Kristianstadsbladet > Nyheter

Tuesday, 21 May, 21:35

Kristianstadsbladet - 15 maj 19 kl. 08:37

IS-barnen måste avskiljas från all form av islamismÅtervändande IS-barn bör inte placeras i närheten av de miljöer där deras föräldrar radikaliserats..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
IS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: IS-barnenmåste , avskiljasfrån , all, formav , islamism
Nya Wermlands Tidningen - 14 feb 14 kl. 06:00

Har all form av kampsport

Fightcenter Kristinehamn breddar sig. Boxningen kompletteras nu med brottning, shootfighting och submission wrestling. Därför resonerar vi bara i termen människan hos oss.

Supermiljöbloggen - 18 jul 15 kl. 09:24

Rockström: ”Stöd all form av `divestment´ från fossila energikällor”

Johan Rockström, professor i miljövetenskap och chef för Stockholm Resilience Centre, menar att fler måste ta ställning och avyttra sina investeringar i företag som huvudsakligen sysslar med olja, gas och kol. I ett längre inlägg på Stockholm Resilience Centres hemsida tackar Johan Rockström dels för alla positiva kommentarer han fått efter sitt sommarprogram i Sveriges radios P1. Han bemöter också en del kritik som kommit, som främst har handlat om att vissa ämnen som befolkningsfrågan och kärnkraftsfrågan inte kom med, men även kritik som handlat om själva motiven som lyftes fram i radioprogrammet om varför vi ska ställa om världen i en mer hållbar riktning.

Världen Idag - 01 feb 19 kl. 16:43

Israeliskt företag: Har hittat bot mot ”all form av cancer”

Världens första kompletta botemedel mot all form av cancer, det säger sig en grupp israeliska forskare ha funnit. Men cancerexperter menar att påståendena är för bra för att vara sanna och resultaten har ännu inte publicerats offentligt..

Barometern - 25 maj 16 kl. 06:28

Behandla all form av elproduktion lika skattemässigt

Eftersom energipolitiken befinner sig i en form av limbo-situation i avvaktan på energi-kommissionens slutrapport, som beräknas komma omkring årsskiftet råder alltså någon form av handlingsförlamning, som är desto olyckligare eftersom kraftindustrin befinner sig i ett känsligt skede där beslut om antingen stora investeringar eller forcerad avveckling av produktion står för dörren..

Blekinge Läns tidning - 16 maj 19 kl. 05:00

IS-barnen måste avskiljas från all form av islamism

Återvändande IS-barn bör inte placeras i närheten av de miljöer där deras föräldrar radikaliserats..

Sydöstran - 25 mar 11 kl. 03:00

Fritidspersonal vill ha kvar avgifter ?Många tycker att det är bra och är tacksamma för att barnen kan göra de här sakerna utan att det kostar så mycket.?

KARLSKRONA Nolltolerans för all form av avgifter oroar personalen på Östra Torpskolans fritidshem.
? Små avgifter behövs för att vi ska kunna ge barnen en extra guldkant på loven..

Cornucopia - 29 jan 19 kl. 17:01

Israeliska forskare ska skapat komplett botemedel mot all cancer

Israeliska forskare hävdar att de hittat ett komplett och generellt botemedel mot all sorts cancer. De menar att de kan ha en produkt redo för kliniska studier inom ett år, rapporterar Jerusalem Post.
Nya Karolinska har inget med upptäckten att göra.

Blekinge Läns tidning - 08 jun 17 kl. 13:21

Vi får aldrig svika barnen Nej till omskärelse inom landstinget i Blekinge

SSU i Blekinge har tagit ställning för att all form av könsstympning och omskärelse av barn, förutom av medicinska skäl, ska vara olagligt i Sverige..

DN - 25 jan 11 kl. 18:52

?All våldsbejakande extremism ska bekämpas?

Alliansregeringen tar, till skillnad mot Sverigedemokraterna, all form av våldsbejakande extremism på stort allvar, oavsett om det handlar om vitmaktmiljön, den autonoma vänstern eller islamism, skriver EU- och demokratiminister Birgitta Ohlsson i en replik..

Eurosport - 15 dec 14 kl. 10:14

Volvo drar sig ur all motorsport: ”Passar inte vårt varumärke”

Volvo Cars lägger radikalt om sin marknadsföringsstrategi och drar sig bland annat ur all form av motorsport. ”Vi drar oss exempelvis ur STCC så snart kontakten så medger”, säger marknadschefen Alain Visser till Dagens Industri..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Blodiga strider i nordvästra Syrien

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Adaktusson röstade emot abort 22 gånger i EU

Kristianstadsbladet - 10 minuter sedan

"Vardagsproblem tolkas som psykisk ohälsa"

Socialstyrelsen larmar om en kraftig ökning av psykisk ohälsa bland unga – men tre forskare efterlyser fler perspektiv på frågan än de rent medicinska. "Det bästa är kanske inte att få en diagnos och behandlas med läkemedel", skriver de i en debattartikel..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Kördebut för Olle Jönsson

På tisdagskvällen var det debut för Olle Jönsson att få sjunga tillsammans med en kör. Aoskören samarbetade med Lasse Stefanz-sångaren på sin årliga konsert på Åhusgården. .

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Dalkurd lämnade botten på Stora Valla

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

”Inte rimligt om cancertiderna ökar”

”Det är inte bra att väntetiderna har ökat!” Det säger ledande sjukvårdspolitiker efter Kb:s avslöjande om att ledtiderna till cancerbehandling i flera fall har blivit längre, trots miljonsatsningar..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

"La scandaleuse" skäms inte för det förflutna

För tio år sedan var Zahia Dehar medelpunkten i en av fransk fotbolls största skandaler någonsin. Spelarna Franck Ribéry och Karim Benzema stod åtalade för att ha haft sex med Dehar, som var minderårig prostituerad. Händelserna ledde till att Dehar i franska medier kallades "la scandaleuse"..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Misstänkt överfallsman blottade sig – greps

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Kanadadelegation i Kina för samtal om fångar

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

FN-sändebud vill stoppa vapen till Libyen

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.