DI > Ekonomi

Sunday, 26 May, 21:15

DI - 15 maj 19 kl. 08:15

Scania landar KinaorderLastbilstillverkaren Scania har fått en jätteorder på 520 fordon till kinesiska Zoomlion..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Kinaorder, Scania, Zoomlion

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Scania, landar, Kinaorder
E24 - 16 jan 12 kl. 14:46

Scania kniper Kinaorder på 375 lastbilar

Scania har fått en order på 375 lastbilar till denn ledande kinesiska maskintillverkaren Zoomlion Heavy Industry Science and Technology..

DI - 23 nov 17 kl. 11:37

Gunnebo landar Kinaorder värd 30 Mkr

Gunnebo har fått en order på 2.000 automatiserade bankfack och 17 valvdörrar till en fastighet i Kinas huvudstad Peking, med ett ordervärde på cirka 3 miljoner euro, motsvarande 29,6 Mkr, och leverans från och med slutet av det första kvartalet 2018..

Barometern - 10 aug 13 kl. 10:12

Scania får betala nästan 1,4 miljoner till kommunen

Scania får betala rekordhöga avgifter till kommunen för den nya monteringsverkstad företaget ska bygga inom kort.
De olika avgifterna landar på hela 1 380 653 kronor. Bygglovet kostar 250 980 kronor, startbeskedet 292 810 kronor, kungörelse 263 kronor och planavgiften blir hela 836 600 kronor.

Kristianstadsbladet - 21 maj 14 kl. 13:22

Slumrande Scaniaägare uppmanas vakna


De cirka 20 000 ägare som har Scaniaaktier drällandes bör agera nu. Annars väntar år innan pengarna trillar in.Volkswagens köp av Scania är klappat och klart.

Trelleborgs Allehanda - 21 maj 14 kl. 13:22

Slumrande Scaniaägare uppmanas vakna


De cirka 20 000 ägare som har Scaniaaktier drällandes bör agera nu. Annars väntar år innan pengarna trillar in.Volkswagens köp av Scania är klappat och klart.

BT - 21 maj 14 kl. 13:22

Slumrande Scaniaägare uppmanas vakna

De cirka 20 000 ägare som har Scaniaaktier drällandes bör agera nu. Annars väntar år innan pengarna trillar in. Volkswagens köp av Scania är klappat och klart.

Affärsvärlden - 21 maj 14 kl. 17:20

År av väntan kan drabba slöa Scania-ägare

De cirka 20 000 ägare som har Scania-aktier drällandes bör agera nu annars kan det ta lång tid innan pengarna landar på kontot..

Sydsvenskan - 22 sep 11 kl. 06:30

Stabil marknad för Scania

Buss- och lastbilstillverkaren Scania ser en stabil efterfrågan på lastvagnar, trots finansoro, eftersom Brasilien, Ryssland, Indien och Kina fortsätter att driva tillväxten.
SCANIA. Under de senaste veckorna har flera banker och fondkommissionärer sänkt sina riktkurser för Scania.

Barometern - 13 maj 14 kl. 16:18

Scania köps av VW

I Södertälje har fabriksarbetare och politiker levt i osäkerhet på sistone eftersom de två största arbetsgivarna är på väg att köpas upp. Nu står det klart att Scania köps helt av Volkswagen, medan Pfizer fortsätter försöka köpa Astra Zeneca. Efter en utdragen budprocess med flera nej-sägare kom Volkswagen på tisdagen upp i de 90 procent av ägandet i Scania som var målet, sedan storägaren Alecta svängt om.

Kristianstadsbladet - 10 okt 11 kl. 12:11

Scania minskar produktionstakten

Scania sänker från och med november produktionstakten vid sina fabriker i Europa. Bakgrunden är en inbromsning i efterfrågan på ett flertal marknader. Ingen fast anställd personal ska sägas upp, enligt företaget.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

L balanserar på spärren – SD tredje största parti

Liberalerna, som i opinionsmätningar legat nära fyraprocentsspärren, får 4,4 procent, enligt SVT:s vallokalsundersökning..

DI - 30 minuter sedan

Opinionssammanställning: Konservativa EPP blir största partigrupp

En sammanställning från EU-parlamentet som bygger på vallokalsundersökningar och opinionsmätningar före valet pekar på att kristdemokratiskt konservativa EPP som väntat blir största partigrupp..

DI - 45 minuter sedan

Orbáns parti mot förkrossande seger – får över hälften av rösterna

Ungerns premiärminister Viktor Orbáns parti vinner en stor seger i valet till EU-parlamentet. .

DI - 45 minuter sedan

Rekordmånga röstar i polskt EU-val

EU-valet i Polen har blivit en kraftmätning mellan det EU-kritiska regeringspartiet Lag och rättvisa, PiS, och en ny proeuropeisk grupp. Det har närapå fördubblat valdeltagandet..

DI - 1 timme sedan

Marine Le Pen ser ut att bli störst i Frankrike

Marine Le Pens Nationell samling ser ut att bli största parti i franska EU-valet, enligt en vallokalsundersökning..

DI - 1 timme sedan

Parlamentet tappar makt – kohandel i korten

Tiden då konservativa och socialdemokrater tillsammans styrde EU är definitivt förbi.  De tvingas nu söka stöd från andra grupper. Det skapar ett mer svårstyrt – och mer flexibelt – EU.

DI - 1 timme sedan

Socialdemokratisk framgång i Finland

De finländska Socialdemokraterna fortsätter sin framgångsvåg. Partiet gick fram rejält i söndagens EU-val - men misslyckades med att bli största parti..

DI - 1 timme sedan

Rysarkväll väntar för EU-kramande Liberalerna

När Liberalerna omfamnar EU och vill ha mer, tycks svenska folket mer tveksamma till detsamma. I opinionen har partiet dallrat kring 4-procentspärren och risk finns att de förlorar sina två mandat..

DI - 1 timme sedan

Lööf: ”Jag är jättenöjd om vi ökar”

Centerpartiet överraskade i riksdagsvalet förra året. Partiet tog hem 8,61 procent av rösterna – från 6,11 procent 2014. När centerpartisterna samlas för valvaka på Brunkebergstorg i Stockholm hoppas de på en lika stor framgång i EU-valet..

DI - 2 timmar sedan

Grön våg i Europa – flera partier framåt

Gröna partier ser ut att ha gjort ett bra val i Europa. Partiet har noterat stora framgångar i flera viktiga länder. Det kan göra partigruppen till en maktfaktor i det nya EU-parlamentet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.