PrivataAffärer > Ekonomi

Wednesday, 22 May, 01:44

PrivataAffärer - 15 maj 19 kl. 07:15

Ossdsign en lottsedel för risktagare
Noteringen i korthet: Bolag: Ossdsign
Börslista: First North
Teckningskurs: 27,50 kr
Teckningstid 3-17 maj.
Första handelsdag: 24 maj
Tecknas via: Erik Penser, Nordnet Ossdsign vill noteras på First North den 24 maj och tar i samband med det in 140 miljoner kr efter transaktionskostnader. Kapitalet ska gå till i första hand försäljning och marknadsföring, främst i USA. Ossdsign ha
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Börslista, North Teckningskurs, Teckningstid, Tecknas, Penser, First North, USA, Ossdsign, Ossdsigns, Karolinska Development

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ossdsignen , lottsedelför , risktagare
PrivataAffärer - 16 timmar sedan

Nyemissionen i Ossdsign övertecknades

Läs också: Ossdsign en lottsedel för risktagare Ossdsign får omkring 2.000 nya ägare. Bolaget tillförs 151 miljoner kronor före emissionskostnader.

DI - 12 feb 19 kl. 09:00

OssDsign AB slutför investeringsrunda på 64 MSEK (6 MEUR) och inleder förberedelser för en börsintroduktion

OssDsign AB, som utvecklar och tillverkar biokeramiska implantat för förbättrad läkning av bendefekter, meddelade idag att man framgångsrikt avslutat en investering på 64 MSEK (6 MEUR). I investeringen deltog svenska privatinvesterare samt det franska investmentbolaget Alto Invest. OssDsign meddelar samtidigt att man nu påbörjar förberedelserna för en börsintroduktion under 2019.

DI - 02 maj 19 kl. 13:30

OssDsign ansöker om notering på Nasdaq First North och offentliggör prospekt i samband med nyemission om 151,3 MSEK

Styrelsen i OssDsign AB (publ) (”OssDsign” eller ”Bolaget”) har beslutat att genomföra en nyemission om högst 5 500 000 aktier samt ansöka om notering av Bolagets aktier på Nasdaq First North. Teckningskursen uppgår till 27,50 SEK per aktie, vilket motsvarar ett emissionsbelopp om högst 151,3 MSEK (”Erbjudandet”)..

Sydsvenskan - 15 jan 16 kl. 17:54

Risktagare siktar högt

Finns det något mer att säga om Zlatan? Och går det verkligen att göra en bra film på Kristian Lundbergs ”Yarden”?Två frågor kring två av vårens mest emotsedda svenska biopremiärer, båda med Malmökoppling.

Nyteknik - 01 apr 14 kl. 19:00

Ossdsign: Lagar hål i kraniet

Med en ny typ av implantat har läkare lyckats laga skallskador som tidigare inte gått att reparera. På bara två år har Uppsalabolaget Ossdsign fått ut den innovativa tekniken på marknaden..

PrivataAffärer - 28 okt 16 kl. 11:05

Hernhag: En lågriskaktie som blivit en lottsedel

I veckans aktiechatt gav Marcus Hernhag sin syn på en aktie han trott varit lågrisk men som nu beter sig som en lottsedel. Dessutom resonerade han kring hur man ska tänka kring GE:s bud på Arcam....

Expressen - 02 mar 17 kl. 10:24

Snapchat till börsen – ”En riktig lottsedel”

Sociala medier-bolaget Snapchat noteras på New York-börsen på torsdagen. Aktien är inget för den försiktiga småspararen. – Det här är en riktig lottsedel, säger Joakim Bornold, sparekonom på Nordnet..

PrivataAffärer - 18 okt 17 kl. 06:00

Notering: Indentive en spännande lottsedel för riskvilliga

Internet-of-things-bolaget Indentive är på väg till First North. Men risken är hög och det handlar snarast om ett mellanting mellan en chansaktie och en ren lottsedel. Därmed rär det knappast något för försiktiga placerare....

DI - 18 apr 18 kl. 09:27

Spectracure "lovande lottsedel" enligt Privata Affärer

Aktietorgslistade Spectracure uppmärksammas i en rekommendation av Privata Affärer som beskriver aktien som en "lovande lottsedel" bland småbolag med hög risk. .

Dagens PS - 13 jun 18 kl. 11:18

SvD:s Börsplus tipsar om ”en lottsedel”

Börsaktuella Ranplan befinner sig på en marknad som väntas bli 40 gånger större, och Börsplus tror att aktien kan flerdubblas från teckningskursen om allt går enligt plan. Samtidigt ser analystjänsten en del varningsflaggor. Det är mycket som i dagsläget är omöjligt att veta när det gäller den framtida kommersialiseringspotentialen i Ranplans mjukvara, skriver Börsplus.

