Expressen > Sport

Friday, 24 May, 10:53

Expressen - 15 maj 19 kl. 08:31

”Har inga bollar – men vet hur man använder dem”Tyskland är en av favoriterna till att vinna VM-guld i sommar – men de flesta i befolkningen kan knappt nämna en enda spelare.Nu har fotbollshjältarna krävt bättring med en kaxig reklamfilm. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
VM

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Har inga, bollarmen , vethur man , använder, dem
Kristianstadsbladet - 19 dec 16 kl. 17:45

Nilsson (SD): "Det är inga ord vi använder lokalt"

Rensa eller inte rensa i det interna språkbruket? SD-ledningen är, enligt mejl som tidningen Aftonbladet publicerat, splittrad kring vilka ord som är okej att använda. Gruppledaren i Kristianstad vill varken säga "blatte" eller "svenne"..

YLE - 07 aug 17 kl. 14:23

Så här använder Svenska Yles läsare mobilen i trafiken

Vi frågade tidigare ifall ni använder mobilen då ni kör, trots att det är olagligt. Det visade sig vara en fråga som engagerade er, och vi tackar alla som svarade på vår enkät! Några av er hade råkat ut för olyckor på grund av att de petade på mobilen då de körde.

Dagensanalys.se - 13 okt 16 kl. 15:56

Facebook dominerar och Twitter tappar – så använder vi sociala medier 2016

Svenskarna gillar sociala medier och användningen fortsätter att öka. 77 procent av alla internetanvändare* använder sociala medier, och vi lägger allt mer tid på det. Facebook är fortfarande populärast och fortsätter att öka i alla åldrar utom bland de under 16 år.

PrivataAffärer - 14 feb 19 kl. 14:30

Hur smarta investerare använder nyheterna

Ladda ner aktiemarknadsutsikt här: Vill du veta mer om vart aktiemarknaden är på väg och hur den påverkas av politiska händelser och ekonomiska indikatorer? Gå då inte miste om regelbundna uppdateringar om aktiemarknaden och vad Fisher Investments Norden kan göra för dina investeringar. Ladda ner den kompletta aktiemarknadsutsikten här.

Dagensanalys.se - 24 jan 17 kl. 11:31

Varför använder du ovetenskapliga tester?

För några dagar sedan skrev Svenska Dagbladets Ledare om tester i rekryteringssammanhang. I artikeln ”Undermänniskor undanbedes” vänder sig Linda Nordlund emot att statliga myndigheter använder ovetenskapliga tester vid rekrytering. Hon kunde inte ha mer rätt!

Dagensanalys.se - 25 apr 17 kl. 17:48

Millennials positiva till att företag använder AI i reklamkampanjer

En ny undersökning från Rocket Fuel, som tittat på konsumenters attityder till artificiell intelligens, visar att yngre konsumenter är mer positiva till AI än äldre. Mest positiva är åldersgruppen millennials (födda mellan 1982 och 2011) där mer än två tredjedelar ser direkta fördelar med att företag använder AI för att påverka deras köpbeteenden. Undersökningen Consumer Perceptions of AI Survey visar att nästan två tredjedelar av alla tillfrågade anser att AI är en positiv och spännande teknikutveckling.

Dagensanalys.se - 04 jun 18 kl. 14:30

Svenskar oroliga över hur företag använder deras personliga data

Två tredjedelar av svenskarna är oroliga över hur företag använder sig av personlig data de samlar in. Det visar en ny SynoInt-undersökning på uppdrag av Tieto. Över 90 procent av de svarande anser att det är viktigt att företagen informerar hur de använder den personliga data de samlar in, men endast en tredjedel anser att företagen är tillräckligt bra på detta.

Dagensanalys.se - 15 mar 18 kl. 15:01

Få använder röststyrning för att shoppa på nätet

Även om det talas mycket om röststyrning och smarta klockor så äger de flesta konsumenter inte någon sådan enhet, och det är ännu färre som använder dem för att shoppa på nätet. Det visar Episervers senaste globala undersökning om e-handel. 4 000 nätshoppare från sju länder har medverkat i Episervers årliga rapport om e-handel, “Reimagining Commerce: Global Findings”, som bland annat visar att nya enheter som smarta klockor och röststyrning inte har slagit igenom ännu när det gäller shopping.

