Västerbottens Folkblad > Nyheter

Sunday, 26 May, 11:20

Västerbottens Folkblad - 15 maj 19 kl. 08:44

Fin utmärkelse till Per KenttäPå onsdagsmorgonen presenterade svenska ishockeyförbundet vem som tilldelats utmärkelsen årets ledare säsongen 2018/19. Björklövens nya sportchef Per Kenttä fick det – tillsammans med sin gamla parhäst. Det är Ishockeyjournalisternas Kamratförening som sedan 1991/92 har delat ut priset årets ledare i svensk ishockey. För den gångna säsongen får Per Kenttä, Björklövens nya sportchef och Oskarshamns gamla, samt Oskarshamns klubbchef Martin [. ].
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Per Kenttä, Ishockeyjournalisternas Kamratförening, Oskarshamns, Martin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fin, utmärkelsetill , Per, Kenttä
Blekinge Läns tidning - 04 jun 16 kl. 04:30

Naturen och jakten ger Stensnäs fin utmärkelse

Stensnäs herrgård har fått en fin utmärkelse från Bryssel. Deras sätt att sköta gården är unikt. – Vi är jättestolta, säger gårdens ägare Elisabeth Edholm Fernström..

Västerbottens Folkblad - 13 apr 18 kl. 10:54

Fin utmärkelse till Umeåpianist

Välkända Umeåpianisten Birgit Lindberg har fått en fin utmärkelse från SKAP (Sveriges kompositörer och textförfattare). Det handlar om Einar Westlings minnesfond och förutom diplom med mera får Lindberg 40 000 kronor. –Jag grät av glädje när jag fick beskedet, säger hon.

GöteborgsPosten - 12 nov 13 kl. 22:22

Tom Johnstone får fin utmärkelse

I över tio år har Tom Johnstone styrt SKF. Nu uppmärksammas hans ledargärning med branschens finaste utmärkelse..

SR - 10 jul 14 kl. 05:36

Raoul Wallenberg tilldelades fin utmärkelse i USA

Raoul Wallenberg har som förste svensk postumt tilldelats den amerikanska kongressens guldmedalj, USAs finaste civila utmärkelse. Vid en ceremoni i kongressen talade bland andra demokraternas ledare i senaten, Harry Reid, om vikten av Raoul Wallenbergs insats och vad den betyder ännu idag, 69 år efter hans försvinnande..

BT - 01 jan 15 kl. 16:00

Stjärnekonom nobbar fin utmärkelse

Den inflytelserika ekonomen Thomas Piketty har tackat nej till den finaste utmärkelse man kan få i Frankrike, Légion d'honneur, eller Hederslegionen. Piketty är kritisk mot regeringen. - Jag vägrar nomineringen eftersom jag anser att det inte är regeringens uppgift att avgöra vem som är hedervärd.

Helsingborgs Dagblad - 01 jan 15 kl. 16:06

Stjärnekonom nobbar fin utmärkelse

Den inflytelserika ekonomen Thomas Piketty har tackat nej till den finaste utmärkelse man kan få i Frankrike, Légion d'honneur, eller Hederslegionen. Piketty är kritisk mot regeringen. — Jag vägrar nomineringen eftersom jag anser att det inte är regeringens uppgift att avgöra vem som är hedervärd.

UNT - 01 jan 15 kl. 16:00

Stjärnekonom nobbar fin utmärkelse

Den inflytelserika ekonomen Thomas Piketty har tackat nej till den finaste utmärkelse man kan få i Frankrike, Légion d'honneur, eller Hederslegionen..

SvD - 01 jan 15 kl. 16:00

Stjärnekonom nobbar fin utmärkelse

Den inflytelserika ekonomen Thomas Piketty har tackat nej till den finaste utmärkelse man kan få i Frankrike, Légion d'honneur, eller Hederslegionen. Piketty är kritisk mot regeringen..

Nya Wermlands Tidningen - 24 feb 16 kl. 15:59

Anna får fin utmärkelse

Nu får Karlstad golfklubb ytterligare en tung utmärkelse.Relativt nyanställda Anna Dahlberg Söderström får priset som Årets ungdomsledare i Sverige av Svenska golfförbundet..

NSD - 24 nov 12 kl. 11:07

Biosling kan få ny utmärkelse

Innovatören Per-Olof Karlsson vid JTM i Jukkasjärvi kan få ännu en fin utmärkelse..

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Trafikolycka i centrala Umeå

Under natten backade en bilist in i en annan bil på ett övergångsställe i centrala Umeå. Klockan 02:18 larmades polisen till en trafikolycka i centrala Umeå. Vid ett övergångsställe på Storgatan misstänks en bilist ha backat in i en annan bil.

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Sex fyllerister omhändertogs

Löningshelg och party för somliga. Under natten mot söndag omhändertogs sex fyllerister i Umeå. Umeåpolisen hade en natt med relativt många ärenden.

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

”Varför får hon höga siffror?”

I bland när jag läser mätinstitutens förtroendemätningar, som tagits fram av olika mätinstitut, för att mäta politikernas förtroende bland svenska väljare, kan man fundera över vilka frågor vederbörande får, och hur stort urval av frågor som ligger till grund för att få fram ett resultat. I den senaste mätningen får Ebba Busch Thor 36 procent […].

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Dubbla inbrott på Grisbacka

Två fastigheter utsattes för inbrott under natten mot söndag. Polisen efterlyser nu iakttagelser. Vid tvåtiden natten mot söndag larmades polisen om ett inbrott på Rågvägen på Grisbacka i Umeå.

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Fick 137 000 kronor felaktigt – kvinna döms för bidragsbrott

Kvinnan gav felaktiga uppgifter till Försäkringskassan och fick över 137 000 kronor i bidrag hon inte skulle ha haft. Nu döms hon. En kvinna i 50-årsåldern i en av länets inlandskommuner ska mellan 2014 och 2016 ha gett felaktiga uppgifter till Försäkringskassan.

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

[PLUS] Framtiden är ljus för Ronja Andersson

18-åriga Ronja Andersson håller i skrivande stund på att kvala in till en av Sveriges största....

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Räddningstjänst ingrep vid vattenläcka

Under natten mot söndag ingrep räddningstjänsten vid en större vattenläcka på Sofiehem. Tio i tre på lördagsnatten larmades räddningstjänst till en vattenskada på Sofiehem i Umeå. Det var vatten som hade läckt i en lägenhet, uppger SOS Alarm.

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Person i älven – fick föras till sjukhus

En person ska ha hamnat i Umeälven vid en av restaurangbåtarna och fick föras till sjukhus. Strax före midnatt kvällen mot söndag larmades SOS om att en person hamnat i vattnet vid kajen i Umeå. Det hela ska ha skett i anslutning till restaurangbåten Sjöbris.

Västerbottens Folkblad - 4 timmar sedan

”Spåren av 30 års privatiseringsvåg”

Den 25 maj för hundra år sedan klubbade riksdagen igenom allmän och lika rösträtt. Detta efter 40 års kamp från arbetarklassen där överklassen också pressades av en tänkbar revolution. Men en eftergift var det.

Västerbottens Folkblad - 12 timmar sedan

[PLUS] Många par vid årets bal i Vilhelmina

På lördagen var det baldags i Vilhelmina med 50 deltagande par. – Jag är riktigt taggad, säger Ola....Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.