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 16 timmar sedan

Nyemissionen i Ossdsign övertecknades

Läs också: Ossdsign en lottsedel för risktagare Ossdsign får omkring 2.000 nya ägare. Bolaget tillförs 151 miljoner kronor före emissionskostnader.

PrivataAffärer - 15 timmar sedan

Här är Swedbanks nya aktiefavoriter

Sektorfavoriter innehåller Swedbank / Kepler Cheuvreux favoritaktier i respektive sektor med en placeringshorisont på 12 månader. I veckans uppdatering görs två byten. I sektorn ”IT och telekom” åker Nokia ut och ersätts av Hexagon, en global ledare inom digitala lösningar för mätteknik och arbetsflöden.

PrivataAffärer - 15 timmar sedan

Avanza lanserar alternativ till amerikanska ETF:er

Lanseringen av en mängd nya trackers sker i ett samarbete med Morgan Stanley och emittenten Alphabeta. Trackers en typ av instrument som följer en annan tillgång, till exempel ett index, ett tema eller ett specifikt bolag. Trackers har ingen hävstång utan följer den underliggande tillgången både i upp- och nedgång.

PrivataAffärer - 15 timmar sedan

Slack höjer ribban – ska ta in 197 miljoner dollar

Slack, som väntas bli nästa techbolag att gå till börsen under 2019, uppgav i april att bolaget siktade på att ta in 100 miljoner dollar. Nu höjs ribban till nära 200 miljoner dollar, framgår av listningsprospekt som lämnats in till amerikanska finansinspektionen SEC. De bolag i techsektorn som gått till börsen hittills i år; bland annat Uber, Lyft och Pinterest, har haft varierande framgång.

PrivataAffärer - 14 timmar sedan

Så många ville teckna Vertiseit

Bolaget tillförs 30,0 miljoner kronor före emissionskostnader vilka beräknas uppgå till 4 miljoner kronor. Utöver nyemissionen på 30 miljoner kronor erbjöd ett antal ägare befintliga aktier för maximalt 39 miljoner kronor, alltså ett totalt erbjudande på 69 miljoner kronor. Teckningsanmälningar om 102 miljoner kronor inkom till bolaget från 742 konton, motsvarande en teckningsgrad på 148 procent.

PrivataAffärer - 14 timmar sedan

Analytiker: Veoneers nyemission en lättnad på kort sikt

”Räcker detta? För tillfället: ja, /…/ men om Veoneer inte tydligt förbättrar sin ‘burn rate’ under 2020 kan bolagets kassa snabbt att vara tillbaka på tidigare nivåer”, skriver RBC Capital Markets i en kommentar. RBC påpekar också att ett alternativ till finansiering hade varit att sälja en del av innehavet i samriskbolaget Zenuity, vilket hade kunnat generera kapital för Veoneer och samtidigt sätta en prislapp på Zenuity.

PrivataAffärer - 13 timmar sedan

Rekordhögt utbud av borätter

Hemnet har nu ett rekordutbud av bostadsrätter på grund av att försäljningstiderna har ökat. – Det har byggt upp ett större lager av bostäder. Samtidigt har vi haft en högre byggtakt.

PrivataAffärer - 13 timmar sedan

SEB: Dags att minska risken i portföljen

– Vi har nu det intressanta läget att prissättningen på aktier och företagsobligationer är klart högre än för ett kvartal sedan, samtidigt som konjunkturoron har mattats av. De relativt höga värderingarna talar dock för att vi även framöver får en period med mer volatilitet, säger Fredrik Öberg, Chief Investment Officer, Private Banking, i en kommentar kring SEB:s senaste upplaga av Investment Outlook. Årets starka utveckling har gjort att börser och kreditmarknader nu befinner sig på liknande nivåer som innan oktoberturbulensen i fjol.

PrivataAffärer - 13 timmar sedan

SAS får inte strejkersättning från Svenskt Näringsliv

SAS har tecknat ett avtal med Svensk Pilotförening för åren 2019-2021. Avtalet är på totalt 4,37 procent i kostnadsnivå för hela treårsperioden. Det är att jämföra med märket för 2017, 2018 och 2019 som låg på totalt 6,5 procent på den svenska arbetsmarknaden.

PrivataAffärer - Igår: 12:58

Amundi: Därför blir det ett handelsavtal

Även om det finns en hel del osäkerheter kvar, och att förhandlingarna fortfarande stöter på nya problem, så blir det ett handelsavtal till slut. De senaste förhandlingsvändorna har handlat om detaljer, och formuleringar, samtidigt som huvuddelen av överenskommelsen är klar. Det konstaterar Vincent Mortier, Amundis CIO för den asiatiska verksamheten, förutom Japan, i en analys på bolagets hemsida.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.