DN > Utrikes

Wednesday, 22 May, 15:30

DN - 15 maj 19 kl. 07:58

Södra länken helt avstängdAlla fem infarter till Södra länken är avstängda på grund av elavbrott. Prognosen är att strömmen är tillbaka 10.30..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Södra

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Södra, länken, helt, avstängd
Helsingborgs Dagblad - 23 jun 15 kl. 17:28

Södra länken stängd av brand

En bil står i brand i Hammarbytunneln på Södra länken i Stockholm. Bilen ryker kraftigt och lågor slår upp, enligt brandförsvaret.Räddningstjänsten är på väg mot bilen från två håll för att släcka branden.

Sydsvenskan - 23 jun 15 kl. 17:28

Södra länken stängd av brand

En bil står i brand i Hammarbytunneln på Södra länken i Stockholm. Bilen ryker kraftigt och lågor slår upp, enligt brandförsvaret.Räddningstjänsten är på väg mot bilen från två håll för att släcka branden.

Expressen - 27 okt 16 kl. 08:23

E22 helt avstängd efter seriekrock

E22 vid Lund är avstängd efter en seriekrock. Fyra bilar med ett okänt antal personer är iblandad i olyckan. Trafiken leds om via Lund Södra..

Expressen - 17 sep 17 kl. 16:14

E22 helt avstängd efter trafikolycka vid Lund

En trafikolycka inträffade strax före klockan 16 på söndagen på E22 i närheten av södra infarten till Lund.Två bilar ska ha kolliderat med varandra och vägen är tills vidare avstängd..

Kristianstadsbladet - 10 mar 13 kl. 22:27

Riksväg 23 avstängd efter brand

Riksväg 23 i Skåne har stängts av helt i närheten av Tjörnarp utanför Höör efter en kraftig brand i en verkstad. Branden startade vid 15.30-tiden på söndagen och räddningstjänsten har spärrat av ett 300 meter stort område i närheten av brandplatsen.

BT - 13 jan 15 kl. 14:57

Just nu: Vägen avstängd till 23

Riksväg 42 – vid Vänga – stängs av fram till klockan 23, under bärgningen av lastbilen. Olyckan inträffade strax innan klockan 15. Dragbilen krockade med flera träd vid avåkningen, men chauffören klarade sig utan skador.

BT - 13 jan 15 kl. 14:57

Just nu: Vägen avstängd till 01

Riksväg 42 – mellan Vänga och Tämta – stängs av fram till klockan 01, under bärgningsarbetet med lastbilen. Olyckan inträffade strax innan klockan 15, drygt hundra meter efter avfartsvägen till Vängtorp från Fristad sett. Dragbilen krockade med flera träd vid avåkningen, men chauffören klarade sig utan skador.

Expressen - 02 feb 15 kl. 18:03

E22 är avstängd – krock i blixthalkan

Det är väldigt halt i stora delar av södra Sverige just nu. Vid 17.20-tiden frontalkolliderade en personbil med en lastbil utanför Linderöd.

GT - 01 apr 16 kl. 09:36

Två fastklämda efter krock – väg avstängd

Två bilar har krockat på riksväg 41 utanför Borås. Två personer är fastklämda – ambulanshelikopter är på väg till platsen. – Vägen är helt avstängd, säger Henrik Andersson, räddningschef i beredskap på Södra Älvsborgs räddningstjänstförbund..

Expressen - 01 apr 16 kl. 09:36

Tre skadade efter krock – väg avstängd

Två bilar har krockat på riksväg 41 utanför Borås. Tre personer är skadade – en förs till sjukhus i ambulanshelikopter. – Vägen är helt avstängd, säger Henrik Andersson, räddningschef i beredskap på Södra Älvsborgs räddningstjänstförbund..

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Buss brinner i Jakobsberg

Ett fordon brinner vid Jakobsbergs pendeltågsstation. Ett vittne uppger för Expressen att det är en SL-buss som står i full brand. – Det är rök från den, men om det brinner där eller är rökutveckling, det vet vi inte än, säger Peter Lindgren, ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storstockholm..

DN - 1 timme sedan

Satsade 26.000 kronor på egna lagets match

Licensierade spelbolag bryter mot förbudet att anordna spel på matcher där majoriteten av deltagarna är minderåriga. Svenska fotbollförbundet har anmält 18 fall till Spelinspektionen. – Det här visar att självregleringen från spelbolagens sida inte fungerar, säger generalsekreteraren Håkan Sjöstrand..

DN - 1 timme sedan

Quentin Tarantinos: Ofattbart hur Charles Manson fick dem att begå morden

Cannes. Quentin Tarantino kom till franska rivieran med ett kärleksfullt vykort till drömfabriken. ”Once upon a time in Hollywood” med Brad Pitt och Leonardo DiCaprio kretsar kring de brutala Mansonmorden 1969 som chockade Hollywood.

DN - 1 timme sedan

Fortfarande oklart när Citybanans rulltrappor är i drift

Trots att det snart har gått ett år sedan kaoset med rulltrapporna på Stockholm City finns fortfarande ingen prognos för när samtliga rulltrappor är i drift. I sommar kan läget bli extra besvärligt då även fjärrtågsresenärer hänvisas till att resa genom Citybanan. – Vi tar höjd för att fler resenärer med större bagagemängder kommer att resa med oss, säger Aleksander Krajisnik på SL.

DN - 1 timme sedan

Skogsbränder rasar i Kanada – tusentals evakueras

Stora kraftiga skogsbränder rasar just nu i provinsen Alberta i Kanada, enligt CNN.  Närmare 5.000 människor har tvingats lämna sina hem i norra delen av provinsen – där stora eldslågor allt snabbare närmar sig bostadsområdena.

DN - 1 timme sedan

Konsertlokalen Kraken läggs ner vid årsskiftet

Ännu en konsertlokal i Stockhom tvingas stänga – den här gången Kraken i Slakthusområdet söder om stan..

DN - 1 timme sedan

SAS vd hoppas på eldrivet inrikesflyg till 2030

SAS ingår nu i ett samarbete med flygplanstillverkaren Airbus. Flygbolagets vd, Rickard Gustafsson, hoppas att inrikesflyg ska vara eldrivna tills 2030.  – En utmaning är att lagra tillräckligt med el för att kunna ta emot 100 passagerare, säger han.

DN - 2 timmar sedan

Sahlgrenska larmar om brister i Karolinskas vård av spädbarn

Karolinska har fått nya högspecialiserade uppdrag för barnoperationer som tidigare gjordes på Sahlgrenska i Göteborg. Nu pekar sjukhuset på brister i Karolinskas vård av spädbarn med medfödda missbildningar – sex fall utreds.  – Man får en känsla av att det som är ovanligt ska göras på Nya Karolinska, för att skrytbygget ska finansieras, av hela landet, säger Linus Jönsson, barnkirurg på Sahlgrenska.

DN - 2 timmar sedan

Simstjärna missade dopningsprov – lägger av

Den litauiska simmaren Ruta Meilutyte avslutar karriären, bara 22 år gammal. Meilutyte, som vid 15 års ålder vann OS-guld på 100 meter bröstsim i London 2012, meddelar beslutet efter att hon missat tre dopningsprov..

DN - 3 timmar sedan

Författaren och hbtq-aktivisten Binyavanga Wainaina är död

Den kenyanske författaren och hbtq-aktivisten Binyavanga Wainaina har gått bort..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.