YLE - 17 jul 15 kl. 07:20

Unga använder mobiltelefonen i trafiken

En ordningsbot för att man pratat i telefonen utan handsfree väger lika tungt som en fortkörningsbot, säger Barbro Häggqvist, äldre konstapel som varit med och övervakat trafikförseelser under veckan. Polisen har under hela veckan och i hela landet övervakat trafikförseelser som minskar på uppmärksamheten hos bilisterna. - Att prata i mobilen utan handsfree får man een ordningsbot för, säger Barbro Häggqvist.

Dagensanalys.se - 03 okt 17 kl. 14:33

Använder du rätt typ av artificiell intelligens i ditt företag?

Det uppmärksammade ordkriget mellan de två världskända företagsledarna, Elon Musk och Mark Zuckerberg, visar att artificiell intelligens (AI) fortfarande är mycket omstritt. Musk skapar rubriker genom att hävda att AI utgör en ”fundamental risk för civilisationens existens” och genast borde regleras. Zuckerberg, å andra sidan, kallar Musks varningar för “rätt så oansvariga” och pekar istället på de fördelar som AI kan medföra vid till exempel diagnostisering av sjukdomar och styrning av förarlösa bilar.

Dagensanalys.se - 11 apr 18 kl. 10:22

5 tips hur du använder programmatic för att bygga ditt varumärke

Programmatisk handlar inte bara om räckvidd och försäljning, det är ett otroligt effektivt verktyg för att din varumärkesstrategi. Traditionellt försöker man bygga sitt varumärke med kampanjer i TV och print då man får en bra räckvidd och kan bygga det över tid. Men få använder digitala medier med programmatic för sina varumärkeskampanjer När vi pratar om digital marknadsföring tenderar fokus att vara på PPC, SEO och sociala medier.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

”Värsta jag varit med om – var en parodi”

Håkan Ericson ledde Sverige under fotbollstävlingarna i OS 2016.I efterhand ångrar han att han ens åkte dit.– Det är nog det värsta jag har varit med om, säger Ericson i podcasten Parken Södra.

Expressen - 30 minuter sedan

Extra V75: Treåringen är ovanligt bra – kan spikas

Elitloppet är äntligen här. Det har gått ett år sedan Ringostarr Treb tog hem finalen i fjol närmast före Propulsion och gissa om den senare är sugen på att få kröna karriären med en Elitloppsseger.Propulsion (V75-3) blir en av mina två spikar.

Expressen - 45 minuter sedan

Generöst med pengarna tillbaka på bara två mål

Uppdrag: Att förvalta 1 000 kronor på spel.Start: 10 november 2017.Regler: Expressens spelexperter lägger varje dag ett spel på mellan 1 till 5 procentenheter av sin spelkassa på sitt favoritobjekt till rekommenderat odds.

Expressen - 45 minuter sedan

Marseille behöver gå framåt – gardera brett

Dagens bästa 24 majSpelform: Bomben 1Spelstopp: 18.59Spelexpert: Jonas Amrouni.

Expressen - 45 minuter sedan

Förstår inte – hur är det här ens möjligt?

SANNY LINDSTRÖM: Vi måste gå in på det.

Expressen - 1 timme sedan

Formen talar för AIK – krysset kan tas med

Topptipset 24 majSpelstopp: 18.59Spelexpert: Jonas Amrouni.

Expressen - 1 timme sedan

Leipzig har skrällchans på ett guld – helgardera

Snart går storlagen på semester. Till helgen ska ett par titlar delas ut. Barcelona och Bayern München är hårt betrodda på Stryktipset men båda garderas.

Expressen - 1 timme sedan

Han kan sätta en prägel på hela V75-omgången

Gift Kronos är död.Eftermälet putsas upp?Av tre duktiga söner i V75..

Expressen - 1 timme sedan

Det lär bli spel mot ett mål för spiken i V75-3

SportExpressens travredaktion är erkänt en av Sveriges bästa – nu kan du ta hjälp av dem i jakten på V75-potten.I V75-guiden ingår:√ Tre olika systemförslag√ Analyser på alla lopp√ Vinnarna√ Utmanarna√ Tidsranken√ Tränarnas kommentar – häst för häst√ Expressens ranking.

Expressen - 1 timme sedan

Skrattade åt skämt – fick en hjärnskada

Alex Danson skrattade åt sin pojkväns skämt – och sedan dess har hon inte kunnat utöva sporten hon älskar.Nu har OS-guldmedaljören berättat sin bisarra historia. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.