Dagens Media > Ekonomi

Monday, 27 May, 07:27

Dagens Media - 15 maj 19 kl. 08:32

Från sjöman till innovationschef på Nordic tech houseI det nya avsnittet av Uppstickarna möter programledarna Karin Bäcklund och Johanna Snickars initativtagaren till Metoo Sweden, Carolin Solskär, som till vardags är innovationschef på Nordic Tech House. Hon berättar om hur Isabella Löwengrip är som chef, hur Lunarstorm väckte hennes intresse för IT och hur hon gick från sjöman till innovationschef..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Nordic, Uppstickarna, Karin Bäcklund, Johanna Snickars, Metoo Sweden, Solskär, Nordic Tech House, Isabella Löwengrip, Lunarstorm, IT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Från sjömantill , innovationschef, Nordic, tech, house
DI - 14 mar 18 kl. 08:35

Nordic Tech House investerar i stamcellsbolaget NextCell Pharma AB

NextCell Pharma AB (NXTCL), noterat på Aktietorget, meddelar att ett samarbetsavtal med Nordic Tech House ingåtts där Nordic Tech House blir investerare i NXTCL och kommer att utveckla den digitala närvaron åt NXTCL och Cellaviva..

DI - 14 mar 18 kl. 13:27

En uppdatering om NextCell Pharma och Nordic Tech House

NextCell Pharmas (NXTCL) styrelse beslutade 2018-03-13 att uttnyttja årsstämmans bemyndigande att genomföra en riktad emission till Nordic Tech House.  NextCell har identifierat Nordic Tech House som en strategisk partner vilket motiverar avvikelse från aktieägarnas företrädesrätt..

DI - 02 nov 18 kl. 13:16

Nextcell Pharma genomför riktad emission på 1,5 miljoner kronor till Nordic Tech House

Stamcellsbolaget Nextcell Pharmas styrelse har beslutat att genomföra en riktad nyemission till Nordic Tech House  om högst cirka 1,5 miljoner kronor..

DN - 04 aug 11 kl. 16:21

Larm: Beväpnad man på Virginia Tech

En beväpnad person misstänks befinna sig på Virginia Tech:s skolområde sedan en person ringt till polisen och rapporterat hur en man med pistol ska ha setts i närheten av matsalen. Virginia Tech utsattes i april 2007 för en massaker då en elev sköt ihjäl 32 personer där..

The Local - 07 nov 16 kl. 14:45

Marianne Vikkula: the unlikely Nordic startup star

Marianne Vikkula had dreams of being a star gymnast. Find how how a chance volunteer gig led to her heading up Slush, the Nordic tech event that's spreading across the globe..

Hela Gotland - 25 apr 12 kl. 04:00

Stark final - och high-tech i Klinte

SKYTTE: Säsongen är över för de unga framgångsrika skyttarna.Finalskjutningen i helgen bjöd på fortsatt starka resultat.Men utomhusskytte är inte att tänka på.

Aftonbladet - 04 aug 11 kl. 17:43

Beväpnad man på Virginia Tech

Eleverna ska låsa dörrarna..

Dagensanalys.se - 08 dec 16 kl. 16:29

SpotX ska inta Norden och här avslöjar man varför

Nordenchefen för SpotX berättar mer om deras verksamhet och planer för Norden. Även intressanta tankar om de utmaningarna många svenska bolag står inför med programmatisk video. Why are SpotX focusing on the Nordics?

VA - 24 mar 11 kl. 12:56

Många intressanta Astra Tech-bud

24 mars Astrazeneca befinner sig för närvarande i en granskningsprocess av de bud som inkommit på den svensk-brittiska läkemedelskoncernens dentalbolag Astra Tech. Det bekräftar Astrazenecas svenska presschef Ann-Leena Mikiver för Nyhetsbyrån Direkt. "Vi har fått in bud av lite olika karaktär som vi tittar på nu och vi arbetar med det så fort vi kan", säger Ann-Leena Mikiver.

Dagensanalys.se - 07 dec 16 kl. 16:44

Finsk framgångssaga ska få fart på Tech-entreprenörskap i Australien

Slush, det är namnet på vad som från början var en rätt liten startup i vårt grannland Finland, men som numera är en konferens för Tech-innovatörer och investerare som drar tiotusentals besökare varje år. Nu ska man man även etablera sig i Australien. Slush har funnits sedan 2008 och startades av en liten grupp entreprenörer i Finland som ville skapa möjligheter för investerare inom tech att träffa olika innovatörer för ”speed dates” och inspirerande samtal.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - Igår: 08:00

Morten Flamand: ”Inhousetrenden är ingen mediebyrådödare”

HELGLÄSNING. Med erfarenhet från både Tui och techjätten Google tillträder Morten Flamand som vd för mediebyrån Mediacom. I Dagens Media berättar han hur de dansk rötterna skiner igenom i ledarskapet och vad han tar med sig från annonsörssidan..

Dagens Media - I förrgår: 14:56

Upprop mot mediernas mätkaos

Bristande transparens och avsaknad av gemensam mätvaluta. Nu uppmanar Martina Göransson, medlem i både Sveriges Annonsörers expertteam och MKRB, annonsörerna att ställa hårdare krav..

Dagens Media - I förrgår: 14:56

”Vi kräver ett tillförlitligt kvitto på våra investeringar”

Bristande transparens och avsaknad av gemensam mätvaluta, nu uppmanar Martina Göransson, medlem i både Sveriges Annonsörers expertteam och MKRB, annonsörerna att ställa hårdare krav..

Dagens Media - I förrgår: 13:18

Fejkad video på ”full” politiker spreds på Facebook

En manipulerad video på den amerikanska politikern Nancy Pelosi spreds under onsdagen och torsdagen på sociala medier. Nu granskas videon av Facebook..

Dagens Media - I förrgår: 11:31

”GDPR – ett svårtolkat födelsedagsbarn”

I helgen fyller GDPR ett år och IAB:s vd Charlotte Thür konstaterar att det är ett svårtolkat litet födelsedagsbarn..

Dagens Media - I förrgår: 10:19

”Bra att SVT kliver in i debatten”

REPLIK. Min bedömning om att EU-valet hamnat i strykklass jämfört med både musikunderhållningen och hockeyn kvarstår, skriver Jan Scherman som svar till SVT..

Dagens Media - I förrgår: 09:14

MMS: Så många har C More och Viaplay

Över hälften av svenskarna har Netflix medan de svenska tv-husens streamingtjänster når betydligt färre, enligt MMS senaste rapport..

Dagens Media - I förrgår: 08:16

Ny programmatic-chef på Group M

Sofia Larsson lämnar PHD för att återvända till Group M..

Dagens Media - I förrgår: 07:54

Facebook stoppade 2 miljarder falska konton

2,2 miljarder falska konton upptäcktes under årets första tre månader..

Dagens Media - 23 maj 19 kl. 16:27

De dömer i Inhouse 2019

Här är juryn som ska bedöma inhouseavdelningarnas kampanjbidrag..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.