BT > Nyheter

Friday, 24 May, 01:09

BT - 15 maj 19 kl. 08:45

Ing-Marie driver kaféet vidare ideelltVägkorset i Bollebygd drivs nu vidare av en nybildad ideell förening. Diakonicenter Vägkorsets tidigare verksamhetsledare Ing-Marie Johansson är ordförande och leder verksamheten fortsättningsvis med hjälp av ideella krafter. .
Läs mer på BT
Läs mer om:
marie, Bollebygd, Vägkorsets, Ing-Marie Johansson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ing-Marie, driver, kaféet, vidare, ideellt
Nya Wermlands Tidningen - 25 mar 16 kl. 16:08

Vägen vidare föll väl ut

Hälften av alla som deltagit i projektet Vägen vidare har kunnat gå ut i egen försörjning efteråt.– För varje person är det guld värt, säger Ing-Marie Henningsson, tillförordnad socialchef..

YLE - 23 okt 16 kl. 16:05

Kommundirektörens beredning väcker frågor i Ingå

En dyrare investeringsplan som inte har behandlats av nämnderna får en styrelsemedlem att ryta till i Ingå. Samlingspartisten Marko Rautakoura, förste viceordförande i kommunstyrelsen, kritiserar beslutsgången och resurseringen i kommunen. Kritiken riktar sig främst mot kommundirektör Jarl Boström.

YLE - 04 maj 17 kl. 21:33

Robert Lemström ny fullmäktigeordförande i Ingå - Henrik Wickström leder styrelsen

Rent valmatematiskt kunde SFP i Ingå i lugn och ro ha tagit åt sig alla viktiga maktposter i kommunen. Men partiet har valt att dela med sig av makten och bland alla partier i kommunfullmäktige säger man sig vara nöjd med hur diskussionerna om maktfördelningen har förlöpt. Efter kommunalvalet stod det klart att SFP har enkel majoritet i Ingå.

YLE - 08 feb 17 kl. 19:32

Staten sparar - flyktingbarnen kanske inte stannar i Ingå

En stor del av de minderåriga flyktingarna i Ingå kan tvingas lämna kommunen där de nu har bott i över ett år. Det medger Jaana Suokonautio som är ansvarig för flyktingfrågor vid Närings-, trafik- och miljöcentralen i Nyland (NTM). Jaana Suokonautio säger att beslutet hur kommunen ska gå vidare i ärendet kommer i slutet av veckan.

YLE - 29 nov 16 kl. 16:00

Skolutredningen i Ingå fortfarande svår fråga

Det behövdes två omröstningar då kommunstyrelsen i Ingå på måndagen (28.11) behandlade den omdiskuterade skolutredning kommunen beslutade om redan år 2013. Rapporten har behandlats i flera repriser och kompletterats, men styrelsen röstade ändå väldigt jämnt mot ytterligare en remittering av frågan.

YLE - 18 jul 16 kl. 08:14

Billigast att tanka båten i Ingå

Landets billigaste båtbränsle hittas i Ingå småbåtshamn. I Yle Nyheters jämförelse med över 100 bränslemackar så var både dieseln och bensinen billigast. Vi frågade några tankande båtägare i Ingå om det var priset som fört dem dit.

BT - 16 dec 14 kl. 02:50

Skott fick polisen att storma kafé

Det är inte känt vem som avlossade de dödande skotten när polisen stormade det kafé i Sydney där 17 personer hölls gisslan. Men beslutet fattades efter att skottlossning brutit ut inne i byggnaden, uppger australisk polis. - Som ett resultat av skottväxlingen i lokalen gick polisen in.

YLE - 03 dec 15 kl. 05:41

Konsulter och kommunikationsbyrå driver Porkalaprojekt

Omkring tjugo personer samlades på onsdagskvällen i kommunhuset i Kyrkslätt för att komma med idéer kring Porkala stad. Programmet leddes av konsultbyrån MDI. I offentligheten har SFP-politikern Anders Adlercreutz från Kyrkslätt varit den som mest har talat sig varm för Porkala stad, det vill säga att slå samman Kyrkslätt, Ingå och Sjundeå.

Kristianstadsbladet - 07 sep 14 kl. 13:43

Dagens skola driver på segrationen

Foto: Helena Landstedt
Skolan är i högsta grad en fråga som syns och hörs i den allt mer intensiva valrörelsen. Författare och idé- historiker Sven-Eric Liedman tycker det hade varit bättre om utbildningsminister Jan Björklund haft lika bra ordning på sina argument, som han säger sig vilja se i klassrummen. Del 4 i kultursidans artikelserie Mitt val handlar om skolan.

Dagensanalys.se - 05 sep 18 kl. 14:15

Intelligenta butiker på ingång – avslöjar rapport från EY

Även i de fysiska butikerna kommer det bli viktigare att samla in data, där t.ex. övervakningskameror och ögonscanning kan ge ny kunskap om konsumentens rörelsemönster, avslöjar ny rapport från EY.

Fler nyheter från BT

BT - 2 minuter sedan

Borås: Larm om kraftig smäll

Strax efter midnatt ska en kraftigare smäll hörts på flera håll i Borås. .

BT - 10 minuter sedan

Victor har rasat i vikt sedan nyår

Många nyårslöften avges och nästan alla är snabbt bortglömda. För Victor ­Moberg har utfästelsen hållit. I dag visar vågen 35 kilo mindre jämfört med ­invägningen 1 januari..

BT - 45 minuter sedan

Nylander: "Man är förbannad"

Ilska, besvikelse och tomhet. Trots känslorna försökte Tre Kronor-spelarna sätta ord på förlusten i Kosice..

BT - 1 timme sedan

Lagkaptenen: "Vi kommer inte upp i nivå"

Som lagkapten ville han leda Tre Kronor till ett historiskt VM-guld. Men jakten på tredje raka tog slut redan i kvartsfinalen mot Finland..

BT - 1 timme sedan

Jalonen: "Vi kan vinna över vem som helst"

Ett nederlagstippat Finland manövrerade ut de svenska stjärnorna och tog sig vidare till semifinal efter 5–4 efter förlängning. Nu väntar storfavoriten Ryssland i semifinal..

BT - 2 timmar sedan

Guteland vågar vara hoppfull om sänkta gashalter

Några av Sveriges större industrier har fått tillstånd att öka CO2–utsläppen med en halv miljon ton i EU:s handelssystem. Men EU–politikern Jytte Guteland (S), på Boråsbesök, är inte bekymrad..

BT - 2 timmar sedan

Nya Borås Arena beviljas ytterligare 48 miljoner kronor

Borås stad skjuter till ytterligare 48 miljoner kronor till renoveringen och ombyggnationen av Borås Arena. Den renoverade arenan ska stå klar i mars 2020..

BT - 2 timmar sedan

Omdiskuterad tobaksavgift klubbad av fullmäktige

11 600 kronor. Så mycket kommer det att kosta att sälja tobak i Borås. Det klubbade kommunfullmäktige efter intensiv debatt..

BT - 2 timmar sedan

Lundqvist: "Jättestor besvikelse"

Tre Kronors stjärnmålvakt Henrik Lundqvist såg bedrövad ut efter VM-kvartsfinalförlusten mot Finland. 37-åringen kan ha gjort sin sista landskamp..

BT - 2 timmar sedan

”Det känns värdelöst”

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.