom till skada..

SvD - 07 aug 14 kl. 10:33

Buss i lågor i Stockholm

En buss i linjetrafik fattade eld på Ringvägen på Södermalm i Stockholm på torsdagsförmiddagen. När polisen kom fram var bussen helt övertänd..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Polisbil prejade mc-förare på Södermalm

Sent på onsdagskvällen prejade en polisbil en motorcyklist in i en husvägg vid en blomsteraffär på Hornsgatan i Stockholm.Mc-föraren misstänks nu för flera brott..

Expressen - 2 timmar sedan

Orbán såg Österrike som modell för Europa

BUDAPEST. För Ungerns premiärminister Viktor Orbán var Österrikes regering ett exempel för högern i EU att följa.Och nog ser det ut som ett exempel allt.

Expressen - 30 minuter sedan

TV: Därför ska du bry dig om EU-valet

Se EU-valserien ”Varför ska jag bry mig?” med statsvetare Anders Sundell om sex viktiga frågor..

Expressen - 1 timme sedan

Lega: ”EU får aldrig bli en europeisk stat”

David Lega (KD) och Jasenko Selimovic (L) har vitt skilda åsikter om hur EU ska fungera.Det märktes inte minst i kvällens debatt på SVT:s ”Opinion Live”.– Liberalerna vill ha en europeisk stat och det vill inte jag lägga pengar på, säger David Lega.

Expressen - 1 timme sedan

Cigarettjuv jagades med helikopter

En tonårskille som stulit cigaretter i en butik i Åkarp på onsdagskvällen jagades med polishelikopter, hundpatrull och flera radiobilar.Han greps efter en halvtimme..

Expressen - 1 timme sedan

Stefan Löfven: Fel att närma sig de partierna

Efter ”Ibizaskandalen” i Österrike säger statsminister Stefan Löfven (S) att inga partier bör samarbeta med populistiska eller nationalistiska partier över huvud taget.– Om man närmar sig de högerextrema krafterna, så är det fel, säger han till Svenska Dagbladet..

Expressen - 1 timme sedan

Polisbil inblandad i trafikolycka

I Örebro, strax söder om Svampen, har en trafikolycka inträffat där en polisbil är inblandad.Olyckan inträffade strax efter niotiden på onsdagskvällen..

Expressen - 1 timme sedan

Skyttedal och Kuhnke rök ihop om kärnkraften

Miljöpartiets Alice Bah Kuhnke rök ihop ordentligt med Kristdemokraternas Sara Skyttedal om miljöpolitiken i Aftonbladets debatt på onsdagskvällen.Ex-ministern anklagade också Moderaterna för att ”föra väljarna bakom ljuset” om kärnkraften. – Vår vision är att vi 2050 ska ha netto-noll-utsläpp.

Expressen - 1 timme sedan

Alice Bah Kuhnkes tafs-pik till Lundgren

I ett replikskifte mellan Alice Bah Kuhnke och Peter Lundgren i Aftonbladets debatt associerade miljöpartisten till att Peter Lundgren tagit en partikamrat på brösten.– Jag är glad för att du håller tafsarna borta – händerna borta – från våra grundläggande rättigheter, sade hon..

Expressen - 4 timmar sedan

LIVE-TV: Se Bara Politik 22 maj här

Gäster: Ulf Kristersson (M) och Jan Björklund (L).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.