DI > Ekonomi

Thursday, 23 May, 23:50

DI - 15 maj 19 kl. 08:52

Högre omsättning och lägre förlust för CrunchfishMjukvarubolaget Crunchfish, som handlas på First North, redovisar en nettoomsättning på 4,0 miljoner kronor för det första kvartalet (0,2). .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Crunchfish, First North

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Högre, omsättningoch , lägre, förlustför , Crunchfish
DI - 17 okt 18 kl. 08:24

Lägre omsättning och ökad förlust för Zaplox

Mjukvarubolaget Zaplox redovisar en lägre nettoomsättning och större förlust för årets tredje kvartal jämfört med motsvarande period 2017..

DI - 26 okt 18 kl. 08:38

Högre omsättning och minskad förlust för Heliospectra

Heliospectra som säljer ljuslösningar till bland annat växthus och är listat på First North, redovisar ett resultat efter skatt på -21,3 miljoner kronor för det de första nio månaderna 2018 (-25,7)..

DI - 18 apr 19 kl. 07:43

Lägre omsättning och förlust för underhållningsbolaget

Underhållning-, upplevelse- och eventbolaget Moment Group hade en nettoomsättning på 217 miljoner kronor under första kvartalet (277). Minskningen i omsättning är framför allt hänförbar till Live Entertainment och Event, medan Immersive Expericnces ökade något. Det framgår av delårsrapporten..

DI - 15 maj 19 kl. 07:03

Högre omsättning för Fingerprint – lägre förlust

Biometribolaget Fingerprint Cards redovisar en intäktsökning på 18 procent för årets första kvartal. Bolaget redovisar också en lägre rörelseförlust..

Affärsvärlden - 17 apr 19 kl. 08:11

Högre omsättning för Byggmax

Bygghandlarkedjan Byggmax redovisar ökande omsättning under första kvartalet jämfört med samma period året innan. Bolaget rapporterar minskad rörelseförlust..

DI - 21 feb 18 kl. 09:12

Högre omsättning men större förlust för Secits

Secits, som är verksamt inom it-säkerhet och som är listat på First North, redovisar en nettoomsättning om 18,6 miljoner kronor (7,0) för det fjärde kvartalet. Rörelseresultatet uppgick till minus 5,2 miljoner kronor (minus 2,2)..

DI - 02 maj 18 kl. 08:43

Ökad förlust för Bioservo – men högre omsättning

Bioservo, som handlas på First North, hade en nettoomsättning på 1,4 miljoner kronor (0,9) under det första kvartalet. Ebitda-resultatet uppgick till minus 5,0 miljoner kronor (minus 2,7) och rörelseresultatet blev minus 5,8 miljoner kronor (minus 2,9)..

DI - 08 maj 19 kl. 08:44

Fortsatt förlust men högre omsättning för Simris Alg

Simris Alg, som odlar alger och som tillverkar kosttillskott och som är listat på First North, redovisar en rörelseförlust om 5,0 miljoner kronor för det första kvartalet 2019 (-5,6)..

DI - 21 feb 19 kl. 08:18

Lägre omsättning och högre förlust för Saniona

Forskningsbolaget Saniona redovisar ett resultat efter skatt på -23,3 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2018 (-14,8). Nettoomsättningen uppgick till 2,2 miljoner kronor (4,6)..

DI - 17 aug 17 kl. 08:08

Eltel: Lägre omsättning och förlust

Eltel, som säljer tekniska tjänster till ägare av infrastrukturnät, redovisar ett operativt ebita-resultat på minus 21 miljoner euro för det andra kvartalet 2017. Den operativa ebita-marginalen blev minus 6,4 procent..

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Kontantuttag kan avgiftsbeläggas i framtiden

Bankomat AB som hanterar merparten av Sveriges uttagsautomater varnar för att uttagen kan komma att avgiftsbeläggas om inte staten tar över ansvaret för kontanthanteringen, skriver Dagens Nyheter..

DI - 1 timme sedan

Uppgifter: May meddelar avgångsdatum på fredag

Theresa May kommer på fredagen att meddela när hon kommer att avgå. Det rapporterar Financial Times..

DI - 1 timme sedan

Assange åtalas i USA för spioneri

Wikileaksgrundaren Julian Assange åtalas på 17 punkter för spioneri, för hans roll i att hemligstämplade militära och diplomatiska amerikanska handlingar publicerats, meddelar USA:s justitiedepartement..

DI - 1 timme sedan

Hewlett-Packards resultat över förväntan men intäkterna lägre

Hewlett-Packard redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:42 dollar för det andra kvartalet 2019..

DI - 1 timme sedan

Smällare kastades mot Åkessons bil

En smällare kastade mot Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkessons bil när han besökte Mariestad på torsdagseftermiddagen..

DI - 1 timme sedan

H&M håller analytikerträff i London: ”Vill ge mer förståelse”

Modejätten H&M arrangerar ett större analytikermöte på fredagen.  ”Vi vill ge analytikerna mer förståelse för vårt omställningsarbete, framför allt inom H&M-märket”, uppger ir-chef Nils Vinge..

DI - 1 timme sedan

Ny toppchef på H&M-rivalen Inditex

Inditex operative chef Carlos Crespo befordras till vd för Zara-ägaren. Carlos Crepso tar därmed över en del av de uppgifter som nu ligger på den operative styrelseordföranden Pablo Isla..

DI - 2 timmar sedan

Wall Street repar sig något men fortfarande röda siffror

Wall Street repar sig med en halvtimme kvar till stängning men S&P 500 handlas fortsatt ned 1,2 procent. Energisektorn tynger tydligt sedan oljepriset fortsatt falla under torsdagskvällen..

DI - 2 timmar sedan

Vallokalsundersökning: Skräll för nederländska S i EU-valet

De nederländska socialdemokraterna tycks ha skrällt i dagens EU-val och blir största parti, rapporterar tv-bolaget NOS..

DI - 2 timmar sedan

SEB hittar aktiefynd i skogen: 35 procents uppsida

Skog och papper har oförtjänt halkat efter på börsen, anser SEB:s aktieexperter som har vittring på fyndlägen. Här är skogaktierna med störst uppsida, enligt bankens analys..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.