DI > Ekonomi

Sunday, 19 May, 12:31

DI - 15 maj 19 kl. 08:33

Konsultföretaget BTS ökar vinsten – spår ”fortsatt god tillväxt”Konsultföretaget BTS redovisar ett resultat efter skatt på 16 miljoner kronor för det första kvartalet 2019 (10). Resultatet per aktie uppgick till 0:85 kronor (0:55)..
Läs mer på DI
Läs mer om:
BTS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Konsultföretaget, BTS, ökar, vinsten, spårfortsatt , god, tillväxt
DI - 21 nov 17 kl. 08:09

BTS ökar vinsten

Konsultföretaget BTS redovisar ett resultat efter skatt på 20,1 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2017 (18,2). Resultatet per aktie före utspädning uppgick till 1,08 kronor (0,98)..

DI - 21 feb 19 kl. 08:17

BTS ökar vinsten – spår god tillväxt

Konsultföretaget BTS redovisar ett resultat efter skatt på 48,9 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2018 (40,4). Resultatet per aktie uppgick till 2:58 kronor (2:14)..

DI - 21 aug 18 kl. 08:07

Konsultföretaget BTS vinst ökar

Konsultföretaget BTS redovisar ett resultat efter skatt på 41,3 miljoner kronor för det andra kvartalet 2018 (28,3). Resultatet per aktie uppgick till 2:14 kronor (1:52)..

DI - 20 feb 18 kl. 08:03

Konsultbolaget ökar vinsten

Konsultföretaget BTS redovisar ett resultat efter skatt på 40,4 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2017 (28). Resultatet per aktie uppgick till 2,14 kronor (1,50)..

DI - 22 aug 17 kl. 08:18

Konsultföretaget ökar omsättning och vinst kraftigt

Konsultföretaget BTS redovisar ett resultat efter skatt på 28,3 miljoner kronor för det andra kvartalet 2017 (21,9). Resultatet per aktie uppgick till 1:52 kronor (1:17)..

Affärsvärlden - 20 maj 14 kl. 09:10

SJR ökar vinsten

Rekryterings- och konsultföretaget rapporterar en ökad nettovinst för det första kvartalet 2014..

Affärsvärlden - 26 aug 14 kl. 10:12

SJR ökar vinsten

Rekryterings- och konsultföretaget SJR redovisar ett resultat efter finansnetto på 7,0 miljoner kronor (4,5) för det andra kvartalet 2014..

Affärsvärlden - 17 maj 16 kl. 09:14

SJR ökar vinsten

Rekryterings- och konsultföretaget SJR redovisar ett resultat efter finansnetto om 8,8 miljoner kronor (8,6) för det första kvartalet 2016..

Affärsvärlden - 31 aug 16 kl. 09:13

SJR ökar vinsten

Rekryterings- och konsultföretaget SJR redovisar ett resultat efter finansnetto om 8,7 miljoner kronor (8,2) för det andra kvartalet 2016..

Kristianstadsbladet - 04 mar 13 kl. 09:00

C4 Teknik trotsar konsultföretaget - sätter in ny hiss

Foto: Peter Åklundh
Tillgängligheten för rullstolsburna ska bli bättre på Naturum. C4 Teknik bygger en ny hiss trots den pågående tvisten med konsultföretaget som har ritat Naturum.
Vecka 10 och 11 ska det monteras en ny hiss på Naturum.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Experterna sågar varandras aktietips

Åsikterna går isär när Börsrådets gäster synar varandras aktietips. Striden står om Essity eller Stora Enso är det bästa valet..

DI - 1 timme sedan

Trump: "Jag är pro-life med tre undantag"

Flera delstaters nya, hårda abortlagar har piskat upp en debattstorm i USA om abortens vara eller icke-vara. Vindarna har nått Vita huset, där president Trump nu tar bladet från munnen..

DI - 1 timme sedan

Stefan Löfven: Finns ingen baktanke

Socialdemokraterna driver frågan om förbättrade livsvillkor för EU:s medborgare. Men att den så kallade sociala pelaren primärt är till för att stoppa ”social turism” är helt fel, enligt statsministern. ”Vi har inte gjort den här sociala pelaren för att det finns någon baktanke, för att vi bara ska skydda oss”, säger han till Aftonbladet..

DI - 2 timmar sedan

Spritchefen lyfter bioteknikbolaget efter kursraset

Efter Absolut Vodka, Harvarduniversitetet och Barncancerfonden är Isabelle Ducelliers nya uppdrag att fortsätta Biogaias tillväxtresa. Men efter en spektakulär börscomeback sätter den senaste kvartalsrapporten ett frågetecken för probiotikabolagets framtid..

DI - 2 timmar sedan

Österrike: Nyval möjligt först i höst

Efter gårdagens skräll i Österrike då regeringen sprack efter att landets vice förbundskansler Heinz-Christian Strache gjort bort sig väntar nyval i det centraleuropeiska landet..

DI - 3 timmar sedan

Musk vill göra rymdturism till miljardindustri

CAPE CANAVERAL, FL Elon Musks rymdbolag Space X kommer allt närmare att skicka ut turister i rymden.  Di var på plats i Florida i samband med bolagets senaste obemannade uppskjutning till den internationella rymdstationen ISS. .

DI - 3 timmar sedan

50 år sedan första stegen – nu våras det för månen igen

CAPE CANAVERAL, FL I sommar är det 50 år sedan Neil Armstrong tog de första historiska stegen på månen. Lagom till jubileet tycks det våras för rymden igen, både i och utanför USA. .

DI - 3 timmar sedan

Efter sensationella vändningen - valsegraren varnas för ödesdigert misstag

Efter lördagens ”mirakel” i det australiensiska valet står premiärminister Scott Morrison inför stora utmaningar. Han riskerar att göra ett ödesdigert misstag som kan försämra läget ytterligare, anser ett analyshus..

DI - 3 timmar sedan

EU-tullar slår mot Harley-Davidson

EU:s beslut att chockhöja tullarna på en rad amerikanska varor tycks ha prickat rätt. Enligt siffror från Eurostat har importen av de berörda varorna minskat med 30 procent. ”Vill man skicka en signal till USA så sker det alltid på konsumenternas bekostnad”, säger Per Altenberg, ämnesråd på Kommerskollegium..

DI - 3 timmar sedan

Nu ska skärmexperterna ut i Europa

Engångsföreteelsen blev en ny huvudmarknad. Efter att ha levererat egenutvecklade mediakuber och skärmar till många sporthallar i Sverige är duon bakom Icast redo för nästa utmaning: att flytta fram positionerna ut i Europa..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.